Lumene water gel geeli purkki


Tuotenosto:

Lumene LÄHDE Tehokosteuttava Geelinaamio 150ml–17992026

LUMENE LÄHDE Kosteuttava Kasvosuihke 50ml–43994067

Lumene LÄHDE Tasapai 24H Kosteusvoidegeeli 50ml–17992029

Lumene LÄHDE 24H Tehokosteusvoide 100ml–38003004

Lumene LÄHDE Hoitava Vartalovoi 200ml–28493006

Lumene LÄHDE 24h Tehokosteusvoide MINI 15ml–44921516

Lumene LÄHDE Puhdistusvaahto 150ml–42452001

Lumene LÄHDE 3in1 micellar-puhdistusvesi Kesäkampanja 250ml–44916003

Lumene Lähde Kaksiosainen Micellar-puhdistusvesi 50 ml–42479502

Näytä kaikki Lumenen-tuotteet >

Kaikki mitä ihosi tarvitsee, ilman kompromisseja

Lumenen uudessa Tehokosteuttavassa 24H geelivoiteessa yhdistyvät innovatiivinen ja raikas geelikoostumus, 95 prosenttia luonnollista alkuperää olevat raaka-aineet, 24 tunnin kosteutus ja kiilloton lopputulos. Lue lisää uutuudesta ja tutustu samalla tehokosteuttavaan LÄHDE-ihonhoitorituaaliin!

Oletko etsinyt kevyttä ja raikasta geelimäistä kosteusvoidetta, joka kosteuttaisi ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti kuitenkaan jättämättä ihoa kiiltävän näköiseksi? Jos vastasit kyllä, Lumenen uusi LÄHDE Tehokosteuttava 24H geelivoide on juuri sinua varten! Miellyttävän tuntuinen geelivoide imeytyy ihoon hetkessä jättäen ihon raikkaan, kimmoisan ja pehmeän tuntuiseksi.

Geelivoiteen sisältämät pohjoinen lähdevesi, pohjoinen luomukoivunmahla ja hyaluronihappo auttavat kosteuttamaan ihoa pitkäkestoisesti jopa 24 tunnin ajan. Koostumus sisältää myös kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä pohjoisia mustikan ja lakan marjavesiä. 

Maksimoi raikas, kosteutettu tunne iholla ja tutustu tehokosteuttavaan ihonhoitorituaaliin LÄHDE-tuotteiden avulla. Tämä rituaali sopii erityisesti päiväkäyttöön.

Lumene puhdistusvaahto

1) Aloita ihonhoitorituaali pehmeällä LÄHDE Puhdistusvaahdolla, joka puhdistaa kasvot tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Saippuaton ja pH-ystävällinen koostumus jättää kasvot puhtaan, joustavan ja raikkaan tuntuisiksi. Hiero vaahto kostealle iholle pyörivin liikkein ja huuhtele vedellä.

2) Sivele pari pisaraa Tehokosteuttavaa seerumia kasvoille puhdistuksen jälkeen ennen kosteusvoidetta. Seerumi häivyttää pieniä juonteita ja tekee ihosta täyteläisen ja raikkaan heleän näköisen.

3) Sen jälkeen vuorossa on uusi Tehokosteuttava 24H geelivoide, jonka raikas ja öljytön koostumus sopii loistavasti meikin alle. Voide imeytyy hetkessä ihoon saaden ihon tuntumaan kimmoisalta, raikkaalta ja pehmeältä.

4) Viimeistele rituaali parilla suihkaisulla Kosteuttavaa kasvosuihketta. Hienojakoista suihketta voi myös suihkuttaa meikin päälle päivän mittaan virkistämään ja tuomaan kasvoille raikasta kosteutusta.

 

Lumene lähde ihonhoitotuotteita

 

Näytä kaikki Lumene-tuotteet >

 

 

 

Sokos ja Emotion sekä Clarins mukana FEED-kampanjassa

Sokos-tavaratalot ja Emotion-myymälät ovat yhdessä Clarinsin kanssa neljättä kertaa mukana FEED-kampanjassa, jolla kerätään varoja kouluaterioihin kehittyvissä maissa. Kun ostat Sokos-tavarataloista tai Emotion-myymälöistä elokuussa 60 eurolla Clarins-tuotteita, saat lahjaksi näytteitä sisältävän FEED-kosmetiikkapussin (lahjan arvo noin 25 euroa). Kutakin kosmetiikkapussia kohden Clarins lahjoittaa seitsemän kouluateriaa FEED-ohjelmaan. Tule mukaan tekemään hyvää yhdessä!