Inspiroidu ihanista tuoksuista

Olisiko aika löytää uusi suosikkituoksu? Kauneuden viikko esittelee koko viikon huippuetutuoksuja sekä uutuustuoksuja. 

Valitse tuoksu persoonan ja tilaisuuden mukaan. Myös tunnetilaa kuvaava tuoksu tuo oman lisänsä tärkeisiin kokemuksiin ja hetkiin. Oman suosikkituoksun löytämiseen saat apua kauneuden asiantuntijoiltamme. Sunnuntain 9.9. huippuetuna saat kaikista naisten ja miesten normaalihintaisista tuoksuista 20 % alennuksen.

 

Tutustu Kutsu Kauneuteen viikon huippuetutuoksuun Michael Korsin Wonderlust Eau de Parfum sekä uutuuteen, Wonderlust-sarjan Eau de Toilette tuoksuun. Tuoksu on vangitseva, itsevarma ja seksikäs itämainen kukkaistuoksu. Rauhoittavien aaltojen, kirkkaan taivaan ja auringonlaskun inspiroima tuoksu, jossa myskiä, vaaleanpunaista greippiä, pionia ja liljaa. 

Viikon huippuetu! Michael Kors Wonderlust EdP 30 ml 

Tuotenosto:

Micheal Kors Wonderlust EdP tuoksu 30 ml–17456534


Tuotenosto:

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh EdT tuoksu 30 ml–31557502

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh EdT tuoksu 50 ml–31557501

DKNY:n supersuosittujen Be Delicious ”ompputuoksujen” Fresh Blossom on tuoksu, joka on yhtä mieltä ylentävä kuin kevät itse. Sekoitus sädehtivää greippiä, mustaherukkaa ja auringossa kypsynyttä aprikoosia. Kukkiva, läpikuultavan kevyt kielo ja ruusun terälehdet kääriytyvät heleään jasmiiniin. Iloinen, intensiivisen naisellinen ja häpeämättömän kaunis!

Tuotenosto:

DKNY Be Delicious Fresh Blossom EdP Spray tuoksu 30 ml–185886


Kutsu Kauneuteen esittelee myös uutuuden: DKNY Stories EdP:n. Tuoksuun on pullotettuna New Yorkin henki yhdistettynä itämaiseen kukkaistuoksuun, jossa on vivahdus vaaleanpunaista guavaa, mustaa iiristä ja sensuellia vaniljaa.

Tuotenosto:

DKNY Stories EdP tuoksu 30 ml–31557506

DKNY Stories EdP tuoksu 50 ml–31557505

Ostaessasi Kutsu Kauneuteen -tapahtuman aikana Ostaessasi DKNY-tuoksun saat kassin. Edun arvo 25 euroa. Rajoitettu erä. Voimassa 3.–9.9.2018.

Tuoksujen sunnuntain viikon huippuetuna myös Lancômen La vie est belle L'Éclat de Parfum. Hempeässä kukkaistuoksussa pirskahtelevaa appelsiininkukkaa ja bergamottia.

Tuotenosto:

Lancôme La vie est belle LÉclat de Parfum tuoksu 30 ml–25101069

Kauneuden viikko esittelee myös Lancômen uutuustuoksun, La vie est belle L'Éclat EdT:n, joka on läpikuultava ja pirskahteleva tuoksu, jossa yhdistyvät raikas mandariini, elegantti neroli ja pehmeä myski.

Tuotenosto:

Lancôme La vie est belle Éclat EdT tuoksu 50 ml–28702508

Ostaessasi Lancômen uutuustuoksun saat La vie est belle EdP -vartalovoiteen 50 ml. Edun arvo 12 euroa. Rajoitettu erä.

Hugo Bossin Kutsu Kauneuteen -viikon huippuetuna on Ma Vie EdP. Raikas, hemmotteleva ja ilahduttava tuoksu, jossa modernia kaktuksenkukkaa ja vaaleanpunaisia ruusunnuppuja.

Tuotenosto:

BOSS Ma Vie EdP tuoksu 30 ml–4280003

Päivän huippuedut ovat voimassa vain kyseisen päivän. Viikon huippueduista voit iloita koko viikon 3.–9.9. Löydä omat suosikkituotteesi Kutsu kauneuteen -tapahtumasta. Lämpimästi tervetuloa!


 


Sivun alkuun