Ihastu Guerlainin hunajaisiin ihonhoitotuotteisiin

Guerlainin Abeille Royale -ihonhoitosarja sisältää täyteläistä mustan mehiläisen hunajaa ja hienoa royal jellyä eli kuningatarhyytelöä. Sarjan kasvoöljyillä, seerumeilla ja silmänympärysvoiteilla tasoitat tehokkaasti juonteita ja saat ihosta jälleen nuorekkaan kimmoisan. Löydä omat Abeille Royale -ihonhoitosuosikkisi Sokokselta.

 

Guerlain Abeille -ihonhoitotuotteet Sokokselta

Tieteen ja mehiläisten parantavaa voimaa

Abeille Royale -ihonhoitotuotteissa luotetaan tieteen ja mehiläisten parantavaan voimaan. Juonteiden silottamisessa ja ihon kimmoisuuden palauttamisessa hyödynnetään samaa mekanismia kuin haavojen hoidossa. Hunaja on nimittäin yksi maailman parhaista luontaisista ”parantajista”. Hunajakääreitä on käytetty aikojen alusta lähtien haavojen hoidossa.


Abeille Royale ihonhoitotuotteet sisältävät hunajaa


Löydä omat suosikkisi Abeille Royale -tuotteista

Abeille Royale The Youth Watery Oil kasvoöljy tarjoaa iholle kaikki Guerlainin eksklusiiviset ja tehokkaimmat ainesosat: mustan mehiläisen hunajaa suoraan Ouessant saarelta ja kuningatarhyytelöä. Tämä vallankumouksellinen koostumus yhdistää seerumin tehon, öljyn pehmeyden ja kasvoveden raikkauden. The Youth Watery Oil tekee ihosta jälleen nuorekkaan kimmoisan ja pehmeän.

Tuotenosto:

Guerlain Abeille Royale Lifting Oil kasvoöljy 30 ml–25377552


Abeille Royale Double R seerumi on paras yhdistelmä hellävaraista ja uudistavaa kuorintaa sekä korjaavaa teknologiaa. Seerumi häivyttää ihon vanhenemisen merkkejä, kuten sameutta, laajentuneita ihohuokosia ja juonteita. Se myös korjaa ja uudistaa velttoa ihoa tehden siitä täyteläisen kimmoisan. 

Tuotenosto:

Guerlain Abeille Royale Double R - seerumi 30ml–31437503


Abeille Royale silmänympärysvoide uhmaa ikääntymisen merkkejä. Se kosteuttaa ja tasoittaa silmänympärysihoa ja tekee siitä päivä päivältä nuorekkaamman näköisen. Korjaavan teknologian takana ovat Guerlainin eksklusiiviset hunajalajikkeet, kuningatarhyytelö ja hyaluronihappo. 

Voide vähentää silmänympäryksen turvotusta sekä heleyttää tummia silmänalusia. Lopputuloksena saat kosteutetun ja täyteläisen silmänympärysihon. 

Tuotenosto:

Guerlain Abeille Royale silmänympärysvoide 15 ml–21801715


Osta Guerlainin ihonhoitotuotteita > 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä