Iittalan ja Arabian uutuudet

Kaipaako kattauksesi väriä? Tutustu Iittalan uuteen värikkääseen Taika Siimes -kuvitukseen, joka tuo ripauksen taikaa arkeen. Tai jos rakastat keltaista, tuo aurinkoa jokaiseen päivään Arabian Sunnuntai-sarjalla. 


Iittalan Taika Siimes uutuusastiat


Ripaus taikaa arkeen

Klaus Haapaniemen kuvittama suosittu Iittalan Taika -sarja on yksi Iittalan kansainvälisesti rakastetuimmista sarjoista. Sarja on nyt täydentynyt uudella Taika Siimes -kuvituksella, jossa seikkailevat pohjoisen luonnosta tutut eläimet: peura, metso ja siili. Mielikuvituksellinen ja värikäs kuvitus piristää arkea ja tuo mieleen satujen maailman. 

Taika Siimes -sarjasta löytyy muotoilultaan selkeälinjaisia lautasia, mukeja ja kulhoja, joten ne sopivat mainiosti arkikäyttöön. Jos taas haluat huomiota herättävän ja tyylikkään kattauksen esimerkiksi juhla-aterialle, onnistuu se yhdistelemällä Taika Siimes -tuotteita ja hillittyjä Teema-astioita. 


Arabian Sunnuntai-astiasarja uutuus

Aurinkoa jokaiseen päivään

Arabia on tuonut uudelleen myyntiin Sunnuntai-astiasarjansa, joka oli aikoinaan myynnissä vain muutaman vuoden. 1970-luvulla suunniteltu kuvitus tuo taas iloisia väriläiskiä elävöittämään kattausta kuin kattausta. Vaikka kuvitus onkin retro, sopii se hyvin myös nykyaikaan. Sunnuntai-astiat ovat saaneet uudet muodot ja erittäin kestävällä lasitepinnoitteella varmistetaan kestävyys nykymaailman menossa. 

Sunnuntai-kuosin on suunnitellut Birger Kaipiainen, jonka käsialaa on myös rakastettujen Paratiisi-astioiden kuvitus. Kelta-valkoinen Sunnuntai on pirtsakan positiivinen ja tuo aurinkoisen sunnuntain tunnelmaa vaikka jokaiseen päivään. Kokoa viikonloppuna ystäväporukka tai perhe yhteen, kata Sunnuntai-astiat pöytään ja järjestä ihana brunssi. Samalla voi muistella kesän tapahtumia ja nauttia herkuista!


Lue lisää: syksyn kattauksen trendit >>

Osta Iittala-tuotteita >>

Osta Arabia-tuotteita >>Tuotenosto:

Iittala Taika muki 0,4L Siimes–36985584

Iittala Taika vati 15cm Siimes–36985586

Iittala Taika kulho 0,3L Siimes–36985587

Iittala Taika lautanen 22cm Siimes–36985609

Arabia Sunnuntai muki 0,35L–36985613

Arabia Sunnuntai ovaali lautanen 25 cm–37795510

Arabia Sunnuntai lautanen 26cm–36985615

Arabia Sunnuntai lautanen 17cm syvä–36985616Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä