Kansainväliset Kandidaatit ja sinkku-Salla

Viettele Vaatteilla viikon deittivuorossa Helsinkiläinen Salla etsii örmykörmyä, miestä joka ottaa eikä odota ja koiriakin miehen pitää rakastaa. Hunksit deitit tarjoilevat silmänruokaa ja eksotiikkaa. Sujuuko monikulttuurinen kilpailu haukuitta vai onko edessä Rocky road?

Salla, 35 vuotta, etsii jääkaapin kokoista, mutta ei yhtä kylmää miestä jakamaan yksinhuoltajan vastuun pienestä Rocky-koirastaan. Salla pitää naisellisesta pukeutumisesta ja toivoo miehen pukeutuvan pepusta istuviin farkkuihin ja pikee-paitoihin. Mutta kuka viikon deiteistä mahtuu timmeihin raameihin? Helsingissä asuva Stanislav 33, puhuu kahdeksaa eri kieltä, hän on tulkki ja venäjänopettaja, joka sulattaa naisten sydämet treenatulla kropallaan, pienillä söpöillä koruilla ja lemmikkirakkaudellaan. Stan pitää bisnestyylistä ja nahkavaatteista, ja hänen tyyli-idolinsa on James Bond. 

KDavid on 27-vuotias, jo aikaisemminkin TV:ssä nähty helsinkiläinen. Lyömättömällä tyylitajulla varustettu mies tykkää blondeista naisista. Tähän mieheen törmää suurimmalla todennäköisyydellä kuntosalilla, ja hän on tarkka tiukoista ja tyylikkäistä vaatteistaan, jollaisia ei muilla ole. KDavid on ollut mukana Kiss Bang Lovessa. 

36-vuotiaan vantaalaisyrittäjän Juhan lempivaatteet ovat kengät. Juha pukeutuu itse rennosti, eikä pidä puvuista, ja toivoo naisen korostavan pukeutumisellaan pohkeita. Tarkkaavainen Juha nauttii pienistä asioista elämässä ja haluaisi tilannetajuisen ja naisellisen naisen, joka olisi myös sporttinen. 

Katso kuka sporttisista hottiksista pääsee treffeille Sallan kanssa ravintola Loisteeseen? Kenen tyyli osuu Sallan sydämeen ja löytyykö tiukkoihin unelmafarkkuihin se Oikea match. 


Voit kerätä itsellesi muotitietoisten herrojen tyylit itsellesi Sokokselta:

1. Stanin tyylin kulmakivet ovat laadukkaassa mekossa, merkkilaukussa, aistikkaissa sukkahousuissa ja ihanilla koruilla kruunatussa lookissa. Timantit ovat tytön parhaat kaverit!

Guess Status -olkalaukku  

Kunert-sukkahousut 

Snö of Sweden -korvakorut  


2. KDavid tietää mistä naiset pitävät. Valkoinen laatupaita yhdistettynä istuviin mustiin housuihin ja nahkakorkkareihin on todella bisneslike! Esimerkiksi:

Calvin Kleinin laukkuFilippa K:n paitaVoglian Timantti-housut ja Clarks-avokkaat


3. Juha on tarkka tyylistä, hänen stailauksensa kopioit näillä tuotteilla:

Tiger of Sweden -mekko ja Hogl-avokkaat

Ja tie emännän sydämeen käy koiran kautta. Pieni pehmolahja sulattaa alfanaaraan!

Pentik-Halipupu Sallan hiukset värjättiin Wellan uudella Koleston Perfect-kestovärillä. Föönauksen alle kosteisiin hiuksiin levitettiin EIMI Extra Volume-muotovaahtoa sekä suihkutettiin EIMI Sugar Lift-rakennesuihketta.

Kiharat viimeisteltiin EIMI Sugar Lift-rakennesuihkeella. Sokerinen rakennesuihke tuo velttoihin hiuksiin sormissa tuntuvaa rakennetta, tuuheutta ja kiiltoa. Suihke on todellinen hybridi-muotoilija; föönauksen alle, kiharakampausten pohjalle, kuivien hiusten rakennemuotoiluun tai napakkaan kiharan virkistykseen.  

Sokoksen pukeutumisneuvojat auttavat sinua löytämään tyylin Sokokselta!

Tuotenosto:

Tiger of Sweden Kashi mekko–30999517

SNÖ of Sweden Lady Small Square korvakorut–2963530

Guess Status olkalaukku–30831519

Kunert Fly & Care sukkahousut–1064535

Clarks Linvale Jerica avokas–30755515

Voglia Timantti housut–657525Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä