Juhlapaidat vailla vaivaa

Sokoksen kauluspaitojen mallistossa on tänä keväänä innovatiivisia uutuuksia, joihin sinun kannattaa tutustua. PETRIFUNin WASH, HANG & WEAR -paitoja ei tarvitse silittää ja Ventin paidat antavat vapauden liikkua. Unohda turha pönötys tämän kevään juhlissa!

Kauluspaita on tyylin avain niin klassisemmalle pukeutujalle kuin trenditietoisemmallekin. Vaatekaapissa kannattaa olla pari asiallista kauluspaitaa juhlaan ja muodollisempiin tilaisuuksiin sekä rennompi arkeen ja vapaa-aikaan. 

Kauluspaitojen suunnittelussa on alettu kiinnittää huomiota käytettävyyden, mukavuuden ja helppohoitoisuuden innovaatioihin. PETRIFUN ja Venti-merkin kauluspaidat vastaavat vaatimuksiin laadusta, kestävyydestä ja vaivattomuudesta. 

 

PETRIFUN on suomalainen miesten vaatteiden valmistaja. PETRIFUN tunnetaan silittämättä siisteistä paidoista. WASH, HANG & WEAR paidat suunnitellaan suomalaisen miehen mitoitukselle. Nimensä mukaan paita on valmis päälle puettavaksi heti pesun ja henkarilla kuivaamisen jälkeen.

Nyt kaupoissa kevään upeat pastellisävyt! Life is FUN! helppohoitoisten PETRIFUN -paitojen kanssa!

Tuotenosto:

Petrifun Alessio paita–484534

PETRIFUN Jerry paita Jerry–19911035

PETRIFUN Rick paita–641507

PETRIFUN Jonathan pukupaita–25638510

 

  

Oletko kyllästynyt epämukaviin paitoihin? Entä jos kauluspaita tuntuisi yhtä mukavalta kuin T-paita? Se on totta. Tutustu kauluspaitojen uuteen ulottuvuuteen: Hyperflex by Venti. 

Nelisuuntaisesta stretchistä valmistettu Hyperflex by Venti -paita joustaa niin pituus- kuin vaakasuunnassa. Siksi se on niin mukava päällä ja antaa sinulle täyden vapauden liikkua. Täyttä stretchiä! Elastiset ompelulangat, hihansuut ja saumat ovat osa paidan äärimmäistä joustavuutta. Paita soveltuu niin pukupaidaksi kuin vapaa-aikaankin. 

Myönnytyksiä ei ole tehty paidan hoidettavuudessa – se on erittäin helppohoitoinen. Kaksiväriset  napit, viimeistely sekä tyylikkäät värit valitsemassasi paidassa varmistavat, että paitasi ei ole ainoastaan mukava, vaan myös todella tyylikäs


Tuotenosto:

Venti pukupaita–27092412

Venti pukupaita–27092414

Venti pukupaita–27092418

Venti pukupaita–27092417

 

Osta miesten paitoja >

Osta Petrifun tuoteita >

Osta Venti tuotteita > 

Sivun alkuun