Ilmavan kevyttä tehokosteutusta ja suojaa auringolta

Miltä kuulostaisi höyhenenkevyt, mutta tehokosteuttava päivävoide aurinkosuojakertoimella?

Uusi Lumene Lähde Tehokosteuttava Päivävoide SK 30 tarjoaa korkean aurinkosuojan ilman paksua koostumusta. Se on silkkisen kevyt ja imeytyy nopeasti ihoon saaden sen näyttämään hyvinvoivalta.

Vesi on ihonhoitotuotteiden raaka-aineista tärkein. Tehokosteuttavassa päivävoiteessa on käytetty pohjoisen omia supervesiä: lähdevettä ja luomukoivunmahlaa. Pohjoinen lähdevesi auttaa kosteuttamaan ihoa ja toimii kuljettimena vesiliukoisille ihoa hoitaville aineille. Luomukoivunmahla sisältää runsaasti iholle tärkeitä mineraaleja ja aminohappoja saaden ihon näyttämään raikkaalta ja virkistyneeltä. Supervesien lisäksi tuote sisältää teknologian, joka tehostaa hapen saatavuutta iholla ja auttaa UV-säteilyn kuivattamaa ihoa pysymään elinvoimaisempana.

Ihoa tulisi suojata haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä päivittäin ympäri vuoden. Palamisen ja punoituksen aiheuttavat pääasiassa UVB-säteet. Pidempiaaltoinen UVA-säteily aiheuttaa puolestaan ihon ennenaikaista ikääntymistä. Vaikka aurinkoa ei varsinaisesti ottaisikaan, ihminen altistuu sille tahtomattaan. UV-säteille altistuminen voimistaa kosteuden vähenemistä iholta ja jättää sen kuivaksi sekä kosteusköyhäksi, jolloin iho menettää kimmoisuuttaan eikä näytä enää niin hyvinvoivalta ja raikkaalta.

Lähde Tehokosteuttava Päivävoide antaa korkean suojan sekä UVA- että UVB- säteitä vastaan (PA+++ / SK 30). Tuote on täydellinen kaikille, jotka etsivät kevyempää suojakertoimen sisältävää päivävoidetta. Jos ihosi tarvitsee tehokosteutusta, kokeile virkistävää Lähde-rituaalia, jolla saat raikkaan alun päivään:

 

1) Lähde Tehokosteuttava Geelinaamio 

Geelinaamio tuo iholle välittömän tehokosteutuksen tehden ihosta täydellisen kosteutetun, pehmeän ja hyvinvoivan tuntuisen. 

 

2) Lähde Kosteuttava Hoitovesi

Hoitovesi kosteuttaa ja valmistelee ihosi seuraavia tuotteita varten tehostaen ihonhoitorituaaliasi.

 

3) Lähde Tehokosteuttava Seerumi

Seerumi kosteuttaa epidermiksen syvimpiä kerroksia ja jättää ihon täyteläiseksi, kimmoisaksi ja raikkaan heleäksi.

 

4) Lähde Tehokosteuttava Päivävoide SK 30

Viimeistele rituaali kevyellä ja kosteuttavalla päivävoiteella ja suojaa ihoasi auringon haittavaikutuksilta. 

 

Tuotenosto:

Lumene LÄHDE Tehokosteuttava Geelinaamio 150ml–17992026

LUMENE LÄHDE Kosteuttava Hoitovesi 150ml–28493004

LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW Tehokosteuttava Seerumi 30ml–25604003

Lumene LÄHDE Tehokosteuttava päivävoide SK30 50ml–37484013

 

Osta Lumene-tuotteita >

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä