Tutustu Janni testaa -tuotteisiin ja osta omasi Sokokselta ja Emotionista.

Janni testaa

Janni testaa -juttusarjassa kauneuden ja hyvinvoinnin brändilähettiläämme Janni Hussi kokeilee Sokoksen ja Emotionin valikoimasta löytyviä ajankohtaisia tuotteita, tuotesarjoja ja uutuuksia – ja jakaa tulokset kanssamme! Testattavat tuotteet vaihtuvat kuukausittain ja luvassa on Jannin kokemuksia itseruskettavista, uutuustuoksuista ja paljon muuta. 

 

Itseruskettavat tuotteet Sokokselta

  

Janni testaa Tan-Luxe- ja Isle of Paradise -sarjojen itseruskettavia tuotteita

Kauneuden ja hyvinvoinnin brändilähettiläämme Janni Hussi testasi Isle of Paradisen ja Tan-Luxen itseruskettavia tuotteita, joilla saa loihdittua upean päivetyksen nopeasti ja turvallisesti talven jäljiltä kalpealle iholle. 

Isle of Paradise -itseruskettavien tuotesarja puhuu vahvasti kehopositiivisuuden puolesta. Sarjan värikoodatut tuotteet sisältävät ihonsävyä korjaavia ja tasoittavia aktiiviaineita. Persikanväriset tuotteet heleyttävät ihoa ja häivyttävät tummentumia, vihreät vähentävät punoitusta ja violetit häivyttävät oransseja, keltaisia ja tuhkaisia sävyjä ihosta. Tuotteet sisältävät ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Sarjan kaikki tuotteet on tehty kasveista tai muista luonnosta johdetuista aktiiviaineista. Tuotteet ovat vegaanisia ja cruelty-free.

Tuotenosto:

Isle of Paradise Express Extra Dark Self Tanning Mousse 200ml -nopeavaikutteinen itseruskettava vaahto–49741513

Isle of Paradise Happy Tan - Gradual 200ml -asteittain päivettävä vartalovoide–49741519

Isle of Paradise Self Tanning Water 200ml Light -itseruskettava vesi kasvoille ja vartalolle–49741509

Isle of Paradise Medium Self-Tanning Mousse itseruskettava vaahto karttavärillä kasvoille ja vartalolle 200ml–49741503

Isle of Paradise Over It - Remover Tan Eraser 200ml -ihoa uudistava itserusketuksen poistovesi–49741533

Isle of Paradise Tanning Applicator Mitt 1kpl -itseruskettavan tuotteen levityskinnas–49741529


 

Tan-Luxe on ylellinen ja ihoa hemmotteleva itseruskettavien tuotteiden sarja, joka yhdistää tieteen, laadun, tehokkuuden ja ihonhoidon yksilöitäviksi tuotteiksi. Tuotteet sisältävät runsaasti ihoa hoitavia öljyseoksia ja aktiiviaineita, jotka stimuloivat ihon kiinteytymistä, edistävät ihon kollageenintuotantoa ja häivyttävät pieniä juonteita. Voit räätälöidä niitä itsellesi entistä paremmin sopiviksi, sillä itseruskettavat pisarat annostellaan pipetillä ja sekoitetaan omiin käyttämiisi ihonhoitotuotteisiin. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty paljon sertifioituja luomulaatuisia raaka-aineita ja ne ovat cruelty-free.


Tuotenosto:

Tan-Luxe The Face Self-Tan Drops Light/Medium 30ml -itseruskettavat tipat kasvoille–49896007

Tan-Luxe Instant Hero - Body Bronzer 150ml -poispestävä ihoa sävyttävä voide–49896016

Tan-Luxe Hydra-Mousse Self-Tan Medium/Dark 200ml -väritön itseruskettava vaahto kasvoille ja vartalon iholle–49718505

Tan-Luxe Wonder Self-Tan Oil Light/Medium 100ml -itseruskettava roll-on öljy vartalolle–49896003


Jannin fiilikset tuotteista

Tan-Luxe- ja Isle of Paradise -tuotteissa on aktiiviaineena erityinen sekoitus DHA:ta, joka lupaa muodostaa iholle pidempikestoisen ja paahteisemman rusketustuloksen. Janni testasi tuotteita – mitä mieltä hän niistä on?

”Kumpikaan brändeistä ei ollut minulle tuttu, enkä ollut testannut niitä aiemmin. Käytän itseruskettavia satunnaisesti fiiliksen mukaan ja esimerkiksi jos on kuvauksia, joissa tietää, että on vaikka mekko päällä. Kokeilin Isle of Paradisen mediumia ja Tan-Luxen medium dark -sävyä. Kummassakin oli miellyttävä koostumus! Isle of Paradise imeytyi äärimmäisen hyvin eikä jäänyt ”tahmainen” fiilis. Tan Luxella meni vähän pidempään imeytyä ja alkuun se oli vähän tahmainen. Imeydyttyään kuitenkin tosi miellyttävän tuntuinen, ja kuten sanoin, sen sävy toimi mun iholla vielä pikkuisen Isle of Paradisea paremmin.

Isle of Paradisen medium-sävyssä on ihana hedelmäinen tuoksu, jossa ainakin mun nenääni on pieni mentholin tai raikkaan mintun vivahde. Käyttämäni oli perinteinen mousse, jonka väri jäi vähän vaaleaksi eli kevyeen päivetykseen tämä on hyvä. Tan-Luxessa on todella ylellinen makea tuoksu. Medium dark on läpinäkyvä, hyvä syvä sävy. Self tan dropsien geelimäinen koostumus tekee levittämisestä superhelppoa kosteusvoiteen kanssa. Tan-Luxella saa tosi kauniin ja päivettyneen lookin helposti kasvoille. Syvä pigmentti oli plussaa!

Aion totta kai käyttää jatkossakin. Voin suositella kaikille, jotka kaipaavat päivetystä iholle turvallisesti!”

Osta Isle of Paradise -tuotteita >

Osta Tan-Luxe-tuotteita >

 

Tutustu Janni testaa -tuotteisiin ja osta omasi Sokokselta ja Emotionista.

Maaliskuun luottotuotteet: 

Maaliskuussa Janni esitteli meille omat vuosien varrella hyväksi havaitsemansa luottotuotteensa. Näistä tuotteista löytyy apua rentoutumiseen sekä pikapelastus, jolla ihosta saa hetkessä päivettyneemmän näköisen. Tutustu tuotteisiin, niin tiedät mihin maskaraan Janni luottaa hikisimmässäkin treenissä! 

 

Harmonia KSM66-luomuashwagandha 120 kaps.