Uuden sukupolven hoitava meikkivoide Clinique Even Better Clinical Serum Foundation

Uuden sukupolven hoitava meikkivoide – Clinique Even Better Clinical Serum Foundation 

Sanotaan, että vähemmän on enemmän, myös kauneudenhoidossa. Iholle ei kannattaisikaan laittaa liian monia tuotteita, eikä ylihoitaa sitä, sillä liiallinen ihonhoito saattaa häiritä ihon luonnollista tasapainoa, ja iho voi alkaa oireilla.

Yksi keino välttää ihon ylihoitamista, on valita muutamat täsmätuotteet, joita ihosi rakastaa! Yksi tällainen on Clinique-uutuus Even Better Clinical Serum Foundation, joka on enemmän kuin vain meikkivoide! Se on paitsi meikkivoide, myös samalla ihonhoitorutiinisi viimeinen vaihe. 

Cliniquen uuden sukupolven hoitava meikkivoide Clinique Even Better Clinical Serum Foundation


Yksi tuote – monta vaikutusta

Clinique Even Better Clinical Serum Foundation -meikkivoiteessa yhdistyy kolme eri seerumiteknologiaa, ja se sisältää muun muassa C-vitamiinia, hyaluronihappoa sekä salisyylihappoa. Samalla kun tuote peittää ihon pieniä virheitä ja luo ihollesi kauniin, heleän lopputuloksen, se myös korjaa, tasoittaa ja kosteuttaa ihoasi.

Kolme eri tehokasta seerumiteknologiaa takaavat tuloksia jo kahdeksassa viikossa. C-vitamiini vähentää ihon tummia läikkiä ja lisää heleyttä. Hyaluronihappo, kofeiini ja E-vitamiini kosteuttavat ihoasi välittömästi sekä pitkäkestoisesti. Salisyylihappo taas tasoittaa ihon tekstuuria ja kirkastaa ihoa. Tuotteessa on myös fysikaalinen UVB- ja UVA-aurinkosuojakerroin 20, joten se toimii myös iholle tärkeänä aurinkosuojana, joka on erityisesti tarpeen aurinkoisina kevätpäivinä. Yhden tuotteen avulla ihosi näyttää tasaisemmalta, säteilevämmältä, sileämmältä ja kosteutetummalta sekä on suojattuna auringolta!

Höyhenenkevyt koostumus on miellyttävä iholla, mutta kerrostamalla tuotetta saat halutessasi meikistäsi joko puolipeittävän tai täysin peittävän. Clinique Even Better Clinical Serum Foundation kestää iholla 24 tuntia ja on öljytön ja vedenkestävä. Tuote on pakattu ympäristöystävälliseen, kierrätettävään lasipulloon.


Tutustu Clinique Even Better Clinical Serum Foundation -meikkivoideuutuuteen >   Tuotenosto:

Clinique Even Better Clinical Serum Foundation meikkivoide–48637150