Lumene water gel geeli purkki

Kaikki mitä ihosi tarvitsee, ilman kompromisseja

Lumenen uudessa Tehokosteuttavassa 24H geelivoiteessa yhdistyvät innovatiivinen ja raikas geelikoostumus, 95 prosenttia luonnollista alkuperää olevat raaka-aineet, 24 tunnin kosteutus ja kiilloton lopputulos. Lue lisää uutuudesta ja tutustu samalla tehokosteuttavaan LÄHDE-ihonhoitorituaaliin!

Oletko etsinyt kevyttä ja raikasta geelimäistä kosteusvoidetta, joka kosteuttaisi ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti kuitenkaan jättämättä ihoa kiiltävän näköiseksi? Jos vastasit kyllä, Lumenen uusi LÄHDE Tehokosteuttava 24H geelivoide on juuri sinua varten! Miellyttävän tuntuinen geelivoide imeytyy ihoon hetkessä jättäen ihon raikkaan, kimmoisan ja pehmeän tuntuiseksi.

Geelivoiteen sisältämät pohjoinen lähdevesi, pohjoinen luomukoivunmahla ja hyaluronihappo auttavat kosteuttamaan ihoa pitkäkestoisesti jopa 24 tunnin ajan. Koostumus sisältää myös kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä pohjoisia mustikan ja lakan marjavesiä. 

Maksimoi raikas, kosteutettu tunne iholla ja tutustu tehokosteuttavaan ihonhoitorituaaliin LÄHDE-tuotteiden avulla. Tämä rituaali sopii erityisesti päiväkäyttöön.

 

Tuotenosto:

Lumene LÄHDE Tehokosteuttava 24H geelivoide–40179001


Lumene puhdistusvaahto

1) Aloita ihonhoitorituaali pehmeällä LÄHDE Puhdistusvaahdolla, joka puhdistaa kasvot tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Saippuaton ja pH-ystävällinen koostumus jättää kasvot puhtaan, joustavan ja raikkaan tuntuisiksi. Hiero vaahto kostealle iholle pyörivin liikkein ja huuhtele vedellä.

Tuotenosto:

Lumene Lähde Puhdistusvaahto 150ml–28493003

 

2) Sivele pari pisaraa Tehokosteuttavaa seerumia kasvoille puhdistuksen jälkeen ennen kosteusvoidetta. Seerumi häivyttää pieniä juonteita ja tekee ihosta täyteläisen ja raikkaan heleän näköisen.

Tuotenosto:

Lumene Lähde Arctic Dew Tehokosteuttava seerumi 30ml–25604003

 

3) Sen jälkeen vuorossa on uusi Tehokosteuttava 24H geelivoide, jonka raikas ja öljytön koostumus sopii loistavasti meikin alle. Voide imeytyy hetkessä ihoon saaden ihon tuntumaan kimmoisalta, raikkaalta ja pehmeältä.

Tuotenosto:

Lumene LÄHDE Tehokosteuttava 24H geelivoide–40179001

 

4) Viimeistele rituaali parilla suihkaisulla Kosteuttavaa kasvosuihketta. Hienojakoista suihketta voi myös suihkuttaa meikin päälle päivän mittaan virkistämään ja tuomaan kasvoille raikasta kosteutusta.

Tuotenosto:

LUMENE LÄHDE Kosteuttava Kasvosuihke 50ml–28493005

 

Lumene lähde ihonhoitotuotteita

 

Osta Lumene-tuotteita >

 

 

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä