Kattauksen trendit keväällä 2019: Korallia, greippiä ja graafisia kuoseja

Tämän vuoden trendiväreiksi on valittu koralli ja flamingo, jotka näkyvät myös kevään kattauksessa. Herkulliset värit tuovat pimeän talven jälkeen tervetullutta piristystä keittiöön ja ruokapöytään. Uppoudu kokonaan korallin maailmaan tai käytä sitä tehostevärinä muuten valkoisessa kokonaisuudessa. 

 


Greippiä, roséta, vesimelonia... Nämä syötävän ihanat värit raikastavat kevätkattauksen juhlakuntoon. Erityisen kauniin kontrastin saat yhdistämällä oranssiin taittavaan vaaleanpunaiseen vihreää väriä. Suuri salaattikulho tai kimppu keväisen vihreitä kukkia tuo kattaukseen helposti lisää mielenkiintoa ja näyttävyyttä.

Vaaleanpunaisissa kukkakuvioissa komeileva Arabian Huvila-sarja on saanut inspiraation mummolasta ja sen tunnelmasta. Astiaston kuvituksen villiruusussa on valloittavaa vanhaa suomalaisuutta ja vanhaa Arabian henkeä. 

Kirpeän värikkyyden vastapainona nähdään toisena trendinä yksinkertainen graafinen tyyli, jossa väreinä musta, valkoinen ja harmaa. Yhdistämällä muuten valkoiseen kattaukseen muutaman mielenkiintoisen graafisen kuvioinnin saat nopeasti pöydästä modernin ja juhlavan.


Onnea ylioppilaalle!

Toukokuu huipentuu kevätjuhlaan ja valmistujaisiin. Muista valmistuvaa lahjalla, josta on iloa pidemmän aikaa. Auta itsenäistä elämäänsä aloittelevaa pesänrakennuksessa ja paketoi lahjaksi klassikkomerkkejä, jotka ilahduttavat aina ja muistuttavat antajastaan vielä tulevinakin vuosina.

Marimekon Oiva-sarjasta löytyy ajattomia astioita, jotka miellyttävät monen silmää. Klassikko täyttää tänä vuonna pyöreitä, ja 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi asioista on saatavilla kultaisin yksityiskohdin koristeltuja erikoismalleja.

Tuotenosto:

Huvila kulho 13cm–33581547

Huvila lautanen 19cm–33581550

Marimekko Oiva/Siirtolapuutarha muki 0,25 l–479573

Marimekko Oiva/Siirtolapuutarha teekannu 0,7 l–479584


 


Bowls are the new plates

Kulhot ovat edelleen yksi ruokailun ykköshitti. Kulhoista voi nauttia kaikkea aamiaisesta lämpimiin ruokiin ja salaatteihin, ja annoksista on helppo saada näyttävän ja runsaan näköisiä. Niillä kattauksesta saa mukavan kotoisan ja rennon, mutta miksei kulhoilla loihtisi myös upean juhlakattauksen!

Kattauksen kruunaa kaunis maljakko, joka on myös erinomainen lahjavinkki! Marimekon Urna-, Ming- ja Flower-maljakoista löytyy useita kokoja, muotoja ja värejä, jotka sopivat erilaisiin lahjapaketteihin ja kattauksiin. 


Tuotenosto:

Marimekko Urna maljakko 21 cm–32226056

Marimekko Ming maljakko 22x24 cm–35037501

Marimekko Flower maljakko 104x100 mm–14741512

Marimekko Flower maljakko 104x100 mm–14741511


 

Osta kattausastioita ja aterimia >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä