Kuumataallot vähenivät huomattavasti

Vaihdevuodet (menopaussi) on luonnollinen, naisen elämänkaareen kuuluva ajanjakso, joka ajoittuu keskimääriin 45–55 ikävuosiin. Yleisin vaihdevuosivaiva on liikahikoilu, kuumat aallot ja kuumotus, jotka johtuvat estrogeenin hiipumisesta. Salviaa sisältävällä Menoforce Strongilla on näitä tuntemuksia tasaava vaikutus. Sokoksen testiryhmä testasi vaihdevuosioireisiin helpotusta lupaavaa Menoforce Strong -tuotetta. Superhelteinen kesä aiheutti tasapuolisesti kaikille hikoilua, vaikkei vaihdevuodet olisikaan itselle ajankohtaiset. Testiryhmä löysi kuitenkin tuotteesta paljon apua oiresiinsa, vaikka kuumuuden vuoksi hikoilua ei täysin voinutkaan poissulkea. 

Viikon olen nyt käyttänyt ja hikoilut (kuumat aallot)vähentyneet huomattavasti.

– Heljä M.

Olen käyttänyt Menoforce strong tuotetta nyt kolme viikkoa.  Superhelteiden vuoksi hikoilun määrää on vaikea määritellä mitkä johtuvat kuumuudesta ja mitkä kuumista aalloista. Minusta kyllä tuntuu siltä että hieman olisi kuumien aaltojen humaukset vähentyneet. Olotilakin tuntuu aika seesteiseltä, johtuuko se sitten tuotteesta vai kesälomasta :-) Ehdottomasti aioin jatkaa kokeilua, mitään pettymyksiä ei ole tuotteesta tullut ja usko tuotteeseen on luja :-)

– Krista L. 

Menoforce Strong on oikeasti hyvä tuote. Olen sen vannoutunut käyttäjä. Sopii hyvin vaihtoehtohoidoksi ellei halua käyttää apteekin lääketuotteita vaihdevuosioireiluun. Käytin tuotetta kerran päivässä aamuisin 1 tabletti. Tuotteen vaikutus alkoi parin viikon kuluttua aloituksesta. Yöunet paranivat ja olo oli muutenkin hyvä.

– Nina V. 

Menopaussi johtaa munasarjojen estrogeeni- ja progesteronihormonien tuotannon loppumiseen. Muutokset hormonitoiminnassa tarkoittavat oman kuukautiskierron loppumista. Vaihdevuodet puolestaan tarkoittavat sitä ajanjaksoa, jolloin munasarjojen toiminta heikkenee ja lopulta sammuu. Tämä tapahtuu yleensä 45–58-ikävuoden välillä. Erityisesti estrogeenin puutos elimistössä johtaa puolestaan tyypillisiin vaihdevuosioireisiin. Vaihdevuosioireet ovat erittäin yleisiä. Autonomisen hermoston oireista, kuten kuumista aalloista, unihäiriöt ja yöhikoilusta kärsii n. 75 % menopausaalisista naisista. Testaajat totesivat hikoilun vähenemisen lisäksi muutosta myös mielialassa sekä unen laadussa parempaan suuntaan.

Olen käyttänyt viikon Menoforce Strong- tuotetta. Nyt jo olen huomannut kuumien aaltojen vähentyneen.

Hikoilua on huomattavasti vähemmän. Mielialakin on tasaisempi. Jatkan tuotteen käyttämistä päivittäin.

Vaikuttaa oikein hyvältä tuotteelta.


– Birgitta B.


Oon käyttänyt nyt kaksiviikkoo ja on kyllä vähän huono aika testata kun lämpötila on ollut niin korkea ja muutenkin hiostava ilma. Mutta oon ollut omastamielestäni jotenkin paljon energisempi ja rauhallisempi eli ei pinna pala niin herkästi. Hikoiluun en oo huomannut vaikutusta mutta kun on niin kuuma muutenkin🤔

– Aulis A.

Olen käyttänyt tuotetta nyt säännöllisesti päivittäin yhden purkillisen (30 kpl). Ennen käytön aloitusta kuumia aaltoja tuli usein, lähinnä päivisin, vaikka tosin öisinkin pärjäsin vähemmällä peitolla kuin aiemmin ja myös unen laatu oli todella huonoa. Hyvin nopeasti käytön aloitettuani lakkasivat / vähenivät kuumat aallot radikaalisti. Myös unen laatu parani.  Tällä hetkellä sää on niin lämmin, että on mahdoton tietää hikoiluttavatko aallot vai sää.

– Eva H. 

Miten Menoforce Strong toimii? 

Menoforce Strong sisältää Salviaa (Salvia officinalis), joka on tunnettu mausteyrtti, mutta sillä on myös pitkä historia kasvilääkinnässä. Salvia kasvaa helposti, mutta parhaiten se viihtyy Välimeren ilmanalassa, mistä se onkin kotoisin. Salvia (Salvia officinalis) on tunnettu mausteyrtti, mutta sillä on myös pitkä historia kasvilääkinnässä. Salvia kasvaa helposti, mutta parhaiten se viihtyy Välimeren ilmanalassa, mistä se onkin kotoisin. Menoforce Strong  tuotteen koostumus: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), salvian lehtiuutejauhe 12%, emulgointiaine (rasvahappojen sakkaroosiesterit), puuvillansiemenöljy. 1 tabletti sisältää 1083 mg tuoreita salvian lehtiä.           

Suuri kiitos arvoisalle testiryhmällemme!


 Tuotenosto:

A. Vogel Menoforce Strong ravintolisä 30 tabl.–714524

A. Vogel Menoforce Strong ravintolisä 90 tabl.–17854565

 

Sivun alkuun