Kaiken se kestää

Silloin kun on hauskaa, ei ehdi jatkuvasti peilin eteen korjailemaan meikin kuntoa. Valitse siis meikkiisi tuotteet, joiden kestoon voit luottaa vauhdikkaammassakin menossa. M.A.C. Cosmetics -luottoparilla saat meikin, joka kestää kauniina koko pitkän kesäpäivän ja -yön. 

M.A.C. Cosmetics Prep + Prime Fix + -meikinpohjustus- ja -kiinnityssuihke on klassikkotuote, jonka voimaan luottavat niin ammattilaiset kuin miljoonat meikkifriikitkin. Sulje silmät ja suihkauta tuotetta kasvoille noin 30 cm:n etäisyydeltä ennen meikkivoiteen levittämistä. Tuote kosteuttaa ja antaa kasvoille tasaisen pohjan, johon meikki kiinnittyy hyvin. Kun olet meikannut, suihkauta tuotetta vielä uudemman kerran. Prep + Prime Fix +  kiinnittää meikin ja estää luomiväriä varisemasta. Suihkeen sisältämä vihreä tee, kamomilla ja kurkku myös rauhoittavat ja virkistävät ihoa hellävaraisesti. Voit käyttää suihketta milloin tahansa päivän mittaan, kun kasvosi tuntuvat kaipaavat pientä virkistävää ekstraboostia. 

Kauniin, tasaisen ihonsävyn luomiseen tarvitset meikkivoiteen, joka saa ihon näyttämään sileämmältä ja virheettömämmältä. M.A.C. Cosmetics Studio Fix Fluid Foundation SPF 15 levittyy helposti ja sitä on helppo kerrostaa niihin kohtiin, joihin tarvitset enemmän peittävyyttä. Runsaan pigmenttipitoisuuden vuoksi meikkivoiteen peittävyys on keskipeittävästä peittävään. Lopputulos on luonnollisen kaunis matta, et välttämättä tarvitse puuteria. Meikkivoiteessa on yli kolmekymmentä sävyvaihtoehtoa, joten oikea sävy löytyy varmasti. Meikkivoiteen sisältämä aurinkosuojakerroin 15/PA++ antaa suojaa myös auringon UVA- ja UVB-säteiltä.

Tutustu – ja rakastu – M.A.C.-tuotteisiin nyt! 3.–16.6.2019 saat 20 prosentin alennuksen M.A.C. Cosmetics Prep + Prime Fix + -meikinpohjustus- ja -kiinnityssuihkeesta ja Studio Fix Fluid Foundation SPF 15 -meikkivoiteesta.

Osta M.A.C. Cosmetics -tuotteita >

Tuotenosto:

MAC Studio Fix Fluid Foundation SPF 15 meikkivoide 30 ml–26299502

MAC Prep + Prime Fix + meikinpohjustus- ja kiinnityssuihke 100 ml–26294003

 

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä