Kalevalan uutuuskorut juhliin tai lahjaksi

Kalevala Korut ovat kotimaista käsityötä ja ne valmistetaan Helsingissä Kalevala Korun omalla korutehtaalla. Kalevalalta löytyy iki-ihanien klassikkokorujen lisäksi tänä keväänä myös paljon upeita uutuuksia. Osta Kalevala Koruja Sokoksen verkkokaupasta tai tule tutustumaan valikoimaan paikan päälle myymälään. 

 


Kosmoksen uudet korutaivaankappaleet

Suosittuun Kosmos-korusarjaan on tullut tänä keväänä lisää kauniita ja monikäyttöisiä korvakoruja ja riipuksia. Kosmos-korujen ympyrät ja spiraalit, täydellisyyden ja äärettömyyden ikivanhat symbolit, kuvastavat meitä ympäröivää päättymätöntä maailmankaikkeutta, jossa taivaankappaleet vaeltavat, kukin omalla radallaan, kukin omaan tahtiinsa. Koruja on saatavana sekä hopeisina että pronssisina.

 


Uudet Kosmos-korvakorut ovat näyttävät, mutta ihanan kevyet. Niitä voi käyttää joko pitkinä tai ilman riipusosia yksinkertaisina pieninä nappeina. Samaa monipuolisuutta edustaa myös uusi kaksiosainen kaulakoru, jonka osat toimivat hyvin niin yhdessä kuin erikseen. Lyhyempi ketju sopii keveydessään loistavasti myös arkikäyttöön ja pidempi ketju tuo puolestaan kokonaisuuteen juhlallisuutta. Korun katseenvangitsijana roikkuu musta onyksikivipallo.


Perinteestä kumpuavaa kauneutta

Kalevalan kuumin koru-uutuus tulee kaukaa kylmästä Pohjolasta. Petsamon kolttakoru -sarjan esikuva on Petsamon Suonikylästä, jossa kolttanaiset ovat olleet korvakorujen käytön uranuurtajia. He käyttivät värikkäillä lasi- ja hopeahelmillä koristeltuja korvakoruja, joita he saivat idästä tulleilta kauppamiehiltä. Kalevala Korun mallistoon kahden vuosikymmenen tauon jälkeen palaava koru juhlistaa vuonna 2019 kolttasaamelaisten asuttamisen 70-vuotisjuhlavuotta.

Korut on suunniteltu klassikkokorujemme ystävien lisäksi kaikille, jotka haluavat maustaa asukokonaisuutensa trendikkäällä perinteestä ammentavalla yksityiskohdalla. Sarjaan kuuluu kevyen koristeelliset korvakorut sekä kaunis riipus, jonka keskelle on upotettu kiiltävä musta onyksikivi. 


Pastellisävyinen lahjasetti tuomaan onnea

Kalevalan ja Lumin yhteinen keväinen setti on täydellinen lahja tytöille ja nuorille naisille! Suomalaisen Lumin valmistama nahkainen korukukkaro kätkee sisäänsä pienen aarteen: hopeariipuksen, jota koristavan kvartsipallon väri sointuu kukkaron pastellisävyyn. Onnenamuletiksi elämän teille. Valittavissa on kolme ihanaa väriä.


Tuotenosto:

Kalevala Koru Sarastus lahjasetti–37341001

Kalevala Koru Sarastus lahjasetti–37341002

Kalevala Koru Sarastus lahjasetti–37341003


 

Lue myös: Näistä mekoista ja koruista inspiraatiota kevään juhliin


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä