Laaja valikoima hyaluronihapposeerumeita – tutustu ja tilaa verkkokaupasta sokos.fi

Ihonhoidon tehokas hittituote: hyaluronihapposeerumi

Hyaluronihappoa sisältävät seerumit ovat nyt kuumaa kamaa – eikä suotta. Kauneuden hoidon trendituote hyaluronihapposeerumi kosteuttaa kasvojen ihoa runsaasti, minkä myötä iho tuntuu kimmoisalta ja näyttää hehkeältä. Seerumeita löytyy myös useita erilaisia kuten ikääntymisen merkkeihin ja herkälle hipiälle. Lue, mitä hyaluronihappo on, tutustu tuotteisiin ja löydä juuri sinulle sopiva hyaluronihapposeerumi!

Osta seerumeita >  

Osta kosmetiikkaa >  


Hyaluronihappo on tällä hetkellä paitsi monen kauneudenhoitoon perehtyvän huulilla myös monien ihonhoitotuotteiden ainesosalistalla. Mutta tiedätkö itse, mitä hyaluronihappo on ja miksi sitä hehkutetaan? Hyaluronihappo eli hyaluronaani, Hyaluronic Acid, on sokerimolekyyli, joka sitoo itseensä runsaasti kosteutta. Ihon kosteustasapainon ylläpitämisen lisäksi hyaluronihappo auttaa solujen uudistumisessa ja siten tukee myös ihon rakennetta. Myös lähes kaikissa kudoksissa on hyaluronihappoa. Sen runsas määrä helpottaakin solujen liikkumista ja jakautumista ja siten tukee kudosten toimintaa.

Etenkin iän myötä iho tuottaa hyaluronihappoa vähemmän, jonka myötä iho voi menettää kimmoisuuttaan sekä luonnollista kosteuttaan. Juuri tehokosteuttavan ominaisuutensa vuoksi hyaluronihappoa käytetäänkin monissa kosmetiikkatuotteissa, joissa se auttaa silottamaan ja kosteuttamaan ihoa. Seerumeissa hyaluronihappo pääseekin hoitamaan ihoa erityisen hyvin: seerumi sisältää lisäksi myös runsaasti eri aktiiviaineita, ja se imeytyy nopeasti ihon syvimpiin kerroksiin kevyen koostumuksensa ansiosta. Siten hyaluronihapposeerumi onkin tehokas ihonhoitotuote, kun kasvojen ihon vointiin kaipaa erityistä hoitoa.

Hyaluronihapposeerumin käyttö on helppoa. Hyaluronihapposeerumi levitetään puhdistetuille kasvoille sekä kaulalle, ennen kosteusvoiteen käyttöä. Käytettävä seerumi kannattaa valita sen mukaan mitä tuotteelta toivoo – usein tuotteilla on monia ominaisuuksia, mutta jotkut saattavat keskittyä johonkin tiettyyn tarkoitukseen kuten ihon kosteuttamiseen tai sen kirkastamiseen.

 

Osta hyaluronihapposeerumeita Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.


Kirkastusta ja kosteutusta

Kirkastavat ja tehokosteuttavat hyaluronihapposeerumit sopivat käytettäväksi, kun kasvot näyttävät sameilta ja iho tuntuu epätasaiselta. Ne tuovat kasvoille kaivattua eloisuutta ja tasoittavat ihon tekstuuria.

Tuotenosto:

Lumene VALO Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste 30ml–42453001

Mario Badescu Vitamin C Serum Kirkastava seerumi 29ml–49192247

Patyka Advanced Plumping Serum kiinteyttävä hyaluronihapposeerumi 30 ml–25482505Seerumeita ikääntymisen merkkeihin

Ihon kimmoisuuden heikkeneminen voi alkaa jopa 20–30-ikävuosien aikana. Jos kasvoihin on ilmestynyt juonteita ja ne tuntuvat veltoilta, voi kiinteyttävällä hyaluronihapposeerumilla saada palautettua kasvoille nuorekkuutta ja kimmoisuuden tunnetta.

Tuotenosto:

L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age Face Serum kasvoseerumi 30ml–44149009

LOréal Paris Revitalift Filler 1,5% puhdasta hyaluronihappoa sisältävä seerumi ryppyjä vastaan 30ml–43508507

MADARA TIME MIRACLE Hydra Firm geeli 75ml–43275504

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex seerumi 20ml–45274503Herkälle iholle

Hyaluronihapposeerumi soveltuu käytettäväksi ihonhoidossa, vaikka kasvojen iho olisikin herkkä. Herkän ihon seerumit ovat tehokkaita, mutta rauhoittavat ihoa.

Tuotenosto:

Skingain serum 30 ml–42081024

Ziaja 50ml acai kasvo-ja kaulaseerumi–42641087 

Luonnonkosmetiikan hyaluronihapposeerumit Sokokselta

Luonnonkosmetiikkalaatuisia hyaluronihapposeerumeita 

Luonnonkosmetiikka kattaa nykyään miltei kaikkea eri kosmetiikkatarpeisiin – myös hyaluronihapposeerumeita. Luonnonkosmetiikan hyaluronihappoa sisältävissä seerumeissa on lisäksi luonnollisia ainesosia, kuten hedelmien uutteita ja mehua.

Osta luonnonkosmetiikkaa >   

 

Tuotenosto:

Evolve Organic Hyaluronic Serum 200 -Hyaluronihapposeerumi 30 ml–35037502

Novexpert Hyaluronic Acid Inst.Lift Serum 30ml–17632504

Novexpert Hyaluronic Acid Booster Serum 30ml–17632503

Evolve Organic Beauty Hyaluronihappo Eye Complex silmänympärysseerumi 10 ml–40528501
LÄHTEET

Milja Haaksluoto, Iltalehti, Tyyli.com: Supertehokas ainesosa tekee ihmeitä iholle – ihotautilääkäri käyttää itsekin anti age -tuotteena  

Glitz & Glam, anna.fi: Hyaluronihappo – mikä on tämä trendikäs ainesosa?

MTV Uutiset: Seerumi – mitä se todella on?