Osta tuoksuja joululahjaksi Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Joulun toivotuimmat tuoksut 

Jokaiselle löytyy varmasti itseä kuvastava tuoksu. Siten tuoksu voi olla myös erityinen joululahja! Kokosimme yhteen joulun toivotuimmat tuoksut – tutustu, millaisella tuoksulla sinä voisit ilahduttaa läheisiäsi ja hanki upeita tuoksulahjoja Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi. 

Osta naisten tuoksuja > 

Osta miesten tuoksuja > 

Kuinka valitsen oikean tuoksun – tuoksuvalintaopas auttaa > 

Tuoksuja naisille 

Tämän joulun trendikkäimmät naisten tuoksut ovat hyvin kukkaisia. Jokaisella kukkaistuoksulla on kuitenkin oma erityispiirteensä, joka luo niistä omat uniikit tuoksuyksilönsä. Mieti, millaisia tunteita lahjansaaja sinussa herättää – ja anna lahjaksi juuri häntä kuvastava tuoksu! 

Rohkean ja sosiaalisen naisen tuoksu 

Hänet tunnetaan iloisena tapauksena, joka nauttii ihmisten tapaamisesta sekä rakastaa uusia kokemuksia. Kun etsit lahjaa rohkealle ja sosiaaliselle naiselle, valitse hänelle lahjaksi Giorgio Armanin My Way Intense! My Way Intense on intensiivinen kukkaistuoksu metsäisillä vivahteilla. Alkutuoksussa on raikasta Egyptin appelsiininkukkaa, jonka jälkeen sydäntuoksu avaa intialaisen tuberosan vivahteet. Lopulta tuoksu paljastaa Uuden-Kaledonian santelipuun sekä Madagaskarin vaniljan tuoksunuotteja.

Tuotenosto:

Giorgio Armani My Way Intense EdP tuoksu 30 ml–52582505

 

Rakkaimmalle 

Rohkeutta ja naisellisuutta huokuva tuoksu on erinomainen lahja oman elämän tärkeimmälle naiselle. Erityiselle naiselle sopiikin lahjaksi vahva tuoksu, jota on vaikea unohtaa. Tällainen tuoksu on Yves Saint Laurentin Black Opium Extreme! Black Opium Extreme on voimakas, tumma ja jännittävä kukkaistuoksu. Yhdistelmässä on pikimustaa kahvia, lumenvalkoista kukkaa sekä reilusti patsulia.

Tuotenosto:

Yves Saint Laurent Black Opium Extreme EdP tuoksu 30 ml–52879503

 

Hillitylle lahjansaajalle 

Tämä tuoksu huumaa samanaikaisesti niin pirteydellään kuin pehmeydellään. Täydellinen tuoksu hänelle, joka on hillitty ja rauhallinen ja jolla on jalat maassa. Ilahduta maanläheistä naisystävääsi, siskoasi tai äitiäsi Guccin Flora Gourgeous Gardenia -tuoksulla! Flora Gourgeous Gardenia on kukkaistuoksu, jossa on käytetty makeita jasmiinin, päärynänkukan sekä ruskean sokerin tuoksunuotteja. Valkoinen gardenia ja patsuli viimeistelevät uniikin yhdistelmän ainutlaatuiseksi tuoksuksi. 

Tuotenosto:

Gucci Flora Gorgeous Gardenia EdP 30 ml tuoksu–51391005

 

Tuoksu nuorelle naiselle 

Tämä tuoksu on kuin tehty nuorelle naiselle, joka on avoin ja elämännälkäinen. Escadan Fairy Love -tuoksun siivittämänä kaikki tiet vievät jännittäviin seikkailuihin! Fairy Love on makea tuoksu, jonka alkutuoksussa on sokerikuorrutteista omenaa. Keskituoksu syleilee herkällä ruusulla, joka lopulta kietoutuu pehmeän vaniljan ja kerman syleilyyn. Hyvä lahjaidea nuoren naisen ensituoksuksi vaikkapa omalle tyttärelle tai kummitytölle! 

Tuotenosto:

Escada Fairy Love EdT 30 ml tuoksu–52492015

 

Osta naisten tuoksuja > 

 

Tuoksuja miehille 

Miesten tuoksuissa ovat nyt yllätyksellisiä piirteitä, kuten makeita tuoksunuotteja sekä tekoälyn hyödyntämistä tuoksun valmistamisessa. Millainen mies, sellainen tuoksu – tutustu ja löydä tuoksu juuri hänelle! 

Tyylitietoiselle 

Hän on se, joka tunnetaan erityisestä tyylikkyydestä. Hän tietää, miten pukeutua juuri nyt ja saapuu paikalle aina huoliteltuna. Tyylikkään miehen tuoksu on hienostunut ja itsevarma – ja sellainen on myös Ralph’s Club! Tämä Ralph Laurenin elegantti tuoksu on pitkäkestoinen, aistikas puumainen tuoksu. Tuoksussa on raikasta rivieranlaventelia sekä muskatellinsalviaa, jotka muodostavat aistikkaan kokonaisuuden yhdessä lämpimien punasetrin ja vetiverin tuoksunuottien kanssa. 

Tuotenosto:

Ralph Lauren Ralphs Club EdP tuoksu 30 ml–52512003

 

Hurmaavalle miesystävälle 

Vastustamaton mies ansaitsee vastustamattoman tuoksun. Kiehtova Jean Paul Gaultierin Scandal on täydellinen lahja erityisesti omalle miesystävälle – lahjasta nauttii niin lahjansaaja kuin sen antajakin! Jean Paul Gaultierin Scandal-tuoksussa on makeaa toffeeta, joka on yhdistetty salvian ja vetiverin kanssa. Tuoksunuotit muodostavat yhdessä lumoavan ja yllätyksellisen tuoksun, joka ei taatusti jää keneltäkään huomaamatta. 

Tuotenosto:

Jean Paul Gaultier Scandal pour Homme Edt 50 ml tuoksu–51391007

 

 

Tuoksu elämäsi sankarille 

Tässä tuoksussa miehinen energia kohtaa herkkyyden. Tuoksu, joka on kuin tehty miehelle, joka ymmärtää sinua sellaisena kuin olet – olipa kyseessä puoliso, veli tai isä. Burberryn Hero on oivallinen valinta, kun etsit tuoksua oman elämäsi sankarille! Hero on elinvoimainen ja maskuliininen tuoksu, jossa on samalla herkkyyttä. Kirjaimellisesti sankarillisessa tuoksussa on bergamottia, kolmea erilaista setripuuta sekä mustapippurin ja katajan vivahteita. 

Tuotenosto:

Burberry Hero EdT 50 ml tuoksu–51391001

 

Tuoksu nuorelle miehelle 

Mistä on nuoren miehen tuoksu tehty? Raikkaista hedelmistä ja makeista raaka-aineista, joiden tuoksu pitää hyvän mielen yllä. Erityisistä piirteistä, mitkä kannustavat myös itseä kurkottamaan kohti ulottuvuuksia ja omia haaveita. Niistä on tehty Paco Rabannen Phantom! Phantomin tuoksuyhdistelmän luomisessa on käytetty tekoälyä. Tuoksussa kohtaavat sitruksiset vivahteet, laventelin pehmeys ja vetiverin viettelys. Tuoksu sopii myös luontoa arvostavalle nuorelle, sillä tuoksu on vegaaninen. 

Tuotenosto:

Paco Rabanne Phantom EdT tuoksu 50 ml–50734513

 

Osta miesten tuoksuja >