Äänestä ihaninta tuoksua ja voita se itsellesi!

Olisiko aika löytää uusi suosikkituoksu? Kutsu kauneuteen -viikko saapuu jälleen ja tuo mukanaan syksyn ihanimpia tuoksuja. Sokos esittelee koko viikon 2.–8.9. huippuetutuoksuja sekä uutuuksia. Sunnuntain 8.9. huippuetuna kaikki normaalihintaiset tuoksut –20 %. Tule ja löydä omasi! Mutta osallistu ensin äänestykseen ja voit voittaa tuoksun.
1. DKNY – Stories EdT

2. Boss – The Scent Absolute EdP

3. Lancôme – La vie Est Belle EdP

4. Calvin Klein – Eternity for Men EdP 

5. Dior – Joy Intense

 

Osallistu tästä viimeistään 8.9. >>

DKNY Stories EdT

DKNY Stories on säteilevän naisellinen kukkaistuoksu, joka vangitsee New Yorkin tyylin ja hengen. Se on saanut inspiraationsa nykyajan sukupolvesta, naisista jotka ovat rohkeita ja uskaliaita. DKNY Stories on itämainen kukkaistuoksu, jossa on moderni vivahde. Vaaleanpunainen Guava kuvastaa positiivisuutta niin kuin auringonnousu kaupungin yllä, musta Iiris vangitsee New Yorkin hienostuneisuuden. Lämmin, sensuellinen vanilija viimeistelee koukuttavan kokonaisuuden.


Tuotenosto:

DKNY Stories EdT tuoksu 30ml–37908004


BOSS The Scent Absolute EdP

Naisille tarkoitettu Boss The Scent For Her on syvempi ja rikkaampi tuoksu, jossa hunajoitua persikkaa, kahvia, vaniljaa ja vetiveriä. Miesten versio, Boss The Scent For Him -tuoksu, on astetta tummempi ja rikkaampi. Tuoksussa on inkivääriä, maninka-hedelmää, mondia-juurta sekä raikasta vetiveriä.


Tuotenosto:

Hugo Boss The Scent for him Absolute EdP tuoksu 50ml–37971009

Hugo Boss The Scent for her Absolute EdP tuoksu 50ml–37971008


LANCÔME La vie Est Belle EdP

Tuoksu, joka huokuu iloa, hymyä ja vapautta. La Vie est Belle on puhdasta luksusta tiivistetyssä muodossa, ja 50 % sen raaka-aineista on luonnollisia. Tuoksun pohja rakentuu arvokkaasta kurjenmiekasta, ja muun muassa vanilja, päärynä ja tonkapavut luovat sille herkullisia vivahteita. Tuoksussa on myös arabianjasmiinia ja tunisialaista appelsiininkukkaa, jotka nostavat ja tuovat esille kukkaisia nuotteja. 


Tuotenosto:

Lancôme La Vie est belle EdP tuoksu 30 ml–1586007CALVIN KLEIN Eternity for Men EdP 

Raikas, puhdas ja syvällisen aistikas fougère-puutuoksu, jossa majesteettista sypressiä, puhdasta salviaa ja mokkanahkaa. Itsevarman miehen klassinen ja kiehtova tuoksu.

 

DIOR Joy Intense EdP

Uusi Joy by Dior -tuoksu on välitön, selkeä ja antelias. Ilo on vihdoin vangittu tuoksuun, joka on luonteeltaan sekä pehmeä että energinen. Tässä eau de parfumissa tuoksuvat eloisat kukat ja sitruksiset hedelmät, pehmeästi hyväilevät puunvivahteet ja myskin tyyneys. Tuoksussa on lukemattomia vivahteita mutta silti se on kristallinkirkas.  

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä