Joulun klassikoita lahjaksi ja itselle

Anna rakkaillesi lahjoja, jotka kestävät aikaa. Klassikoita, jotka toimivat ja kestävät käytössä vuoden ympäri. Valittavaa löytyy lompakolle ystävällisestä kohtuuhintaisesta ekslusiivisempaan. Marks & Spencerin mallistoista löydät joululahjat jokaiselle: rakkaalle, perheelle, parhaille ystäville, ylelliseen, hienostuneeseen, leikkisään ja trendikkääseen makuun. Kääri tänä jouluna pakettiin ajatuksia laatuajasta, klassisesta tyylistä ja hemmottelevan rentouttavista hetkistä jouluna ja arkena. Ja muista ennen kaikkea lahjoa myös itseäsi, olet sen ansainnut.Laatutietoiselle lahjoitetaan tyyliä, joka kestää. Ylelliset kashmirtuotteet ovat laatua arvostavan toiveissa. Kashmirneule on helppo ostaa rakkaalle ja äidille. Mikäpä sen upeampaa kuin pehmeä oloasu kashmirvillaa, toimii matkustaessa ja kotoillessa. Malli Rosie Huntington-Whiteleyn malliston sensuelli yöpaita ja muhkea samettipintainen kylpytakki antavat illan ja aamun hetkiin elegantin kultareunuksen.
Helppo, täydellinen lahja kenelle tahansa on suloinen pehmopaketti, joka sisältää aamutakin tai yöpuvun. Veikeä printtipyjama, jota koristaa laamat, yksisarviset tai koala, on täysosuma unten satumaille. Herttaisimmat naisten yöasut ja pyjamat alkaen 16,95.
Miesten pakettiin kääritään vain parasta. Pehmeiden pakettien klassikot ovat laadukkaita vaatteita uuteen tyyliin. Lämmin ja mukava uusi pyjama tai kylpytakki toivottaa leppoisia vapaapäiviä kotona. Setti tyylikkäitä sukkia, nahkasormikkaat ja villainen kaulaliina ovat varmoja lahjoja, kun et ole varma koosta. 

 Paketoi elämäsi miehille hyviä unia ja rentouttavaa omaa aikaa. Marks & Spencerin miesten valikoimaan kuuluu pyjamia ja yöasuja vilukissoille ja lämminverisille, sporttista tyyliä ja perinteistä flanelliruutua. Joulun mukavimmat miesten pyjamat ja yöasut alkaen 24,95.

Joulun Marks & Spencerin klassikkolahjat löydät seuraavista Sokoksista: Helsinki, Jyväskylä, Porvoo, Tampere.

 


Sivun alkuun