Ihastuttavat Coach-tuoksut nyt SuomessaCoach-muotimerkin hajuvesikokoelma on rantautunut Suomeen. Tule tutustumaan lumoaviin tuoksuihin lähimpään Sokos-tavarataloon tai Emotion-myymälään. Osta Coach-tuoksuja > 

 

Coach-hajuvedet saatavilla Sokokselta, Emotionista ja sokos.fi-verkkokaupasta.

 


Coach perustettiin New Yorkin sydämessä vuonna 1941 pienen perheyrityksen voimin, tuolloin muotiyrityksenä, jonka erikoisuutena oli nahkatuotteet. Brändin motto on tehdä luksusta nykypäivän vaatimuksilla. Tuotteet ovat autenttisia ja innovatiivisia, tyylikkäitä, erittäin käytännöllisiä sekä vaivattomia. Tänä päivänä Coachin luovia ja muodikkaita tuotteita myydään ympäri maailmaa. Merkillä on myös suosittu hajuvesikokoelma, joka on nyt rantautunut Suomeen.


Coachin historialliset symbolit näkyvät sekä muodissa että tuoksuissa. 1950 lanseerattiin merkin Hevonen & Vaunut -tunnus edustaen perinteistä hienoa newyorkilaista nahkakäsityötä. Tunnettu logo näkyy myös Coachin hajuvesikokoelman tuotteissa.Coachin ensimmäinen naisten tuoksu lanseerattiin vuonna 2016, Coach EdP. Coach EdP on maailmanlaajuisesti merkin eniten myyty naisten tuoksu. Tuoksu on energinen ja kupliva, mutta samaan aikaan sensuelli ja naisellinen. Alkutuoksussa vadelman lehtiä, sydäntuoksussa turkkilaista ruusua sekä lopputuoksussa myskiä.


Tuotenosto:

Coach EdP Spray tuoksu 30ml–46223010Ensimmäinen miesten Coach-tuoksu lanseerattiin vuonna 2017, Coach MAN EdT, joka on edelleen miesten Coach-tuoksuista suosituin ja myydyin miesten tuoksu maailmanlaajuisesti. Coach MAN EdT on puhdas, seksikäs ja miehekäs tuoksu, joka on saanut vaikutteita New Yorkin energisestä sekä spontaanista elämäntyylistä. Alkutuoksussa on vihreää aasialaista päärynää ja bergamottia, sydäntuoksussa kardemummaa ja korianteria, lopputuoksussa vetiveriä ja mokkaa. 
Tuotenosto:

Coach MAN EdT Spray tuoksu 40ml–46223009Coach-hajuvedet ovat raikkaita, sensuelleja, vivahteikkaita sekä mahtavaa urbaania asennetta omaavia tuoksuja, jotka saavat inspiraationsa muodikkaasta ja sykkivästä New Yorkin elämästä.

Tervetuloa tuoksuttamaan Coachin lumoavia tuoksuja Sokos-tavarataloihin sekä Emotion- myymälöihin kautta maan. Coach-hajuvedet saatavilla myös verkkokaupasta sokos.fi.


Tuotenosto:

Coach Floral EdP Spray tuoksu 30ml–46223004

Coach Dreams EdP Spray tuoksu 40ml–46223003

Coach MAN Platinum EdT Spray tuoksu 60ml–46223007

Coach MAN Blue EdT tuoksu 40ml–46223002


 Naisten hajuvedet Sokokselta > 

Miesten hajuvedet Sokokselta >