Nyx

It’s prime time! Meikinpohjustusvoiteet jokaiselle ihotyypille! 

Meikinpohjustus on meikkirutiinin tärkeä, ensimmäinen osa. Meikinpohjustusvoide valmistelee ihon meikkiä varten. Meikinpohjustusvoiteen avulla voit tasoittaa, vähentää kiiltoa tai kosteuttaa ihoa ja luoda raikkaan ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Tutustu NYX Professional Makeup -meikinpohjustusvoidevalikoimaan ja Marshmellow-uutuustuotteeseen. 

Kaikki NYX Professional Makeup -meikinpohjustusvoiteet –20 %. Etu voimassa 1.–28.3.2021.

Uusi Marshmellow-meikinpohjustusvoide 

Uudella silottavalla NYX Professional Makeup Marshmellow -meikinpohjustusvoiteella on kymmenen erinomaista meikkiä täydentävää ominaisuutta ja se sisältää rohtosalkoruusun juuriuutetta. Pohjustusvoiteen pehmeä, vaahtomainen koostumus on täysin läpinäkyvä ja toimii kuivuttuaan kaikilla ihon sävyillä.  

Tutustu Nyxin uusiin Marshmellow-meikinpohjustusvoiteisiin


Kiiltävälle iholle 

Shine Killer -meikinpohjustusvoide on salainen aseesi taistelussa kiiltoa vastaan. Käytä ennen suosikkimeikkivoidettasi luodaksesi raikas ja kaunis mattalook, joka kestää ja kestää. Saat kiillottoman ja luonnollisen lookin käyttämällä sitä sellaisenaan ilman muita tuotteita. 

 

Epätasaiselle iholle 

Pore Filler -meikinpohjustusvoide häivyttää ihohuokosiasi. Sen öljytön, E-vitamiinia sisältävä koostumus ei sisällä talkkia ja auttaa ihoasi näyttämään tasaisemmalta ja kauniimmalta. 

 

Hehkua kaipaavalle iholle 

Honey dew me up! -meikinpohjustusvoide sisältää hunajamelonia ja luo kuulaan pohjan ja tekee meikistä pitkäkestoisen. Voit käyttää myös sellaisenaan raikkaan no-makeup makeup -lookin luomiseen. 

 

Kuivalle iholle 

Hydra Touch -meikinpohjustusvoide luo ihollesi tasaisen, hehkuvan pohjan täydelliseen meikin pohjustukseen. Kuivalle iholle sopiva kosteuttava koostumus sisältää jojoba- ja risiiniöljyä. 

 

Kirkkautta kaipaavalle iholle 

Bright Maker -meikinpohjustusvoideuutuus tekee meikistä pitkäkestoisen ja on helppo levittää. Papaijauutetta sisältävä koostumus kirkastaa ihoa ja luo raikkaan lopputuloksen. 

 

Valitse sopiva meikinpohjustusvoide


Osta NYX Professional Makeup -tuotteita >