Jeffree Star cosmetics Sokoksella ja Emotioneissa!

Jeffree Starin ja Sokoksen yhteinen saaga sai alkunsa viime lokakuussa, kun tähti vieraili I Love Me -messuilla ja hän ehti Suomen vierailunsa aikana vierailla myös Sokoksella ja Emotionissa. Tämän vierailun ansiosta saimme mahdollisuuden tarjota ensimmäisenä ketjuna maailmassa Jeffree Star Cosmetics -tuotteita shoppailtavaksi myös tavarataloissa. Myymälävisiitit saivat staran vakuuttuneeksi, että Emotionit ja Sokokset ovat oikea paikka myydä kuumaakin kuumempia tuotteita. Sokoksilla ja Emotioneissa myynnissä olevat valikoidut tuotteet edustavat uutuuksia sekä best-sellereitä. Tutustu tuotteisiin täältä.

Sokos Helsinki ja Sokos Tampere sai itse meikki-ikonin vieraakseen

Jeffree Star hype huipentui kesäkuussa 2018, kun supersuosittu meikkimoguli sai faninsa sekaisin onnesta ilmoittaessaan tulostaan Sokokselle. Jeffreen järjestämät Meet&Greetit Sokos Helsingissä ja Tampereella olivat todellinen menestys. Faneja saapui paikalle kasapäin ja tunnelma oli odottavan kutkuttava paikoitellen jopa hysteerinen. Itse kohtaamiset Jeffreen kanssa olivat täynnä suuria tunteita, onnenkyyneleitä ja ikimuistoisia hetkiä. Superstara oli rakastettava ja häneltä riitti halaus, yhteiskuva ja muutama sana jokaiselle fanilleen. Sokos ja Emotion ovat edelleen ainoat kivijalkamyymälät, joissa Jeffree Star cosmetics -tuotteet ovat myynnissä ja ihailtavissa. 


Valloittavalla meikkipersoonalla yli 7 miljoonaa YouTube-seuraajaa!

Jeffree Star on meikkimoguli ja suuren luokan digivaikuttaja, jonka omintakeinen ja räväkkä persoona on kerännyt ympärilleen yli 7 miljoonaa YouTube-seuraajaa alle kolmessa vuodessa. Jeffree Star Cosmetics -meikkimaailman valloitukselle ei näy loppua. Uusia tuotteita ja meikkikokoelmia odotetaan hartaasti. Meikkisarja saa erityisesti kiitosta monipuolisesta ja uniikista värimaailmastaan sekä kestävistä ja vegaanisista tuotteistaan.

 

 

Tuotenosto:

Jeffree Star Cosmetics Pro Palette korostuspuuteripaletti 42 g–28294019

Jeffree Star Cosmetics Velvet Liquid Lipstick huulipuna 5,4 g–28294020

Jeffree Star Cosmetics Eyeshadow Palette 25,2 g–28294023

Jeffree Star Cosmetics Skin Frost korostuspuuteri 15 g–28294024

Jeffree Star Cosmetics LoveSick Lip Scrub huulien kuorinta-aine 75 g–29819508

Jeffree Star Cosmetics hand held mirror Baby Pink peili–30322512

Jeffree Star Cosmetics Mini Red & Pink Bundle 8 minihuulilakan kokoelma–30322513

Jeffree Star Cosmetics Holographic Silver Make Up Bag meikkilaukku–30322515

 

Jeffree Star Cosmetics seuraavissa Sokoksissa ja Emotioneissa:

SOKOS HELSINKI

SOKOS TAMPERE

SOKOS WIKLUND

SOKOS JYVÄSKYLÄ

SOKOS KUOPIO

SOKOS LAHTI

SOKOS OULU

EMOTION GOODMAN

EMOTION ISO OMENA  

EMOTION SELLO

Sivun alkuun