Katse sukkiin! Nyt trendinä kuviot

Tämän hetken muodin hauskin juju löytyy jaloista! Kuviolliset sukat tuovat minimalistiseenkin asuun pirteyttä, iloa ja vähän jopa asennetta. Löydä sukkasuosikkisi laajasta valikoimastamme.

sukkahousut kissakuosi


Trendisukat tuovat persoonallisuutta pukeutumiseen

Kuviot ja värit ovat todellakin lyöneet läpi niin miesten kuin naisten sukissa. Suosituimmat kuosit on myyty verkkokaupassa jo kertaalleen loppuun – eikä ihme! Kuka voisi vastustaa Happy Socksin  herkullisia värejä ja hulvattomia kuvia pikkuruisista pizzoista. Nyt iloisten sukkien rinnalle on tullut muitakin saman henkisiä brändejä, kuten XPOOOS. Niiden ironiset kuosit edustavat, jos mahdollista, vielä astetta överimpää sukkataidetta. Hanki omat XPOOOSit ennen kuin ne viedään käsistä!

sukkahousut raitaa


Räikeät ja runsaat kuvioinnit on helppo yhdistää monenlaiseen pukeutumistyyliin. Kerää katseita ja rakenna levoton ja yliampuva asu sukista silmälaseihin. Lopputuloksena on kiehtova ja trenditietoinen sekoitus eri värejä ja kuoseja.


nilkkasukka


Toinen tapa käyttää kuvioituja sukkia on kenties klassisempi ja tullut tutuksi erityisesti pukumiesten keskuudesta: pidä muu asukokonaisuus hillittynä ja asiallisena, mutta anna värikkäiden nilkkasukkien pilkahtaa housujen lahkeen alta. Tällainen yksityiskohta pukeutumisessa kertoo, että asukokonaisuus on tyylikäs ja harkittu – ehkä sillä voi viestiä jotain jopa persoonasta.

Tuotenosto:

Happy Socks Pizza nilkkasukat–37728535

XPOOOS Isabella sukat–37148005

XPOOOS Me Jane sukat–37002509

N.NS DAGMAR LIPSTICK–36114001

 

vogue sukkahousut


Epävarma räikeistä kuvioista? Aloita näistä!

Oletko aina ollut enemmän perinteisten mustien sukkien ystävä? Heti ei kannata lähteä camp-henkisen sukkamuodin syvään päähän, vaan ota kuviotrendi osaksi omaa pukeutumistasi sinun tyylillesi uskollisella tavalla. Kokeile esimerkiksi klassista argyle-kuviota hillityissä väreissä, legendaarista Marimekon raitaa tai ihonvärisiä nilkkasukkia mustilla pilkuilla. 

Myös sukkahousuissa nähdään tänä syksynä nilkkasukkien tapaan enemmän kuvioita. Tämä tarkoittaa sekä kohokuviointia ohuiden sukkahousujen pinnassa että erilaisia ratkaisuja itse materiaalissa, kuten verkkosukkahousuissa. Juhla- ja arkilookiin saa tyylikästä näyttävyyttä esimerkiksi romanttisella pitsillä tai hienostuneella ruusukuvioinnilla. 

Lue myös: Ihanimpia alusasuja arkipäivään tai treffi-iltaan >

Osta sukkia >

Osta sukkahousuja >

Tuotenosto:

Vogue Diamond Tulle Sock polvisukat–35809517

Vogue Sheer Dot Sock 20 den nilkkasukat–35809518

Marimekko Raitsu sukat–27707524

Vogue Spiral Net Knee 30 den polvisukat–35809522

 

 

Tuotenosto:

Vogue Bloom 20 den sukkahousut–35809510

Sukkahousut SECRET NET–34828651

Norlyn Flower 50den nilkkasukat–35960001

Vogue Opaque Diamond 70 sukkahousut–33550502

 

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä