Joulun toivotuimmat tuoksut 

Talven lumoavimmat uutuustuoksut ovat saapuneet nyt Sokokseen! Tämän talven tuoksuissa ihastuttavat muun muassa naisellinen vanilja, paahdettu kahvi, välimerelliset vivahteet, aurinkoinen appelsiininkukka ja jalo santelipuu. Tutustu uusiin lumoaviin tuoksuihin ja osallistu kilpailuun.


Tuoksuäänestys: Dolce & Gabbana K, Hugo Boss The Scent for Her Absolute, Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything, Tiffany & Co., Lance Idole, Yves Saint Laurent Libre, Michael Kors Wonderlust Sublime, Gucci Mémoire D'une Odeur ja DKNY Stories.

 

Minkä tuoksuista antaisit lahjaksi ja kenelle?

1. Dolce & Gabbana – K by Dolce & Gabbana EdT 50 ml on välimerellinen ja metsäisen raikas miestentuoksu. Tuoksussa yhdistyvät perinteikkyys ja nykyaikaisuus. Sopii loistavasti karismaattiselle miehelle.

2. Hugo Boss – The Scent for her Absolute EdP 50 ml on moderni ja viettelevä tuoksu naiselle. Tuoksu on edeltäjäänsä, Hugo Boss The Scent for her -tuoksua syvempi ja rikkaampi. Tuoksussa on hunajoidun persikan ja paahdetun kahvin vivahteita sekä naisellista vaniljaa ja ripaus vetiveriä. 

3. Zadig & Voltaire – Girls Can Say Anything EdP 30 ml on naisellisen pehmeä kukkaistuoksu täynnä asennetta. Tuoksussa yhdistyvät vaniljan ja santelipuun sävyt huumaavaan kukkakimppuun iiristä ja pionia.

4. Tiffany & Co. EdP 30ml on säkenöivä ja kukkainen myskituoksu, jossa on vihreää mandariinia ja arvokasta iiristä. Tämä ajaton ja naisellinen tuoksu sopii hyvin elegantille naiselle.

5. Lancôme – Idôle EdP 25 ml on naisellinen kukkaistuoksu pysäyttämättömälle naiselle. Tuoksussa jasmiinin raikas tuulahdus ja uskalias ruusu muodostavat chypren kanssa modernin ja voimaannuttavan kukkaistuoksun. Naiselle, jolle kaikki on mahdollista.

6. Yves Saint Laurent – Libre EdP 30 ml on sensuelli couture-tuoksu vapaalle ja vahvalle naiselle. Liekehtivässä kukkaistuoksussa loistavat aistillinen appelsiininkukka ja sykähdyttävä laventeli. Tämä äärimmäisen tyylikäs kukkaistuoksu on oodi vapaudelle.

7. Michael Kors – Wonderlust Sublime EdP 30 ml on ylevä ja aistillinen tuoksu, joka on pehmeä sekoitus applesiininkukkaa ja neilikkaa. Pohjatuoksua on tehostettu meripihkan itämaisella vivahteella.

8. Gucci – Mémoire D’une Odeur EdP 40 ml on universaali tuoksu naiselle ja miehelle. Tässä mineraalisessa ja aromaattisessa tuoksussa on yllättäviä ja vangitsevia sävyjä. Yksisävyisen myskin tuoksuvivahteet on alleviivattu roomalaisen kamomillan sävyllä ja ympäröitynä jaloimmilla santeli- ja seetripuun tuoksuilla.

9. DKNY – Stories EdP 30 ml on naisellinen tuoksu, joka huokuu New Yorkin tyyliä ja henkeä. Tässä itämaisessa kukkaistuoksusta löytyy vaaleanpunaista guavaa ja mustaa iiristä. Lämmin ja sensuelli vanilja luo kokonaisuudesta koukuttavan. Naiselle, joka rohkeasti etsii itseään.

 


Tuotenosto:

Hugo Boss The Scent for her Absolute EdP tuoksu 50ml–37971008

Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything EDP 30 ML–37908013

Dolce&Gabbana K by Dolce&Gabbana Edt tuoksu 50 ml–38945005

Gucci Mémoire Dune Odeur EdP tuoksu 40 ml–37971001

Lancôme Idôle EdP tuoksu 25 ml–37909505

Yves Saint Laurent Libre EdP tuoksu 30 ml–37909506

Tiffany & Co. Eau de Parfum tuoksu 30ml–35186015

Michael Kors Wonderlust Sublime EdP tuoksu 30ml–37908002

DKNY Stories EdP tuoksu 30 ml–31557506


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä