Kuulas ja hyvinvoiva iho on ollut meikkitrendien kärjessä jo pitkään. Kuulas meikkipohja antaa ihon näyttää luonnolliselta eikä meikiltä vaadita enää täyttä peittävyyttä. Tällainen luonnollinen ja hehkuva meikkipohja vaatii iholta ja sen hoidolta paljon. Ihonhoidossa ei kuitenkaan tarvitse enää luottaa pelkästään seerumeihin ja voiteisiin, markkinoilla on nyt paljon tuotteita jotka ovat ihonhoito- ja meikkituote samassa. 

Meikkitrendien lisäksi on toki muitakin hyviä syitä painottaa meikkituotteissaan ihoa hoitavia ominaisuuksia. Vaihteleva sää ja muuttuvat lämpötilat ovat yksi hyvä syy siihen, miksi meidän kannattaisi valita kasvoillemme tuotteita, jotka antaessaan väriä myös hoitaisivat ihoamme.

Ihonhoito on myös onnistuneen meikin tärkeimpiä vaiheita. Ihon kannalta olisi parasta, että myös värikosmetiikka, jota ihonhoidon päälle levittelemme, jatkaisi ihon hoitamista ja kosteuttamista. Hoitavammat meikkituotteet kosteuttavat ja suojaavat ihoa tehokkaimmin. Meikki suojaa ihoa kylmältä talven viimalta, mutta myös nyt lisääntyvältä kevään auringolta. 


Kokosimme yhteen arkimeikin viisi perustuotetta, jotka kaikki hoitavat ja suojaavat ihoa väriä antaessaan.


KOKEILE TÄTÄ: 

MEIKKIPOHJA: Alga Maris sävyttävä aurinkovoide kasvoille SK30 

Aurinkosuoja on yksi tärkeimpiä keinoja suojata ihoa päivän aikana. Yhä useammassa meikkivoiteessa on onneksi aurinkosuoja. Valitse käyttöösi voide, jossa olisi merkittynä molemmat sekä UVA- että UVB-suoja. Kun voide sisältää molemmat suojat, suojaa se ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta, pigmenttihäiriöiltä ja palamiselta eli auringon kaikilta huonoilta vaikutuksilta. 

Alga Mariksen sävyttävä aurinkovoide yhdistää kosteuttavan värivoiteen ja aurinkosuojan. Voide kosteuttaa ja suojaa ihoa sekä tasoittaa siitä pienet epätasaisuudet. Voiteen sävy sulautuu useaan ihonsävyyn ja pumppu annostelee tuotetta sopivasti. Voide tuntuu kevyeltä kasvoilla ja jättää samettisen mattaisen lopputuloksen, joten se soveltuu hyvin kaikille ihotyypeille. 

KOKEILE NÄITÄ: 

AURINKOPUUTERI: Shiseido Synchro Skin Cushion Compact Bronzer 

KOROSTUSVOIDE: KORA ORGANICS Amethyst Luminizer hehkuvoide

POSKIPUNA: Lumene Invisible Illumination Instant Glow Poskipunapisarat Pink Blossom

Myös muilla meikkipohjan tuotteilla olisi hyvä olla ihoa hoitavia ominaisuuksia, sillä ne oleilevat iholla pitkiä aikoja ja vaikuttavat laajalla alueella. Riittävä kosteutus on onnistuneen meikkipohjan salaisuus ja jotta meikkipohja säilyisi raikkaana päivän aikana, tulisi ihon sitoa itseensä tarpeeksi kosteutta hoitotuotteista. Tämän iholle hankalan tehtävän tekevät helpommaksi kosteuttavat meikkituotteet. 

Shiseidon nestemäisessä bronzerissa on ihoa kosteuttavia ainesosia. Nestemäinen tuote annostellaan kasvoille helposti sienellä taputellen. Värivoide vapautuu rasiassa olevasta sienestä painalluksella, joten oikea määrä tuotetta on helppo annostella. Poskilla säilyy raikas päivettynyt hehku koko päivän. Voidemaiset tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille vaikka ovat erityisen raikkaita kuivalla iholla. 

Kora Organicsin Amethyst Luminizer -hehkuvoide suojaa ja kosteuttaa sekin kasvojen ihoa. Kookos- ja ruusunmarjaöljyjä sisältävä hehkuvoide ravitsee ihoa antaen sille ihanan terveen kiillon. Lempeästi laventeliin taittavan hehkunsa voide saa aivan oikeasta ametistijauheesta. Sävy on kuitenkin kasvoilla hyvin mieto, joten tuote sopii hyvin kaikille ihonsävyille. Painele hehkuvoidetta poskipäille, amorinkaareen ja nenänvarteen sormin. 

Lumenen Invisible Illumination Watercolor Blush -poskipunatipat viimeistelevät meikkipohjan hoitavuuden. Arktista lähdevettä ja lakan siemenestä saatavaa uutetta sisältävä poskipuna kosteuttaa ja kirkastaa ihoa heti, mutta myös pitkällä aikavälillä. Lähdeveden pH-arvo on lähellä ihon omaa arvoa, joten tuotteen kosteuttavat ainesosat pääsevät ihossa syvemmälle ja vaikuttavat nopeammin. Iho on paremmin kosteutettu ja pehmeä kokonaisuudessaan. Poskipunatippoja on kahta sävyä, lämpimämpi koralli ja vaaleampi pinkki. 

KOKEILE TÄTÄ: 

HUULIVOIDE: KORRES Pomegranate Lip Butter huulivoide

Erityisesti kuivista huulista kärsivien suosikiksi nousee varmasti Korresin Lip Butter -huulivoide. Karitevoi ja riisivaha kosteuttavat, ravitsevat ja suojaavat huulia. Samasta purkista huulet saavat kuitenkin herkullisen ja intensiivisen värin. Tämä purkki syrjäyttää nopeasti huulikiillot ja kiiltopunat, niin pehmeät ja hoidetut se tekee huulista, eikä piristävästä väristä tarvitse luopua. 


Teksti ja kuvat: Eevis Liedes


Tuotenosto:

Alga Maris sävyttävä aurinkovoide kasvoille SK30 Vaalea 50 ml–35844018


 


Tuotenosto:

KORA ORGANICS Amethyst Luminizer hehkuvoide 6 g–35551017


 


Tuotenosto:

Shiseido Synchro Skin Cushion Compact Bronzer aurinkopuuteri 12 g–28360007


 


Tuotenosto:

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Poskipunapisarat Pink Blossom 15ml–23428515


 

Tuotenosto:

KORRES Pomegranate Lip Butter huulivoide 6g–29874001Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä