Jeffree Star uusi Blood Lust -collection 21.2.2020 Sokoksella 

Jeffree Star uutuuskokoelma Blood Lust on ostettavissa Sokos ja Emotion myymälöissä perjantaina 21.2.2020 klo 10 ja sokos.fi-verkkokaupassa perjantaina klo 19. Uutuussarja sisältää yhden upean luomiväripaletin sekä viisi kuumaa huulikiiltoa.


Tuotenosto:

Jeffree Star Eyeshadow Palette Blood Lust luomiväripaletti–43250501

Jeffree Star Cosmetics The Gloss huulikiilto 4,5ml–38106001


 

Tuotenosto:

Jeffree Star Cosmetics Mini Blue Blood Bundle huulipunasetti–36844001

Jeffree Star Cosmetics Blue Blood Eyeshadow Palette luomiväripaletti–36844002


Jeffree Star Cosmetics:in kevään 2019 lanseeraus oli sinisempi kuin koskaan aikaisemmin!

Vuonna 2014 lanseerattu Jeffree Star Cosmetics aloitti matkansa meikkimaailman huipulle esittelemällä kolme Velour Liquid Lipstick -huulilakkaa.  Huulilakkojen ensiesittelyn jälkeen, valikoima on laajentunut eikä kasvulle näy loppua. Tänä keväänä valikoima kasvaa sinisen sävyillä ja Jeffree Star:in sanoin luvassa on kokonainen sininen kausi. Valmistadu jään innoittamiin Blue Collection tuotteisiin mukaan lukien uudet Liquid Frost sävyt, Velour Lip Scrub maut ja huurteiset luomivärisävyt. Kaikki Jeffree Star Cosmetics tuotteet ovat vegaanisia ja ne on valmistettu eläinkokeettomasti

Blue Blood -luomiväripaletti
Keväällä 2018 lanseerattu Jeffree Star Cosmetics:in suosittu Blood Sugar -luomiväripaletti saa tänä keväänä isosiskon. Punaisiin sävyihin keskittyvän paletin jatko-osa Blue Blood on saanut inspiraationsa jäänhohtoisista sinisen sävyistä, joita täydentävät ihanat persikan eri sävyt. Blue Blood sisältää 18 mattaista ja metallinhohtoista sävyä ja tuttuun tapaan upeat luomivärisävyt on pakattu korkealaatuiseen pakkaukseen niin, että lopputulos on ylellisen kaunis. 

Mini Velour Liquid Lipstick Blues -huulilakkkakokoelma
Velour Liquid Lipstick Mini Bundle -minihuulilakkakokoelma valloittaa tällä kertaa sinisen sävyissä. Huulilakkakokoelma sisältää 8 upeaa jäänhohtoista minikokoista huulilakkaa.Todella kestävä koostumus sisältää paljon pigmenttiä ja säilyy huulilla pitkään. Nämä vegaaniset sävyt ovat myös turvallisia käyttää silmäluomilla. Testaa Velour Liquid Lipstick Mini Blues -huulilakkoja myös luomivärin tapaan, luodaksesi astetta säväyttävämmän silmämeikin.

Liquid Frost -nestemäinen korostustuote
Tänä keväänä myös Liquid Frost -korostustuotesarja kasvaa sinisen hohtoisilla sävyillä. Liquid Frost on runsaspigmenttinen nestemäinen korostustuote, joka saa ihon säteilemään. Nestemäisessä koostumuksessa yhdistyvät valoa heijastavat kimalteet ja metallinen hohde, jotka takaavat hehkuvan lopputuloksen. Tuote kuivuu nopeasti iholla jättämättä sitä tahmaiseksi. Kimaltava koostumus sopii sekä kasvojen että vartalon ihon korostamiseen. Blue Collection lanseerauksen myötä Liquid Frost korostustuotteet saavat joukkoonsa viisi uutta huurteisen viileää sävyä.

Velour Lip Scrub -huulten kuorinta-aine
Velour Lip Scrub on sokeripohjainen huulten kuorinta-aine. Vastustamattoman tuoksuinen kuorinta poistaa huulilta kuivaa ihosolukkoa, pehmentää huulia ja parantaa huulituotteiden levittyvyyttä. Tänä keväänä Velour Lip Scrub tuoteperhe kasvaa kolmella uudella sinisestä inspiroituneella maulla, jotka ovat Blueberry Pie, Vanilla Mint ja Blue Freeze.

 

Jeffree Star cosmetics Sokoksella ja Emotioneissa!

Jeffree Starin ja Sokoksen yhteinen saaga sai alkunsa lokakuussa 2018, kun tähti vieraili I Love Me -messuilla ja hän ehti Suomen vierailunsa aikana vierailla myös Sokoksella ja Emotionissa. Tämän vierailun ansiosta saimme mahdollisuuden tarjota ensimmäisenä ketjuna maailmassa Jeffree Star Cosmetics -tuotteita shoppailtavaksi myös tavarataloissa. Myymälävisiitit saivat staran vakuuttuneeksi, että Emotionit ja Sokokset ovat oikea paikka myydä kuumaakin kuumempia tuotteita. Sokoksilla ja Emotioneissa myynnissä olevat valikoidut tuotteet edustavat uutuuksia sekä best-sellereitä. Tutustu tuotteisiin täältä.

Sokos Helsinki ja Sokos Tampere sai itse meikki-ikonin vieraakseen

Jeffree Star hype huipentui kesäkuussa 2018, kun supersuosittu meikkimoguli sai faninsa sekaisin onnesta ilmoittaessaan tulostaan Sokokselle. Jeffreen järjestämät Meet&Greetit Sokos Helsingissä ja Tampereella olivat todellinen menestys. Faneja saapui paikalle kasapäin ja tunnelma oli odottavan kutkuttava paikoitellen jopa hysteerinen. Itse kohtaamiset Jeffreen kanssa olivat täynnä suuria tunteita, onnenkyyneleitä ja ikimuistoisia hetkiä. Superstara oli rakastettava ja häneltä riitti halaus, yhteiskuva ja muutama sana jokaiselle fanilleen. Sokos ja Emotion ovat edelleen ainoat kivijalkamyymälät, joissa Jeffree Star cosmetics -tuotteet ovat myynnissä ja ihailtavissa. 


Valloittavalla meikkipersoonalla yli 7 miljoonaa YouTube-seuraajaa!

Jeffree Star on meikkimoguli ja suuren luokan digivaikuttaja, jonka omintakeinen ja räväkkä persoona on kerännyt ympärilleen yli 7 miljoonaa YouTube-seuraajaa alle kolmessa vuodessa. Jeffree Star Cosmetics -meikkimaailman valloitukselle ei näy loppua. Uusia tuotteita ja meikkikokoelmia odotetaan hartaasti. Meikkisarja saa erityisesti kiitosta monipuolisesta ja uniikista värimaailmastaan sekä kestävistä ja vegaanisista tuotteistaan.

 

 

Tuotenosto:

Jeffree Star Cosmetics Pro Palette korostuspuuteripaletti 42 g–28294019

Jeffree Star Cosmetics Velvet Liquid Lipstick huulipuna 5,4 g–28294020

Jeffree Star Cosmetics Eyeshadow Palette 25,2 g–28294023

Jeffree Star Cosmetics Skin Frost korostuspuuteri 15 g–28294024

Jeffree Star Cosmetics LoveSick Lip Scrub huulien kuorinta-aine 75 g–29819508

Jeffree Star Cosmetics hand held mirror Baby Pink peili–30322512

Jeffree Star Cosmetics Mini Red & Pink Bundle 8 minihuulilakan kokoelma–30322513

Jeffree Star Cosmetics Holographic Silver Make Up Bag meikkilaukku–30322515

 

Jeffree Star Cosmetics seuraavissa Sokoksissa ja Emotioneissa:

SOKOS HELSINKI

SOKOS HELSINKI, KAARI

SOKOS TAMPERE

SOKOS WIKLUND

SOKOS JYVÄSKYLÄ

SOKOS KOTKA

SOKOS KUOPIO

SOKOS MIKKELI 

SOKOS LAHTI

SOKOS LOHJA

SOKOS OULU

SOKOS PORI 

SOKOS PORVOO

SOKOS SAVONLINNA

EMOTION AINOA

EMOTION GOODMAN

EMOTION JÄRVENPÄÄ 

EMOTION HYVINKÄÄ

EMOTION ISO OMENA  

EMOTION MATKUS 

EMOTION LIELAHTI 

EMOTION REDI 

EMOTION ROVANIEMIE

EMOTION SELLO

EMOTION TRIPLA

EMOTION VAASA


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä