Ideoita keväiseen meikkiin

Juhlista kevättä meikissäsi! Tänä keväänä fokuksessa ovat vahvat kulmakarvat ja näyttävä silmämeikki. Valitse meikkiisi keväisiä pastelleja, pehmeitä puuterisävyjä tai katseen kiinnittäviä huomiovärejä. 

Näyttävien yksityiskohtien lisäksi tänä keväänä meikissä korostuu sen pysyvyys. Pysyvä ja kevyt meikkipohja tuntuu ja näyttää raikkaalta pisimpään ja pitkäkestoinen huulipuna säilyy huulilla koko päivän. 

meikkipohja

Kaiken kestävä meikkipohja 

NYX Professional Makeup Total Control PRO Drop Foundation -tippameikkivoiteella voit helposti säädellä meikkivoiteen peittävyyttä. Halutessasi meikkivoide on todella luonnollinen, mutta tarvittaessa se kerrostuu täysin virheettömäksi ja peittäväksi meikkipohjaksi. Vesimäisen ohut koostumus ei tunnu iholla miltään ja pysyy täydellisesti paikallaan. 

Myös vedenkestävällä meikkipuuterilla luot virheettömän meikkipohjan, joka pysyy. Levitä puuterin alle hyvä kosteusvoide, jotta iho ei näytä tai tunnu päivän mittaan kuivalta. L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear Foundation In A Powder sulautuu iholle kauniisti ja häivyttää ihon pinnan tekstuuria. 

Poskipäät esiin! 

Korostamalla poskipäitä saat kasvoille nopean kasvojenkohotuksen. Parhaiten korostat poskipäitä hehkuvoiteella ja poskipunalla. 

L'Oréal Paris Glow Cherie Natural Glow Enhancer -hehkuvoidetta voi käyttää monella tavalla: voit levittää hehkuvoiteen koko kasvoille ennen meikkivoidetta tai sekoittaa voiteen meikkivoiteesi joukkoon. Intensiivisin hehku syntyy, kun levität voiteen suoraan poskipäille meikin lopuksi. 

Poskipunaa ei kannata unohtaa, vaikka se välillä katoaisikin kasvomaskin taakse. Poskipuna on nimittäin paras keino virkistää koko kasvojen olemus. Levitä poskipuna posken korkeimpaan kohtaan, joka tulee esille, kun hymyilet. Häivytä sävy kohti ohimoita ja hiusrajaa. IsaDora Perfect Blush -poskipunassa on useita eri sävyjä – 04 Rose Perfection on heleän ruusuinen sävy, joka sopii monelle eri ihonsävylle. 

Kulmameikki

Fokuksessa kulmakarvat 

Nyt kannattaa panostaa erityisesti kulmakarvoihin ja silmämeikkiin. Täydellisen tuuheat kulmat onnistuvat muutamalla eri tuotteella. Harjaa kulmiin ensin väritön kulmageeli, anna geelin hetken asettua ja täyttele kulmat vasta sitten kynällä tai pomadella. Kun harjaat kulmat ensin geelillä, saat kulmakarvojen luonnollisen muodon paremmin esille ja muotoilu sekä harvempien kohtien täyttely on paljon helpompaa. 

Kulmakarvat koko päivän ojennuksessa pitää We Care Icon Eyebrow Perfecting Gel. Harjaa kulmat ylöspäin, jotta saat niihin kunnolla tuuheutta. 

Jos kulmasi tarvitsevat lähinnä täydennystä, yksittäisiä karvoja on helppo piirtää GOSH Ultra Thin Brow Pen - kynällä. Kapea kärki mahdollistaa tarkankin jäljen. Kynä piirtyy helposti ihoon kulmakarvojen alle ja pysyy siellä koko päivän. Valitse kynän sävy mahdollisimman lähelle kulmakarvojesi omaa sävyä. 

Jos haluat väriä myös karvoihin, valitse Maybelline New York Brow Extensions Fiber Pomade Crayon - kulmavaha. Värillinen pomadekynä levittää sävyn samaan aikaan kulmakarvaan ja ihoon sen alle. Vahassa on mukana kuituhippuja, jotka kiinnittyvät kulmakarvoihin ja saavat ne näyttämään tuuheammilta. 

Silmämeikki

Kerrostettavaa tuuheutta ja huomiovärejä silmämeikissä 

Ripsariuutuuksista mielenkiintoisimpia ovat ne, joilla saa todella erotellut, pitkät ja luonnolliset ripset, mutta kerrostettuna intensiivisen tuuheuden. Max Factor Divine Lashes Rich Black Mascara pidentää ja tuuheuttaa ripsiä huimasti! Pehmeä harja tarttuu jokaiseen ripseen ja kietoo ripsen maskaraan. 

Rajauksessa kannattaa kokeilla muutakin kuin mustaa ja tarttua rohkeasti keväisempään väriin! Rimmel Wonder Swipe 2-in-1 Liner to Shadow -rajaustussista on valittavissa useampi eri väri. Kokeile värillistä rajausta yksinään tai luomivärin kanssa. Leikittele rohkeasti väreillä ja yhdistä silmämeikissä vaikka useampi sävy. 

Huulimeikki

Maskin kestävät huulituotteet 

Tänä keväänä huulipunalta vaaditaan erityistä pysyvyyttä. Maybelline New York Super Stay Matte Ink - huulipuna selviää mistä tahansa koettelemuksesta. Kevyt voide sulautuu huuliin, etkä tunne huulipunaa lainkaan huulillasi. Lopputulos on täydellisen mattainen. 

Kun haluat vaihdella huulipunasi lopputulosta, valitse pitkäkestoinen NYX Professional Makeup Shine Loud High Pigment Lip Shine. Puikon toisessa päässä oleva pigmenttiväri pysyy huulissa pitkään, toisessa päässä oleva kiilto vaihtaa mattapunan saman tien intensiivisen kiiltäväksi. Kiillolla voit freesata huulimeikkiä myös päivän aikana. 24:stä eri sävystä löydät varmasti oman suosikkisi. 

Julkkiskuvat: All Over Press 

Tuotekuvat ja teksti: Eevis Liedes 

Osta meikkituotteita >  

Tuotenosto:

Maybelline New York Brow Extensions Fiber-Packed Pomade Crayon 06 Deep Brown -voidemainen kulmakynä 0,4 g–46690503

Rimmel 1,7ml WonderSwipe 2-in-1 Eyeliner to Shadow silmänrajauskynä 012 Kha-Ching–44981504

Maybelline New York Super Stay Matte Ink 335 Hustler -huulipuna 5ml–49138024

NYX Professional Makeup Shine Loud High Pigment Lip Shine -huuliväri 1 kpl–49107005Tuotenosto:

NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation meikkivoide 13 ml–25068507

LOréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear 130 True Beige meikkipuuteri 9 g–49654503

LOréal Paris Glow Chérie 01 Porcelain Glow hohdevoide 30ml–44424505

IsaDora 4,5g Perfect Blush poskipuna–41717516

We Care Icon Eyebrow Perfecting Gel kulmien muotoilugeeli–15739510

GOSH Ultra Thin Brow Pen 001 Brown 0,09g kulmakynä–46104523