Juhla-ajan trendit naisten muodissa 

Tämän kevään trendikkäimmät naisten juhlavaatteet käyvät niin juhlavimpiin hetkiin kuin vapaa-aikaan. Tutustu naisten kauden tyylikkäimpiin juhlatyyleihin ja lue vinkit, kuinka pukeudut juhlaan, vietitpä juhlia ulkosalla tai virtuaalisesti välitettynä. 

Osta naisten muotia > 

 

Tutustu naisten juhlamuotiin ja osta naisten juhlavaatteita Sokokselta tai verkkokaupasta sokos.fi.

Tänä keväänä juhlavaatteissa korostuvat näyttävät brodeeraukset ja kukkakuosit. Pitsi ja sifonki pitävät pintansa puolestaan ajankohtaisten materiaalien osalta. Nyt leikitellään myös eri mitoilla, sillä niin mini-, midi- kuin maksimitta näyttäytyvät niin mekkojen, hameiden kuin housujen pituuksissa. 

Juhlakauden tärkein trendi on kuitenkin monikäyttöisyys: tänä keväänä juhlavaatteet ovat monikäyttöisempiä kuin koskaan. Juhlavan mekon, paidan tai housun voi muokata niin juhlaan formaalimpien asusteiden kanssa kuin myös arkiasuksi siistimpien tennareiden, rennomman takin ja arkilaukun kanssa. 

Osta naisten mekkoja > 

Osta naisten housuja > 

 

Tutustu naisten juhlamuotiin ja osta naisten juhlavaatteita Sokokselta tai verkkokaupasta sokos.fi.

Juhlakauden perinteisten vaaleiden värien lisäksi voimakkaat värit, kuten fuksianpunainen, ovat nousussa. Myös klassista mustaa ei tarvitse kaihtaa, sillä sekin kuuluu tämän kauden juhlapukeutumisen ykkössävyihin. 

Tänä keväänä juhlinnat siirtyvät enimmikseen sisätiloista puutarhaan. Kauden ehdottomat asusteet, sandaletit ja pikkulaukku ovat juhla-asun erityisiä luottopareja, kun tiedossa on juhlintaa muutenkin kuin virtuaalisesti. Sirojen sandalettien kanssa voi kulkea huoletta avonaisin jaloin, mutta halutessaan pukea niiden kanssa huomaamattomalla kärkivahvikkeella varustetut sukkahousut. Trenditietoinen tyylitaituri laittaa sandalettien kanssa somin yksityiskohdin varustetut nilkkasukat.

Osta naisten sukkia ja sukkahousuja > 

Osta naisten kenkiä > 

Osta naisten laukkuja > 

Tuotenosto:

Markberg Vanya knot olkalaukku–49220182

Vagabond Penny sandaalit–49584581

Edblad Power korvakorut–43589507

Guess Devin pikkulaukku–48726618

Vogue Sideria 17den sukkahousut–28132502

 

Tutustu naisten juhlamuotiin ja osta naisten juhlavaatteita Sokokselta tai verkkokaupasta sokos.fi.

Älä anna virtuaalijuhlien ja muiden kanssajuhlijoiden fyysisesti puuttumisen vaikuttaa juhlafiilikseen negatiivisesti! Virtuaaliyhteydellä pidettävät juhlat antavat entistäkin enemmän varaa panostaa omaan juhla-asuun – ja samalla nauttia juhlista mukavasti. Virtuaalijuhlissa asu saa näkyä, jotta myös muut virtuaalitilaisuuteen osallistuvat näkevät panostuksesi. Tänä keväänä trendejä viitoittavat myös frillat, muhkeat hihat ja pystykaulukset – 

valitse siis mekko tai paita, jossa vaatteen yläosa pääsee asussa esille. Lisää runsautta asuun saa lisäämällä asun kanssa näyttäviä, erityisesti kultaisia tai hopeita koruja. Jos mekko tai hame eivät ole juttusi, koosta juhla-asusi leveiden housujen tai siistien shortsien ympärille. Leveiden housujen kanssa paita voi olla yksinkertaisempikin toppi, minkä kanssa voi tarvittaessa yhdistää jakun. Keveiden shortsien kanssa yläosa voi olla runsaampi. 

Osta naisten paitoja ja toppeja > 

Osta naisten koruja >  

Tuotenosto:

Pieces kesälaukku–46479023

s.Oliver BLACK LABEL housut–50055629

Samsøe & Samsøe Fally shortsit–49847063

Guess toppi–49666514

Esprit Collection pusero–48781581

InWear jakku–49300057

 

Tuotenosto:

Kalevala Koru Vetovoima 7018/1 korvakoru pr T–49631009

Kalevala Koru Vetovoima 7018 korvakoru hop T–49631011

Pilgrim Peony korvakorut–47017570

Pilgrim Peony korvakorut–47017574Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.

ALE: naisten muoti

Poimi ALEstamme kesän ihanimmat mekot, hatut ja huivit, tyylikkäät housut ja merkkisandaalit. Valitsetko sinä pirteän trendikkään keltaisen? Vai oletko klassikko, jonka sydän sykkii hiekan, valkoisen ja mustan yhdistelmille? Nyt saat mieleistäsi kesämuotia edulliseen hintaan, laadusta tinkimättä. Nanso, Makia, Marks & Spencer, Birkenstock… todella laatua – ja mihin hintaan! Kun haluat kääntää päät kesäkadulla, valitse hurmaava mekko tai tyylikäs housuasu, ja viimeistele tyylisi huivilla. Tämä kesä voi olla onnenkesäsi! ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.

Kesämiehelle muotia ja kosmetiikkaa nyt ALEssa!

Kesän mukavimmat, tyylikkäästi rennot vaatteet miehelle löytyvät nyt edullisesti ALEsta! Marks & Spencerin pellavasekoitehousut ovat joka paikan luottohousut moneen menoon. Vyölenkit ja kolme värivaihtoehtoa – osta vaikka kahdet, nyt ei hinta miestä paina! Poimi koriin samalla mukavat boxerit ja Björn Borgin sukat. Jalkaan suit-sait sujahtavat kevyet ja mukavaksi muotoillut Crocs-sandaalit – eikä maksa paljon! ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.