Kalevala Koru - Kesän kaunein lahja

Kalevala Koru on yksi Suomen arvostetuimmista tuotemerkeistä, eikä turhaan. Se on alansa suurin yritys Suomessa ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Kaikki korut valmistetaan käsityönä Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja.

Kalevala Korun tarina sai alkunsa jo 1930-luvulla, kun joukko aikaansaavia naisia päätti valmistaa ja myydä historiallisia koruja rahoittaakseen suomalaisen naisen kunniaksi pystytettävän patsaan. Sodan aikaisessa Suomessa koruista saadut rahat käytettiin hädänalaisten auttamiseen, ja hyväntekeväisyydestä tulikin Kalevala Korun pysyvä arvo.

Kalevala Korun muotoilu saa inspiraationsa tarinoista, ihmisistä, luonnosta ja ilmiöistä. Koruja löytyy monenlaisille käyttäjille: koruja on klassista, näyttävää, rouheaa ja leikkisää tyyliä. Korut rohkaisevat kantajaansa olemaan oma itsensä ja kulkemaan ylpeästi omia polkujaan. Kalevala Koru uskoo maailmaan, jossa jokainen saa toteuttaa itseään ja unelmiaan sellaisena kuin on.

Alku-lahjasetit

Malja uusille aluille. Kalevala Korun Alku-lahjasetti on täydellinen lahja kevään juhlasesonkiin kotimaista muotoilua arvostavalle. Rajoitettuna eränä saatavilla oleva lahjasetti koostuu Alku-riipuksesta ja Iittalan Vitriini-lasirasiasta.


Tuotenosto:

Kalevala Alku riipuslahjasetti–29085001

Kalevala Alku riipuslahjasetti–29085002

Kalevala Alku riipuslahjasetti–29085003


Alku-korvakorut

Fuksia, vedenvihreä vai kirkas? Kalevala Korun kevään Alku-lahjasetteihin on saatavilla yhteensopivat korvakorut. Leikittele eri väriyhdistelmillä ja yllätä!


Tuotenosto:

Kalevala Alku korvakorut–29069501

Kalevala Alku korvakorut–29069502

Kalevala Alku korvakorut–29069503


Katso lisää koruja >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä