Ihastu luonnonkosmetiikkaan

Luonnonkosmetiikan suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Puhtaisiin, luonnollisiin raaka-aineisiin perustuvat ihonhoito- ja meikkituotteet tuovat arkeen niin kauneutta kuin hyvää mieltäkin luonnonkosmetiikkaan sisältyvien arvojen myötä. Sokoksen ja Emotionin valikoimaan tulee jatkuvasti uusia kiinnostavia, eri hintakategorioihin kuuluvia luonnonkosmetiikkasarjoja, joista jokaisen on helppo löytää itselleen sopivimmat tuotteet.Tule tutustumaan esimerkiksi Estelle & Thild -tuotteisiin, joista saat Kutsu kauneuteen -tapahtuman aikana –20 %. Estelle & Thild on lanseerannut uudelleen 25 tuotetta sisältävän ihonhoitolinjansa päivitettynä täysin vegaaniseksi. Tuotteet ovat PETA:n sertifioimia ja cruelty-free, mikä tarkoittaa, että yhtään eläintä ei ole vahingoitettu. 

Kokeile näitä:

1. Alkoholiton BioCleanse-misellivesi, joka poistaa meikin ihoa kuivattamatta. Iho jää ihanan raikkaaksi ja puhtaan tuntuiseksi.

2. Ihoa vitamiineilla hemmotteleva ja kosteuttava Total Moisture -päivävoide auttaa ennaltaehkäisemään ihon kuivumista.

3. Sipaise iholle kevätauringon luonnollista päivetystä BioMineral Healthy Glow -aurinkopuuterilla. Helmiäis- ja mattapintaiset sävyt sulautuvat tasaisesti ihosi sävyyn ja antavat lämpimän hehkun.

Tuotenosto:

Estelle&Thild BioCleanse Micellar Cleansing Water kasvovesi 250 ml–23340070

Estelle&Thild BioHydrate Total Moisture Day Lotion päivävoide 50 ml–6953533

Estelle&Thild BioMineral Healthy Glow Sun Powder aurinkopuuteri 10 g–25354190

Tata Harper on yksi menestyneimmistä luonnonkosmetiikkasarjoista. Tämän luksusluonnonkosmetiikkasarjan tuotteet valmistetaan Harperin perheen omalla maatilalla Yhdysvaltain Vermontissa. Tuotesarja perustuu luonnonkosmetiikan huipputeknologiaan ja tuotteiden vihreät pakkaukset on helppo bongata hyllystä. 
Kokeile näitä:

1. Raikkaasti greipiltä tuoksuva Regenerating Cleanser puhdistaa ihon tehokkaasti kuorien hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Puhdistusvoide sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille lukuun ottamatta kaikkein herkkäihoisimpia.

2. Ihoa korjaava Repairative Moisturizer on ylellinen, silkinhieno kosteusvoide, joka parantaa aikuisen, ikääntyvän ihon kosteustasapainoa erityisesti talvella, kun ilma sisällä ja ulkona on kuivaa.

3. Runsaasti luonnonpigmenttejä sisältävä ja kosteuttava Volymizing Lip and cheek Tint antaa huulille ja poskille ihastuttavan luonnollisen, pitkäkestoisen sävyn. 

Tuotenosto:

Tata Harper Regenerating Cleanser Uudistava Puhdistusvoide 125 ml–31884540

Tata Harper Repairative Moisturizer Kosteusvoide 50ml–31884533

Tata Harper Volumizing Lip and Cheek Tint huuli- ja poskipuna 4.5ml–31884505


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä