IHO VALMIIKSI KEVÄÄSEEN

Kevät on uudistumisen ja syväpuhdistuksen aikaa. Iho nauttii keväisin erityisesti detox-tuotteista ja runsaasta kosteutuksesta. Kun vaatekerrokset kevenevät, sävyä ja hehkua iholle tuovia tuotteita tekee myös mieli ottaa käyttöön. Kevään ihonhoidon rutiini on simppeli: kuori, kosteuta ja heleytä. 

 

Zerowaste sheivausta säärille ja kainaloille

Geisha Shaver tekee sheivauskerroista ekologisemman, sillä ruostumattomasta metallista valmistettuun sheiveriin vaihdetaan ainoastaan metallinen terä silloin kun edellinen tylsyy. Tällä sheiverillä vähennät muovijätettä reippaasti! Sheiveri on painavampi kuin vastaava muovinen laite, mutta paino tekeekin ajelusta yllättävän helppoa. Painopiste on sheiverin ajelupäässä ja karvat katkeavat aivan tyvestä. Iho on sheivauksen jäljiltä superpehmeä! Myös vaihtoterät nappaat mukaan edullisesti Sokoksen valikoimasta. 

Parhaat itseruskettavat uutuudet

Vita Liberatan Phenomenal itseruskettavat liinat tekevät ruskettumisesta tänä keväänä turvallista ja uudenlaista. Helppokäyttöisellä liinalla saat kätevästi pyyhittyä iholle tasaisen ja kauniin päivetyksen. Itseruskettavia liinoja voi käyttää sekä vartalolla että kasvoilla. Yksi liina riittää koko vartalon päivetykseen. Muista pestä kädet ruskettavan levityksen jälkeen välttääksesi laikkuja käsissä!

Myös kasvoille voi kokeilla innovatiivisia keinoja päivetykseen. Zuii Organicin Gradual Self-Tan Face Water on itseruskettava kasvovesi. Kasvoveden koostumus on hieman geelimäinen, joten se on helppo levittää kasvoille vanulapun avulla. Väritön geeli imeytyy iholle helposti eikä iholle jää tahmeaa tunnetta. Kasvovettä voi käyttää vaikka iltaisin ennen yövoidetta, jotta päivetys saa kehittyä iholle rauhassa yön aikana. Kasvovesi on paras keino ruskettua ilman inhottavaa itseruskettavan tuoksua!

 

 

Sokerikuorinnalla heleyttä ja kirkkautta

Kevään kynnyksellä iholle tekee hyvää puhdistavat ja kuorivat tuotteet. Organic Shopin lemongrass & sugar -vartalokuorinta on kehoa ja mieltä virkistävä suihkukumppani. Hiero vartalokuorinta kostealle iholle pyörivin liikkein ja huuhtele. Kuorintaa kannattaa käyttää muutaman kerran viikossa. Kuorivana ainesosana tässä tuotteessa on luonnollinen sokeri. Muista kuorinta erityisesti ennen itseruskettavan levitystä!

Vartaloöljy reisille ja vatsalle

Vartalon ihoa kiinteyttävä ja virkistävä Urtekramin Cellulite Oil -vartaloöljy on myös kevään luottotuotteita. Öljyn sisältämä pensaspaprikasta saatava fermentoitu uute kiihdyttää solujen aineenvaihduntaa ja autta ehkäisemään selluliittiä. Öljy sisältää myös ihoa vahvistavia antioksidantteja. Hiero öljy kuivalle iholle napakoin pyörittelevin liikkein. Iho on selvästi pehmeämpi ja kuulaampi öljyn jäljiltä. 

Hehkua tuova vartalovoide

Biothermin Lait Corporel Body Milk on vartalovoiteiden klassikko. Superohut voide levittyy iholle unelman nopeasti, jättämättä ihoa lainkaan tahmean tuntuiseksi. Voide tekee iholle upean kuulaan pinnan, joten tämä emulsio on tulevien kevätjuhlien must have. Kuiva iho saa kevyestä voiteesta heti helpotuksen ja kosteuttava vaikutus on tehokas ja pitkäkestoinen. Voide tuoksuu ihanan raikkailta appelsiineilta!  

 

Teksti ja kuvat: Eevis Liedes

 

Tuotenosto:

Geisha Shaver–43362522 

Tuotenosto:

Astra-Vaihtoterä 5kpl–41755563
Tuotenosto:

Vita Liberata pHenomenal itseruskettavat liinat 8 kpl–38111516


 


Tuotenosto:

Organic Shop Provancal Lemongrass vartalokuorinta 250 ml–20408530


 


Tuotenosto:

Zuii Organic Flora Gradual Self Tan Face Water asteittain itseruskettava kasvovesi 120ml–35154002


 


Tuotenosto:

Urtekram luomu Green Matcha Selluliittiöljy 100ml–42642015


 

 

Tuotenosto:

Biotherm Lait Corporel vartaloemulsio 400 ml–181895Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä