Kokemuksia: Lumenen Longwear Blur meikkipuuteri

Täydellinen meikki hetkessä – vain yhdellä tuotteella! Pitkäkestoinen Longwear Blur meikkipuuteri on peittävin Lumene-puuteri. Sen neljä uutta sävyä on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen Blur pitkäkestoisen meikkivoiteen sävyjen kanssa. 

Longwear Blur meikkipuuteri sopii käytettäväksi meikin korjailuun pitkin päivää tai meikkivoiteen tavoin yksinään, nopeuttaen ja helpottaen päivittäisiä kauneusrutiineja. Meikkipuuteri on suunniteltu erityisesti heille, jotka ovat ihastuneet Lumenen Blur pitkäkestoiseen meikkivoiteeseen. 

Puuteri luo kasvoille blur-efektin saaden sen näyttävään välittömästi virheettömältä ja samettisen mattapintaiselta. Sen ainutlaatuinen koostumus tasoittaa ihon sävyn luonnollisen täydelliseksi häivyttäen optisesti ryppyjä, epätasaisuuksia ja muita ihon pieniä virheitä. Suojakerroin 15 suojaa kasvojen ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Formuloitu ilman hajusteita, parabeeneja ja mineraaliöljyjä.


Lumene Longwear Blur meikkipuuteri kokemuksia

Hyvä koostumus ja peittää punaisuutta

"Olen käyttänyt joka päivä.  Välillä pelkästään ilman meikkivoidetta. Peittää ihan hyvin punaisuutta. On minun pintakuivalle iholle liian tiivis. Suosittelen."
Anita

"Käytin kerran, sävy liian vaalea. Koostumus kuitenkin hyvän tuntuinen. Suosittelen muille."
Essi

"Tuote pysyi helteisellä säällä useita tunteja pitäen ihon mattana. Tykkäsin tuotteen pakkauksesta ja sienestä. Pakkausta oli helppo kuljettaa laukussa ja peilin ansiosta sitä voisi tarvittaessa helposti lisätä matkallakin. Jos tuotteesta olisi vaaleampi sävy, harkitsisin sen ostamista."
Maria

Tuotenosto:

Lumene Longwear Blur SK15 meikkipuuteri 10 g–10753570Osta muita Lumenen tuotteita >>

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä