Lumene

Herätä ihosi hehkumaan – hetkessä!

Tutustu ihosi luonnollisen heleyden palauttavaan ja virkistävään VALO-ihonhoitorituaaliin.

Stressi, unettomat yöt ja muut arjen tuomat haasteet vaikuttavat ihoomme päivittäin saaden sen näyttämään väsyneeltä ja samealta. Onneksi tähän ongelmaan voi myös itse vaikuttaa. Ihonhoito voi auttaa sinua näyttämään välittömästi virkeämmältä ja palauttamaan kasvojesi luonnollisen hehkun. Se ei vaadi muuta kuin oikeanlaiset tuotteet ja yksinkertaisen, mutta toimivan ihonhoitorutiinin.

Lumene on vahvalla asiantuntemuksellaan kehittänyt VALO-tuotesarjan, jossa on hyödynnetty suomalaista antioksidanttipitoista lakkaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä sekä taitoa yhdistellä erilaisia C-vitamiinin muotoja parhaimman mahdollisen tehon varmistamiseksi. Hyödynnä Lumenen asiantuntemusta kokeilemalla tätä rituaalia, joka virkistää, heleyttää ja saa ihosi näyttämään upean kirkkaalta. 

Lumene valo

1. Puhdista Kirkastavalla Puhdistusbalsamilla

VALO Kirkastava Puhdistusbalsami on C-vitamiinipitoinen puhdistustuote, joka sulaa iholle puhdistaen hellästi mutta tehokkaasti jopa sitkeimmän silmä- ja kasvomeikin. Koostumus huuhtoutuu iholta helposti jättämättä rasvaista tunnetta ja jättää ihon kirkkaaksi ja pehmeän tuntuiseksi. Hiero tuotetta hellästi kostealle iholle ja levitä pyörivin liikkein. Huuhtele tuote pois haalealla vedellä tai poista kostealla pyyhkeellä.

Lumene valo

2. Täsmähoida Heleyttävällä & Korjaavalla Silmänympärysvoiteella

Lumenen ainutlaatuinen VALO Heleyttävä & Korjaava Silmänympärysvoide on suunniteltu häivyttämään tummia silmänalusia, turvotusta ja juonteita. Beautifeye™-teknologia yhdessä pohjoisen lakan ja C-vitamiinin kanssa auttaa kirkastamaan silmänympärysihoa. Sipaise pieni määrä hajusteetonta voidetta silmänympärysiholle – myös yläluomelle.

 Lumene Valo

3. Hoida Kirkastavalla & Silottavalla Hyaluronitiivisteellä

VALO Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste tuo kasvoillesi maksimaalista kosteutus- ja kirkastustehoa tiivistettynä. Hyaluronihappo ja runsaasti vitamiineja sisältävä koostumus tehostavat ihon luonnollista kollageenisynteesiä ja saavat ihon näyttämään ja tuntumaan pehmeältä, sileältä ja säteilevältä. Levitä seerumi puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle.

Lumene Valo 

4. Kosteuta ja virkistä Heleyttävällä Pikakaunistajalla

VALO Heleyttävän Pikakaunistajan kevyt koostumus tuo kasvoillesi hyvinvoivan, kauniin hehkun jahäivyttää näkyviä väsymyksen merkkejä. Tuote toimii sekä kosteusvoiteena että heleyttävänä

meikinpohjustajana. Jos käytät Heleyttävää Pikakaunistajaa meikin alla, sipaise pieni määrä tuotetta otsalle, poskille ja leualle ja levitä iholle. Lisää meikki kasvoillesi sen jälkeen joko sormilla tai sienellä. Tuotetta voi käyttää myös naamiona: levitä paksumpi kerros tuotetta kasvoille, anna vaikuttaa 10 minuutin ajan ja pyyhi ylimääräinen tuote pois ennen meikkaamista.

Lopputulos? Välittömästi heleämpi ja virkistyneempi iho, joka tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Mikäli noudatat rituaalia pitkäkestoisesti, tulet näkemään kirkkaan eron.

Saat VALO-ihonhoitolinjan tuotteet tutustumishintaan –25 % Kutsu Kauneuteen -tapahtuman ajan. Koko tapahtumaviikon ajan saat edullisesti myös erän Lumene-puhdistustuotteita hintaan 6,–/kpl. Lisäksi lauantaina 7.9. Lumene-päivän huippuetuina HEHKU-ihonhoitolinjan tuotteet sekä Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoide tai Nestemäinen meikinpohjustaja SK 30.

Arvostele Lumene-lempituotteesi sokos.fi:llä ja osallistu Kutsu kauneuteen arvontaan. Voit voittaa palkinnon, joka sisältää huippumerkkien kosmetiikkatuotteita ja meikkauksen. Arvo n. 500,–

Osallistu arvontaan >

Osta Lumene-tuotteita >

Tuotenosto:

Lumene VALO Kirkastava Puhdistusbalsami 125ml–29537027

Lumene VALO Heleyttävä & Korjaava Silmänympärysvoide 15ml–17992034

Lumene VALO Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste 30ml–17992037

Lumene VALO Heleyttävä pikakaunistaja 50ml–35809523

 

Tuotenosto:

Lumene HELLÄ Kosteuttava Puhdistusvoide 150ml–22812511

Lumene HELLÄ Kosteuttava Kasvovesi 200ml–22812512

Lumene WATERPROOF Vedenkestävän Silmä- ja Huulimeikin Poistoaine 100ml–22812521

Lumene HEHKU Heleyden palauttava & syväkorjaava päivävoide SK20 50ml–21836653

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Meikinpohjustaja SK30 30ml–29537026Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä