Tutustu Isle of Paradise -tuotteisiin


Testiryhmä testasi Isle of Paradise -tuotteita

Kohti päivettynyttä ihoa ja unelmien hehkua! Valitsimme 15 testiryhmäläistä testaamaan parin viikon ajaksi Isle of Paradise -itseruskettavia. Nyt tulokset ovat tulleet ja jaamme ne ilomielin kanssasi. Tutustu testiryhmän kokemuksiin uutuustuotteista!


Testattavat Isle of Paradise -tuotteet:

Testiryhmäläiset saivat testattavakseen kolme erilaista itseruskettavaa: light-sävyisen moussen ja medium-sävyiset rusketustipat ja Happy Tan -voiteen joka päivettää asteittain. Lisäksi he saivat kokeiltavakseen sävyttävän päivävoiteen, ihoa uudistavan itseruskettavan poistoveden ja kintaan itseruskettavan levitykseen. 

”Aion ehdottomasti jatkossa ostaa tätä tuotesarjaa, päihitti kaikki aiemmat kokeilemani. Ja tuotepakkaukset ovat tosi kivannäköisiä!” -Teija M.

”Olen nyt eri tuotteita käyttänyt n. 5 kertaa. Näissä tuotteissa valtti ehdottomasti on ollut se, että näitä voidaan käyttää kasvoilla. Tällaisia tuotteita ollaan kaivattu markkinoille. Tuotteet tuntuvat pakkaukseltaan laadukkailta ja kiinnostavilta. Levitys oli helppoa ja koostumus tuntui mukavalta ja hansikas oli kanssa pehmeä.” -Elsa R.

Tässä testatut tuotteet:

Tuotenosto:

Isle of Paradise Glow Clear Self Tanning Mousse 200ml Light -sävytön itseruskettava vaahto–49741521

Isle of Paradise Self Tanning Drops 30ml Medium -itseruskettavat tipat kasvoille ja vartalolle–49741511

Isle of Paradise Happy Tan - Gradual 200ml -asteittain päivettävä vartalovoide–49741519

Isle of Paradise Disco Tan - Instant 150ml -ihoa kaunistava ja sävyttävä voide–49741501

Isle of Paradise Over It - Remover Tan Eraser 200ml -ihoa uudistava itserusketuksen poistovesi–49741533

Isle of Paradise Tanning Applicator Mitt 1kpl -itseruskettavan tuotteen levityskinnas–49741529Tutustu Isle of Paradise -itseruskettaviin

 

Isle of Paradise Light Glow Clear Self Tanning Mousse

Tuotteen kuvaus: Glow Clear on karttaväritön itseruskettava vaahto. Colour correcting -aktiiviaineet ja kosteuttava kookosvesipohjainen koostumus takaavat tasaisen ja luonnollisen hehkun, joka ei näytä oranssilta. Kirkas koostumus ei sotke tai tahraa ja kuivuu hetkessä.

Tulokset: Osa testaajista rakastui Glow Clear -vaahtoon. Levitys tuntui monen mielestä helpolta ja testaajat käyttivät levityksen apuna usein kinnasta. Osan mielestä tuotteen oikea annostelu vaati kuitenkin hieman totuttelua, jotta lopputulos olisi halutun vahvuinen. Testaajat kehuivat tuotteen jättämää rusketusta luonnollisen sävyiseksi ja osa oli valmis jatkamaan tuotteen käyttöä vielä testauksen loputtuakin.

Tuotteen tuoksu puolestaan jakoi mielipiteitä. Toiset pitivät tuoksusta, kun osasta se tuntui hieman liian voimakkaalta. Osa myös pohti, ettei tuoksu välttämättä ole hajuherkkien mieleen.

” Rakastuin glow clear mousseen heti! Levitys oli yllättävän helppoa, vaikka olen aika uusi vaahtojen kanssa. Tuoksu oli ihanan raikas eikä ollenkaan liian pistävä. Pelkäsin vähän juurikin tuota tuoksua, koska yleensä itseruskettavat eivät omaa mitään miellyttävää tuoksua. Tuote kuivui iholle todella nopeasti ja mikä mahtavinta, koska karttaväriä ei ollut, tuotetta ei myöskään tarttunut lakanoihin tai sohvaan.” -Mira K.

”Ensin kokeilin vaahtoa, sen levitys oli helppoa ja lopputulema myös hyvä sekä väri tasainen. Väri oli seuraavana päivänä "valmis". Tuoksu oli mieto mutta kuitenkin itselle vähän liian tuoksuva. Mutta suihkun jälkeen se ei enää haitannut. Vaahdosta tuli tasainen lopputulos ja ennen kaikkea luonnollinen väri vartalolle. Se myös kului pois tasaisesti eikä siitä jäänyt laikkuja tms.” -Liisi U.


Tuotenosto:

Isle of Paradise Glow Clear Self Tanning Mousse 200ml Light -sävytön itseruskettava vaahto–49741521Isle of Paradise Medium Self Tanning Drops

Tuotteen kuvaus: Säätele hehkuasi Medium Self-Tanning Drops -itseruskettavilla tipoilla. Monitoimituote muuttaa ihonhoitotuotteesi räätälöidyksi itseruskettavaksi, joka myös tasoittaa ihon sävyä sekä parantaa sen rakennetta. Helppokäyttöiset tipat sekoitetaan kosteusvoiteen, seerumin, öljyn tai meikkivoiteen sekaan ja levitetään iholle. Tipat sopivat sekä kasvoille että vartalolle.

Tulokset: Monet testaajista piti itseruskettavista tipoista. Myös tämän tuotteen osalta lopputulosta kehuttiin luonnolliseksi ja käyttöä ja levitystä helpoksi.

Joidenkin testaajien mielestä annostelu oli alkuun hiukan hankalaa, kun ei ollut vielä kokemusta, kuinka monta tippaa olisi riittävästi. Jollain testaajista lopputulos oli tämän vuoksi aluksi hieman toivottua tummempi, mutta väri kuitenkin vaaleni kauniisti. Monille riittikin lopulta 1–2 tippaa tuomaan halutun vaikutuksen. Testaajat kuitenkin kokivat, että tippoja oli helppo laittaa pipetin avulla juuri haluttu määrä kasvovoiteen sekaan.

”Self-tanning Drops -tuotteen käyttämisen jälkeen kasvojen iho tuntuu raikkaalta ja pehmeältä. Päivetystä näkee sitä mukaan kuinka paljon pisaroita laittaa kosteusvoiteeseen. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen.” -Sini M.

”Ensimmäiseksi testasin itseruskettavia tippoja sävyssä medium kasvoille. Olen aiemminkin käyttänyt eri brändin vastaavaa tuotetta, joten annostelin saman määrän eli 3 tippaa voiteen sekaan. Yllätyksekseni päivetys olikin melko voimakas, joten light-sävy olisi ollut parempi minulle, mutta onneksi tippojen määrää säätämällä saa kevyemmän lopputuloksen.” -Reija R.

”Itseruskettavat tipat kasvoille ovat 5/5. Tuoksu on hyvä, rusketus ei lähde ensimmäisessä pesussa niinkuin vastaavat, eikä jätä oransseja laikkuja.” -Jenna P.


Tuotenosto:

Isle of Paradise Self Tanning Drops 30ml Medium -itseruskettavat tipat kasvoille ja vartalolle–49741511Isle of Paradise Happy Tan Everyday Gradual Glow

Tuotekuvaus: Asteittain päivettävä voide, joka antaa hyvin luonnollisen hehkun vähitellen sekä parantaa ihon sävyä ja rakennetta. Sopii ylläpitämään jo olemassa olevaa päivetystä sekä uusille, aloitteville käyttäjille. Voidaan käyttää päivittäin tavallisen kosteusvoiteen tapaan. Voiteessa olevat hohdepartikkelit lisäävät hehkua.

Tulokset: Myös Happy Tan -voiteesta pääosin pidettiin. Osan mielestä tuote levittyi ja imeytyi helposti. Joidenkin mielestä tämäkin tuote oli kätevintä levittää kintaalla, joka takasi tasaisen lopputuloksen. Monet testaajista kokivat, että tuote myös paransi ihon laatua ja teki ihosta kauniisti hehkuvan. Erään testaajan mielestä tuote hohti iholla niin paljon, että koki sen sopivan parhaiten sääriin. Tätä tuotetta suositeltiin myös ensikertalaisille helppokäyttöisyyden vuoksi.

”Olen käyttänyt tuotetta muutaman kerran puhtaalle iholle. Tuote tuntuu tavalliselta kosteusvoiteelta (paitsi väri on valkoisen sijaan hieman beige). Kosteuttaa ihoa hyvin ja levittyy ja imeytyy hyvin. Ei haise normaalilta itseruskettavalta, vaan tuotteella on Isle Of Paradise -tuotteille ominainen tuoksu, joka on raikas (vähän muistuttaa kurkku-cocktailia, ei välttämättä kaikkien mieleen ja tuoksun aistii iholla jonkin aikaa). Päivettyneen värin huomaa jonkin ajan päästä ja väri on tasainen! Ei jätä tahmaista tunnetta, eikä ainakaan vielä ole värjännyt valkoisisa lakanoitakaan! Jatkan tuotteen käyttämistä!” -Sini M.

”Happy Tan -voiteessa koostumus oli hyvä, mutta ehdottomasti kintaalla levitettävä, että saa tasaisen lopputuloksen. Kädellä levitettäessä voidetta, lopputulos ei ollut niin tasainen.” -Riina K.

”Happy Tan oli ihan mieluisa kokemus. Iho tuntui kosteutetulta ja yön yli nukkuessa sain kullan hohtoisen ihon, joka tuntui kosteutetulta. Kyllä nämä tuotteet parantaa ihon laatua ja tekevät ihon väristä tasaisemman ja hehkuvan.” -Mira K.


Tuotenosto:

Isle of Paradise Happy Tan - Gradual 200ml -asteittain päivettävä vartalovoide–49741519Isle of Paradise Disco Tan – Instant

Tuotekuvaus: Värillinen voide taikoo iholle välittömästi upean ja tasaisen bailuvalmiin rusketuksen, joka kestää iholla jopa 24 tuntia. Väri peseytyy pois helposti vedellä ja saippualla. Kuultava ja nopeasti kuivuva koostumus tasoittaa ihon sävyä ja antaa kauniin hehkun hohtavien hippusten avulla. Kosteuttaa ja kirkastaa ihoa Oxy-Glow™- teknologian sekä avokado-, chiasiemen- ja kookosöljyn avulla. Tummemman lopputuloksen saa, kun väriä kerrostaa. Sopii kaikille ihon sävyille.

Tulokset: Disco Tan -voide jakoi testaajien mielipiteitä. Toisten mielestä tuotetta oli helppo levittää, mutta osa koki lopputuloksesta tasaisen saamisen hankalaksi. Osalle tuote kuitenkin toi toivottua pikapäivetystä ihoon. Osa myös koki, että tuote toimi paremmin jo valmiiksi hieman päivettyneelle iholle kuin täysin kalpealle. Tuote kuitenkin kesti testaajilla hyvin iholla ja lähti pois luvatusti saippuapesussa.

”Disco Tan -tuotetta käytin muutaman kerran, koostumus oli huomattavasti juoksevampaa kuin astettain päivettävä voide, Disco Tan -tuotetta oli helppo levittää. Levitys onnistui tällä tuotteella jopa kädelläkin, mutta tasaisemman lopputuloksen kintaalla toki saa. 

Tuotetta ei ehkä tullut käytettyä juuri sen takia niin paljoa, että sitä sai levittää aika ohuen kerroksen, että vaalealle iholle ei tule liian voimakasta lopputulosta. Tuote piti lupauksensa ja lähti hyvin saippualla ja vedellä. Tämä on juuri loistotuote niille, jotka haluavat päivän kestävän ja heti hehkuvan rusketuksen.” -Riina K.

”Disco Tan antaa nopean kauniin värisen rusketuksen, joka lähtee pesussa pois, mutta tasaiseksi saaminen on todella vaikeaa. Iho tuntui mukavalta levittämisen jälkeen, mutta jälki sitä vastoin ei.” -Mira K.

”Disco Tan tuo mukavan hehkun, joka korostuu kauniisti auringon valossa.” -Jenna P.

”Disco Tan pelasti aamuni, kun kasvojen ja kaulan sekä dekolteen sävyt eivät ihan kohdanneet, muutenkaan itseruskettava ei meinaa näille alueille minulla tarttua. Todella miellyttävä koostumus ja kaunis sävy.” -Reija R.


Tuotenosto:

Isle of Paradise Disco Tan - Instant 150ml -ihoa kaunistava ja sävyttävä voide–49741501Isle of Paradise Over It – Tan Eraser

Tuotekuvaus: Taianomainen, vitamiineilla kyllästetty glykolihappo-misellivesi, joka poistaa viidessä minuutissa vanhan itseruskettavan kuorimalla ja pehmentämällä ihoa hellästi. Sopii itseruskettavan poistoon, vartalon kuorintaan tai ihoa preppaavaksi tuotteeksi ennen itseruskettavan levitystä. Poistaa myös pienet virheet, joita voi tulla rusketuksen levityksen aikana. 

Tulokset: Monet testaajista pitivät kuorintavedestä. He kokivat, että misellivedestä oli hyötyä sekä vanhan rusketuksen että virheiden poistamisessa. Eräs testaaja ei puolestaan kokenut misellivettä kovinkaan toimivaksi. Erään toisen mielestä tuote toimi parhaiten iholla jo jonkin aikaa olleen rusketuksen poistoon. Osa ihastui tuotteeseen täysin.

”Ensin testasin Tan Eraseria kasvoilleni ja sen tuoksu oli huumaava! Tuote kuori erittäin hellävaraisesti ihoni valmistaen sitä seuraavaa tuotetta varten.” -Jasmin L.

”Kuorintavesi on ihan huippu!! Olin todella epäluuloinen tämän tuotteen suhteen, mutta on aivan ihana ja tuoksukin hyvä. Olen käyttänyt sitä nyt pari kertaa ja tämä jää ehdottomasti käyttöön jatkossakin. Itseruskettava moussekin on tuoksultaan hyvä, levitys hanskalla oli yllättävän helppoa mutta silti jäi vähän laikkuja, jotka sain tosin tuolla misellivedellä helposti pois.” -Teija M.

”Over It - Tan Eraser misellivesi vanhan rusketuksen poistoon oli helppo käyttää, sitä ei kuitenkaan kannata laittaa kaikista kuivimpiin kohtiin kehossa. Esimerkiksi minulla kädet tosi kuivat, niin tuote vähän kirveli niissä.” -Riina K.


Tuotenosto:

Isle of Paradise Over It - Remover Tan Eraser 200ml -ihoa uudistava itserusketuksen poistovesi–49741533Isle of Paradise Tanning Applicator Mitt 

Tuotekuvaus: Kinnas itseruskettavan levitystä varten. Takaa virheettömän ja tasaisen hehkun joka kerta. Vettähylkivä sisäpinta ehkäisee kämmenien värjääntymistä. Uudelleenkäytettävä ja konepestävä.

Tulokset: Kaikkien testaajien mielestä rusketusvaahto ja voide levittyivät parhaiten kintaan avulla. Suurin osa piti kintaan pehmeydestä ja siitä, että se hoiti asiansa hyvin. Muutaman testaajan mielestä kinnas oli ihan ok, mutta materiaaliltaan turhan ohut ja erään testaajan mukaan se myös hieman pyöri kädessä. Kaiken kaikkiaan tuote oli kuitenkin ihan asiansa ajava testiryhmäläisten mielestä.

”Levityshanska ihanan pehmeä ja tuotetta jää vaahtomaiseen pintaan, joka helpottaa levitystä.” -Miia P.

”Levitin vaahdon levityskintaalla, joka oli ihan ok. Tykkään enemmän paksummasta kintaasta, jota voi käyttää molemmin puolin eikä tarvitse pelätä pitkien kynsien menevän läpi. Rusketuksesta tuli luonnollinen.” -Reija R. 


Tuotenosto:

Isle of Paradise Tanning Applicator Mitt 1kpl -itseruskettavan tuotteen levityskinnas–49741529Osta Isle of Paradise -tuotteita >

Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.