Ihastu luonnonkosmetiikan uutuuksiin

Sokoksissa ja Emotioneissa juhlitaan koko viikko kauneutta 2.–8.9. Kutsu kauneuteen -tapahtumassa on mukana myös laaja kattaus luonnonkosmetiikan huipputuotteita ja uutuuksia, muun muassa We Care Icon ja Origins.

 

we care icon pure ihonhoitosarja

We Care Icon – hyvää sinulle ja luonnolle

Uusi kotimainen We Care Icon PURE -ihonhoitosarja sisältää ihoa rauhoittavaa ja kaikkia aisteja hellivää luonnonkosmetiikkaa päivittäiseen käyttöön. Sarjaan kuuluu kasvojenpuhdistus- ja vartalonhoitotuotteita, jatkossa valikoimaan saadaan lisäksi kasvojenhoitotuotteita. Ympäristöystävällisyys ja ekologisuus näkyy paitsi raaka-aineissa ja tuotantotavassa myös sarjan pakkauksissa.

Tuotteissa on käytetty tarkkaan valittuja pohjoisen luonnon luomulaatuisia aktiiviaineita, kuten marjoja, yrttejä, kukkia ja muita tuttuja kasveja. Hiilijalanjälkeä on pyritty pienentämään jättämällä tuotteista pahvipakkaukset pois. Lisäksi neitseellisen muovin sijasta käytetään kuluttajien jo kierrättämää muovia (PCR) aina kun mahdollista. Kaikissa pakkauksissa on mukana kierrätysohje, joka helpottaa jatkokierrätystä.

Kaikki sarjan tuotteet ovat COSMOS NATURAL tai ORGANIC -sertifioituja Ecocert Greenlifen COSMOS -standardin mukaisia vegaanisia luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnonmukaisista raaka-aineista menetelmillä, jotka kunnioittavat sekä luontoa että ihmisten terveyttä.

Osta We Care Icon -tuotteita >

 

Tuotenosto:

We Care Icon Calming Cleanser Milk puhdistusemulsio 200 ml–37585583

We Care Icon Gentle Cleanser Foam puhdistusvaahto 150 ml–37585584

We Care Icon Gentle Cleanser Foam puhdistusvaahto 150 ml–37585584

 

Origins

Origins GinZing™ - Kuin espressoshotti väsyneelle iholle

Syksyn tullen ihonhoidossa satsataan ihon kosteuttamiseen ja kesän tuoman heleyden jatkamiseen.  Vähentynyt päivänvalo, päätetyöskentely ja esimerkiksi ulkoiset rasitteet kuten ilmansaasteet näkyvät ihossa väsymyksen merkkeinä. 

Origins GinZing™-sarjan kosteusvoiteet ovat kuin espressoshotti väsyneelle iholle sillä tuotteet sisältävät runsaasti kahvipavuista uutettua kofeiinia. Kosteusvoiteisiin on lisätty myös Panax Ginseng-uutetta, jolla on jopa 7000 vuoden historia kiinalaisessa perinnelääketieteessä virkistävänä kasviuutteena.

Janoaako ihosi kosteutta?

Kevyt GinZing™ Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer ja syväkosteuttava GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream ovat nyt entistäkin kosteuttavampia. Uuden Hydra-Hug™ teknologian ansiosta kosteusvoiteet ylläpitävät ihon luonnollista kosteustasapainoa jopa 72 tunnin ajan.

Tuotenosto:

Origins GinZing™ Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer kasvovoide 50ml–37887024

 

Osta Origins-tuotteita >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä