Hohtavaa ja säihkyvää juhlaa

Hopea ei häviä kauden juhlien trendiasusteissa ja disko elää peilipallon lailla kimaltelevissa asusteissa. Hohtavat, kengät laukut ja huivit muuttavat elegantin yksinkertaiset ja tummat asut välittömästi juhlaviksi. 
Juhlakauden trendeissä hohtavat metalli ja kimaltelevat paljetit ja glitteri. Tumma juhla-asu muuttuu entistä juhlavammaksi säihkyvin asustein. Paljettitunika: Gerry Weber 99,95, Toppi: Noisy may 29,99, Kaksikerroksinen hame: Y.A.S. 39,99, Juhlahuivi, Aventura 16,95, Juhlakäsineet: Guess 55,–, Juhlalaukku: Guess 95,–, Korut: SNÖ of Sweden, Trio-korvarenkaat 33,– ja Fair-korvakorut 39,–, Pitsihame: Gerry Weber 129,–, Avokkaat: Tamaris 79,95, Kynsilakka: IsaDora Wonder Nail 8,90, Tuoksu: Lancôme La vie est belle L'Éclat de Parfum 30 ml 58,–, Hiuskiinne: OSiS+ Session 300 ml 13,90.


Joulu on hopeanhehkuinen. Stailaa siis asu hopeisin koruin ja viimeistele look hopeansävyisellä kynsilakalla. Hopeanhohtoinen toppi on monitoimivaate, jolla saa ripauksen säihkettä arkeen ja näyttävyyttä juhlaan. Koruissa pitää olla sitä jotain, ja nämä kimaltavat korvakorut kääntävät katseita. 

Viimeistä piirtoa myöten täydellisessä juhlalookissa hiuksen suortuvakaan ei hapsuta, vaan pitävällä lakalla kampaus pysyy tanssilattiallakin. Viimeisenä ennen kuin puet ulkovaatteet päälle, muista suihkauttaa hajuvettä iholle.


Paljettijakku: Gerry Weber Collection 99,95, Musta pitsipusero: Gerry Weber 79,95, Mustat housut: Gerry Weber 119,–, Kukkapusero: Y.A.S. 54,99, Hame: Y.A.S. 39,99. 

Kontrastit luovat mielenkiintoa, pitsi päästää kimalteet parhaiten oikeuksiinsa ja musta asu saa uutta hehkua paljettibomberista. Glam-rock-kiiltoa saat yhdistämällä pitsiä, kukkakuosia tai samettia kiiltonahkanilkkureihin, esimerkiksi Biancon kiiltonahkanilkkurit 69,99.Hopeiset avokkaat: Bianco 49,99, Juhlalaukku: Guess 75,–, Pusero: Zizzi 49,95, Mekko: s.Oliver 129,99, Juhlahuivi, Aventura 16,95, Rintaliivit ja alushousut: Chantelle Elysees rintaliivit 77,95 ja alushousut 39,95, Sukkahousut: Kunert Mystical Lace 20,95, Luomiväripaletti: We Care Icon All Eyes Palette 24,50, Tuoksu: Chloé Absolu de Parfum EdP 30 ml 72,50.

Joulun lähetessä vihreän määrä lisääntyy entisestään muodissa. Yhdistä vihreä mekko tai pusero himmeään hopean hohtoon tai kultaan, kuitenkaan menemättä kimalteissa yli, niin vältät joulukuusena loistamisen. Siro hopealaukku, jossa on metalliketjuolkain, on kuin koru itsestään ja antaa luvan jättää muut korut kotiin. Lämpimän metallinhohtoinen pronssinsävyinen luomiväri antaa talvikalpeille kasvoille upeaa hehkua, yhdistä tummaan huulimeikkiin. Sääriin saat säihkettä kimaltavin sukkahousuin. Biancon hopeiset avokkaat ovat juhlien tähden ja tuhkimon juhlakengät. 


Osta asusteita ja laukkuja >>

Osta meikkejä >>

Osta tuoksuja >>

Osta Bianco-kenkiä >>

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä