iWhite Instant2 -kotivalkaisutuotteet

iWhite Instant2 -kotivalkaisutuotteet 

iWhite Instant2 -tuotteissa on ainutlaatuinen kolmitehoinen hampaiden valkaisumenetelmä, joka valkaisee hampaita välittömästi sekä vahvistaa hampaiden rakennetta ja kiillettä. Tutustu ja saavuta valkoisemmat hampaat helposti!Miten iWhite instant2 -valkaisumenetelmä toimii

iWhite Instant 2 -kotivalkaisumuotit sisältävät kolmitehoisen hampaiden valkaisumenetelmän, joka nimensä mukaisesti koostuu kolmesta hampaita valkaisevasta ja hoitavasta ainesosasta.

PAP – eli ftalimidiperoksikapronihappo – hajottaa kiilteen tummentumat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Näin hampaan pinta valkaistuu ja värjäytymät häviävät.

Kalsiumfluoridikompleksi puolestaan korjaa vahingoittunutta kiillettä ja vahvistaa hampaiden rakennetta. Fluoridipartikkelit kiinnittyvät hampaiden pinnalle ja nopeuttavat uuden pinnan muodostumista. Tämä johtaa luonnolliseen valkaistumiseen.

MOHA-kompleksi – pienet valkoiset hydroksiapatiitti-mikrokiteet – uudistavat ja palauttavat hampaan kiillettä, jonka ansiosta hampaat saavat jälleen luonnollisen valkoisen värinsä.

Hydroksiapatiitti on hampaiden keskeinen luonnollinen rakennusaine.

 

Osta iWhite kotivalkaisumuotit

iWhite Instant2 -kotivalkaisumuotit

Jopa 8 astetta valkoisemmat hampaat, ja vain 20 minuutissa! iWhite instant2 -kotivalkaisumuotit ovat helppokäyttöiset, hygieenisesti pakattuja ja sopivat kaikille pehmeän ja joustavan muotoilun ansiosta. Muotteihin on valmiiksi täytetty riittävä määrä valkaisugeeliä.

iWhite Instant2 -kotivalkaisumuotit ovat kliinisesti tutkitut – muotit ovat 100 % turvallisia hampaille ja ikenille, eikä niissä ole vetyperoksidia.

Tuotenosto:

iWhite Instant 2 -hampaidenvalkaisupakkaus 6 x 0,8g–42081501

iWhite Dark Stains -hampaidenvalkaisupakkaus 6 x 0,8g–42081502iWhite hammastahnat Sokokselta

iWhite Instant2 -hammastahna

Ota kotivalkaisumuottien lisäksi iWhite Instant2 -hammastahna tueksi hampaittesi valkaisemiseen. White Instant2 -hammastahnassa sisältää kotivalkaisumuottien tapaan myös kolmitehokoostumuksen. Hammastahna poistaa plakkia ja värjäytymiä sekä ehkäisee niiden muodostumista. Lisäksi hammastahna sisältää fluoria, joka vahvistaa ja remineralisoi hampaita. Sopii päivittäiseen käyttöön!


Tuotenosto:

iWhite Instant 2 valkaiseva hammastahna 75 ml–42081503
Tutustu muihin Sokoksen suuhygieniatuotteisiin >

Osta kosmetiikkaa > 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä