NOPEASTI EROON SILMÄPUSSEISTA 

Talika Eye Therapy Patch 

Talikan ihmeitä tekevät silmänalusnaamiot sopivat juhlailtaan katsetta kirkastamaan. Laput kosteuttavat ja kirkastavat silmienalusihon selkeästi ja iho silmien alla on heleämpi, tasaisempi ja sileämpi. Naamioiden voi antaa vaikuttaa jopa 30 minuuttia, mutta vähempikin aika riittää. Ihoa hoitavina ainesosina on sekoitus öljyjä ja silmäpussit painautuvat pois lappujen luoman kompression ansiosta. Samoja lappuja voi käyttää jopa 3 kertaa, joten ne eivät ole vain kertakäyttöinen ilo.  


HELEYTTÄ IHOON ENNEN JUHLAA 

Kora Organics Turmeric Brightening & Exfoliating Mask 

Ihoa tehokkaasti kirkastavan naamion voi käyttää kasvoilla joko juhlia edeltävänä iltana tai juuri ennen meikkiä. Kurkumanaamio kirkastaa ja heleyttää ihoa hetkessä, kuorinnan jälkeen iho tuntuu myös uskomattoman sileältä. Hiero naamio kosteille kasvoille ja anna vaikuttaa 5-15 minuuttia. Jos ihosi on herkkä, aloita 5 minuutin vaikutusajalla. Huuhtele naamio vedellä pyörittelevin liikkein, jotta saat vielä kuorivista rakeista täyden tehon irti. Naamio on erinomainen hoitokeino pinnalta kuivan ihon hoitoon, meikki levittyy sileille kasvoille tasaisesti ja helposti. 

 

HEHKUVOIDE KOKO KASVOILLE 

ByRaili Pro Glow Perfecting Brightener 

Hehkuvoidetta voi levittää kasvoille sellaisenaan tai sen voi sekoittaa meikkivoiteen joukkoon. Kevyesti sävytetty voide heleyttää ihoa ja tekee siitä raikkaan ja upean kuulaan. Se häivyttää iholta väsymyksen ja stressin merkkejä, luomalla ihosta säteilevän kauniin. Hehkua voi tehostaa vielä levittämällä voidetta meikin loppuvaiheessa poskipäille, amorinkaarelle tai kulmaluulle.  


PUNAINEN HUULIPUNA PÄIVITTÄÄ MEIKIN JUHLAAN SAMANTIEN

Zuii Organic Lux Lipstick 

Jos oma arkimeikki sisältää harvemmin näyttäviä huulipunia, on nopein keino päivittää tyyli juhlaan lisäämällä huulille väriä. Erilaiset punaiset sopivat pikkujoulukauteen täydellisesti. Zuiin Lux Lpstick on koostumukseltaan ihanan kermainen ja sävy runsas. Puna sopii hyvin myös huulipunaan tottumattomalle, sillä se tuntuu ihanan pehmeältä ja kevyeltä huulissa. 

 

VOLYYMIA JA NÄYTTÄVYYTTÄ RIPSIIN – KERROSTA VAIKKA KOKO PÄIVÄN 

Lumene Birch Black Volume ripsiväri 

Runsasta tuuheutta ripsiin antava maskara on luottotuote niin arkeen kuin juhlaan. Intensiivinen musta sävy maskaraan tulee koivun hiilipigmentistä. Ripsiväri kestää hyvin myös huonossa säässä. Harja maksimoi ripsien tuuheuden tavoittaen jokaisen pienenkin ripsen. Maskara sisältää ripsiä hoitavaa koivunmahlaa.  


24 H RAIKKAANA PYSYVÄ MEIKKIVOIDE 

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Foundation 

Meikkivoiteen super ohut koostumus säilyy iholla todella raikkaana pitkän päivän tai vauhdikkaan juhlaillan. Ohuesta koostumuksesta huolimatta meikkivoide peittää iholta kaiken epätoivotun. Öljytön meikkivoide soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta kuiva iho vaatii tämän meikkivoiteen alle täyteläisen kosteusvoiteen tai öljyn. ActiveForce -teknologia mahdollistaa sen, että meikkivoide mukautuu päivän aikana muun muassa lämpötilaan, ilmankosteuteen ja liikkeeseen. Teknologia mahdollistaa virheettömän meikkipohjan jopa 24 tunnin ajan. 


PIKAKASVONAAMIOLLA KIRKKAUTTA 

Nivea Natural Radiance 10 Minute Sheet Mask 

Pikainen kasvonaamio juuri ennen juhlaa heleyttämään, kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa. Tämän kasvonaamion jälkeen meikin tekeminen iholle onnistuu super helposti. Kosteuttavina ainesosina on muun muassa arganöljyä ja sheavoita. Anna naamioliinan vaikuttaa iholla 10 minuuttia. Hiero naamion ylimääräiset seerumit lopuksi kasvoille ja kaulalle, älä huuhtele kasvoja vedellä. Naamioliina on biohajoava. 


Teksti ja kuvat: Eevis Liedes

 

Tuotenosto:

KORA ORGANICS Tumeric Brightening & Exfoliating Mask 2 in 1 kasvonaamio 100 ml–35539505
Tuotenosto:

Talika Eye Therapy Patch naamiolaput silmänympärysiholle 6 kpl–183455


 


Tuotenosto:

Lumene Birch Black Volume Mascara Black 14ml–38684528


 


Tuotenosto:

Zuii Organic Lux Classic Lipstick huulipuna 4g–37765515


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä