Tutustu Janni testaa -tuotteisiin ja osta omasi Sokokselta ja Emotionista.

Janni testaa 

Janni testaa -juttusarjassa kauneuden ja hyvinvoinnin brändilähettiläämme Janni Hussi kokeilee Sokoksen ja Emotionin valikoimasta löytyviä ajankohtaisia tuotteita, tuotesarjoja ja uutuuksia – ja jakaa tulokset kanssamme! Testattavat tuotteet vaihtuvat kuukausittain.


Osta Whamisan, Novexpertin ja Bioteekin tuotteita Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

 

Janni testaa luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointituotteita

Tässä kuussa Janni pääsi testaamaan Whamisan ja Novexpertin luonnonkosmetiikkaa sekä Bioteekin hyvinvointituotteita. Lue, mitä mieltä Janni oli testaamistaan tuotteista ja löydä myös itsellesi uutta ihanaa luonnonkosmetiikkaa sekä hyvinvointitarpeita arjen tueksi!


WHAMISA

Osta Whamisan tuotteita > 


Toner Deep Rich

”Kun purkin saa ensikertaa käteen, voi jo tuntea tämän tuotteen ylellisyyden. Kaunis ja yksinkertainen lasipullo näyttää hyvältä vaikka kylpyhuoneen pöydällä! Pakkauksessa on hyödynnetty paljon kierrätettyjä materiaaleja, mikä myös lämmittää mieltä. 

Kasvoveden tuoksu tarraa otteeseensa jo heti purkin avaamisesta lähtien. Koostumus on perinteistä kasvovettä selkeästi paksumpi, jopa seerumimainen. Tuotteessa vesi on korvattu aloe-uutteella ja se jättää ihon ihanan pehmeäksi. Tuoksu myös virkisti pidemmän aikaa!”

Tuotenosto:

Whamisa Syväkosteuttava kasvovesi 155ml–44027030


Cactus Inner Moisture Bouncy Serum

”Kaktus-seerumi kuulostaa veikeältä tuttavuudelta ja sitä se on! Tämä tuote on kasvoveden tapaan lasipullossa ja pakkauksissa on huomioitu ympäristöasiat. Tuote itsessään on juokseva, hyvin kevyt seerumi, joka sopii mainiosti päivällä meikin alle yhdessä kosteusvoiteen kanssa. Kosteuttaa ja heleyttää, mutta oma kuiva ihoni kaipaa varsinkin yötä vasten hieman enemmän kosteutusta myös seerumin osalta. Tuoksu on raikas ja kevyt.”

Tuotenosto:

Whamisa Kaktus Seerumi 33ml–49083096


Organic Flowers Water Cream

”Jälleen kaunis lasipullo! Pidän kovasti! Ei tosiaankaan haittaa, vaikkei nämä purnukat mahtuisi kaappiin piiloon. Todella kevyt voide, jonka tuoksu vie suoraan spa-hoitolaan. Jättää ihanan freesin fiiliksen iholle ja toimii hyvin kruunaamaan ihonhoidon kasvoveden ja seerumin jälkeen. Voisin kuvitella käyttäväni tätä voidetta kesäaikaan, jolloin ihoni ei vaadi niin valtavaa määrää kosteutusta. Nyt ilmojen kylmetessä tämä tuote jää minun kuivalle ihotyypilleni hieman liian kevyeksi.”

Tuotenosto:

Whamisa Water Cream 50 ml–29420038NOVEXPERT

Osta Novexpertin tuotteita >  


Booster Serum with Hyaluronic Acid

”Trendikästä hyaluronihappoa sisältävä seerumi huljahti ihooni kuin väärä raha! Ekosertifikaatin omaava tuote on tuoksultaan pehmeä, jopa rauhoittava. Ihoni tuntui välittömästi samettisen pehmeältä ja jätti pinnalle jopa pohjustusvoidemaisen fiiliksen. Sopii siis täydellisesti käytettäväksi yhdessä kosteusvoiteen kanssa niinä päivinä, kun meikin pitää kestää!”

Tuotenosto:

Novexpert Hyaluronic Acid Booster Serum 30ml–17632503


Booster with Vitamin C

”C-vitamiinipitoinen seerumi herättää vähän kankeampanakin aamuna! Piristävä, hieman sitruksinen tuoksu on omaan mieleeni. Tuote kirkastaa ihoa, mikä sopii näin syksyllä stressin tärvelemään naamaani kuin nenä päähän. Seerumi imeytyy hyvin ja nopeasti, mitä vaaditaan kasvotuotteelta kiireisinä aamuina!”

Tuotenosto:

Novexpert Vitamin C Booster 30 ml–51376813BIOTEEKKI

Osta Bioteekin tuotteita > 


Super Alfalipoliini

”Tämä purkki on hyvä varata kaappiin erityisesti silloin kun stressi painaa päälle! Super Alfalipoliini imeytyy hyvin ja sillä saa boostia muistin tueksi ja energisyyteen. Herkkävatsaisille suositellaan tuotteen ottamista ruokailun yhteydessä, oma pakkini kestää hyvin vaikka vähän tyhjempäänkin vatsaan. Alfalipoliini kannattaa napata mukaan arkeen silloin, kun kaipaa pirteyttä arjen askareisiin ja miksei vaikka jatkuvaankin käyttöön!”

Tuotenosto:

Bioteekin Super Alfalipoiini Vahva 250 mg antioksidantti 120 tabl.–519509


Super Magnesium

”Tämä tuote löytyy toivottavasti jokaisen sporttaajan vitamiinikaapista! Super Magnesium on heti imeytymiskelpoisessa muodossa ja onkin siksi oiva lisä esimerkiksi heti urheilusuorituksen jälkeen. Itse käytän magnesiumia aamuin illoin tukemaan koko kehon hyvinvointia ja menevää elämäntyyliä sekä rauhoittamaan kroppaa iltaisin.”

Tuotenosto:

Bioteekin Super Magnesium ravintolisä 100 tabl–23563003Super Biotiini

”Biotiini on mahtava tuote, jos ihon ja hiusten hyvinvointi kiinnostaa! Omassa työssäni sekä iho että hiukset joutuvat ajoin aika kovallekin rasitukselle kaikesta laittamisesta ja meikkaamisesta, joten kaikki ekstralisä ja -hoito on enemmän kuin tervetullutta! Super Biotiini ei sisällä eläinperäisiä ainesosia ja sopii myös gluteenitonta ja maidotonta ruokavaliota noudattaville ravintolisäksi.”

Tuotenosto:<