Kattauksen trendit syksyllä 2019: herkulliset värit, leikkisät kuosit ja korvattomat mukit

Aamiaispöytien kattauksessa näkyvät leikkimieliset kuosit yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun. Pöydissä herkutellaan paitsi syksynmauilla myös kauniilla väreillä. Aamukahvi puolestaan nautitaan tänä syksynä trendikkäästi korvattomasta mukista.

Kaikki normaalihintaiset kattausastiat ja aterimet –20 % S-Etukortilla 9.–15.9. Hyödynnä etusi nyt ja hanki kotiin tai lahjaksi kestävää kauneutta!

 

Arabia

Syyskattaukseen tuot kepeyttä herkullisilla väreillä, jotka kannattaa poimia suoraan luonnosta. Trendikkäimmät värit ovatkin nyt keltainen, beige ja marjapuuron vaaleanpunainen. 

Arabian kelta-valkoinen Sunnuntai-astiasto tuo piristystä pimeneviin päiviin ja on helppo yhdistää muihin ruskan sävyihin. Tarjoile esimerkiksi viikunapiirakkaa ja tuoreita hedelmiä, kuten appelsiineja ja banaaneja näiltä aurinkoisilta astioilta.

Ihastuitko jo beigeen värimaailmaan? Raikkautta saat yhdistämällä esimerkiksi toffeen väriseen pöytäliinaan valkoisia ja lämpimänsävyisiä astioita. Voit myös käyttää katseenvangitsijana muutamaa beigeä astiaa tai maljakkoa valkoisen astiaston kanssa ja tarjoile hedelmien kera kananmunia ja leipää aamiaispöydässä.

Tämän vuoden herkullisin trendiväri, vaaleanpunainen, koristaa nyt myös Marimekon rakastettua Räsymatto-kuosia. Tarjoile vaaleanpuna-valkoiselta lautaselta väreihin sointuvia luumuja ja rikastuta kattausta vehreällä kukkakimpulla.

Lue lisää vuoden 2019 trendiväreistä >

Tuotenosto:

Arabia Sunnuntai lautanen 21cm–36985614

Arabia Sunnuntai lautanen 17cm syvä–36985616

Arabia Sunnuntai kuppi 0,28 l–37795508

Arabia Sunnuntai vati 16,5 cm–37795509


 

Näyttävyyttä kattaukseen kirjavilla kuoseilla

Tämän syksyn uutuusastioissa näkyy kirjavia kuoseja. Rohkeimmat yhdistävät erilaisia kuoseja ja astiastoja leikkisästi keskenään. Avain kuosien saumattomaan yhdistelyyn on pitää tyylisuunta samana. 

Retronystävien pöydillä nähdään nyt Arabian Sunnuntai-sarjan astioita yhdistettynä Marimekon Räsymatto- sekä Siirtolapuurtarha-kuvioihin. Ihastuttava Sunnuntai-sarja lumoaa aurinkoisuudellaan sateistenkin aamujen keskellä. Marimekon mustavalkoiset kuosit puolestaan luovat kattaukseen tyylikästä ja kiinnostavaa kontrastia.

Jos kaipaat pöytääsi kepeää runsautta, valitse Iittalan Taika Siimes -astiasto. Astioissa seikkailevat siilit ja metsot ovat kuin suoraan syksyisestä metsästä. Selkeyttä saat, kun yhdistät kattauksessa astiaston kanssa Iittalan Teeman valkoisia tai puuterinsävyisiä kulhoja ja lautasia.

 

asetelma

Neutraalimman ilmeen ystävät taas piristävät kattaustaan muutamalla katseenvangitsijalla. Esimerkiksi muutama kirjavakuosinen tarjoiluastia luo juhlavuutta muuten yksiväriseen värimaailmaan. Lopputuloksena saat helposti tyylikkään ja näyttävän kattauksen, joka ei jätä ketään kylmäksi – edes ilmojen viiletessä.

Tuotenosto:

Iittala Taika lautanen 27cm Siimes–36985610

Iittala Taika kulho 0,6L Siimes–36985608

Iittala Taika vati 15cm Siimes–36985586

Iittala Taika muki 0,4L Siimes–36985584mukeja

Nauti aamukahvisi korvattomasta mukista

Syksyisen viileässä arkiaamussa mikään ei ole sen ihanampaa kuin pidellä lämmintä korvatonta kahvimukia käsissä ja nauttia aamukahvi kaikilla aisteilla. Leikkisyyttä kattauksiin saat, kun tarjoilet korvattomasta mukista aamupalaksi puuroa tai vaikkapa jälkiruoaksi jäätelöannoksen. Nämä mukit ovat myös oiva lahja, jolla voit ilahduttaa vilukissaystävääsi syksyn juhlissa.

Tuotenosto:

Marimekko Siirtolapuutarha kahvikuppi 2dl 2kpl–38161518

Marimekko Kaukokaipuu kahvikuppi 2dl, 2 kpl–38053526

Marimekko Siirtolapuutarha kahvikuppi 2dl–21464138

Marimekko Räsymatto vaneritarjotin 31 cm–38146502

 

Osta kattausastioita ja aterimia > 

Osta Arabia-tuotteita >

Osta Iittala-tuotteita >

Osta Marimekko-tuotteita >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä