Luonnollista tasapainoa iholle ja mielelle: Lumene HARMONIA


Tasapainoinen, hyvinvoiva iho saa elinvoimansa pohjoisen luonnosta. Lämpötilanvaihtelut ja hektinen elämä voivat saada ihon reagoimaan punoituksella, kuivuudella tai näpyillä. HARMONIA-tuotesarja ja sen ainutlaatuiset ravitsevat ja uudistavat koostumukset palauttavat tasapainon ihollesi. Tuotteiden koostumukset ovat 99-prosenttisesti luonnollisia. Tehokkaat raaka-aineet pohjoisen luonnosta, erittäin antioksidanttipitoinen pakuriuute ja hyvin mineraalipitoinen turveuute, ovat luontomme arvokkaita, perinteisiä raaka-aineita.

Sarjaan kuuluu puhdistus-, vartalo- ja kasvojenhoitotuotteita sekä huumaavan tuoksuinen tuoksukynttilä. 

Katso ihoa ja mieltä hemmottelevat HARMONIA-rituaalit alta.


Keskity hetkeen ja hemmottele ihoasi ja mieltäsi HARMONIA-rituaalien avulla.

Tee ihosi hemmotteluhetkestä kokonaisvaltainen kokemus. Samalla kun annat ihonhoitotuotteiden vaikuttaa, sytytä huumaavan tuoksuinen HARMONIA-tuoksukynttilä ja syvennä kokemusta nauttimalla kuppi pakuriteetä. Se boostaa vastustuskykyäsi myös sisäisesti. Valitse hetkeesi sopiva ihonhoitorituaali joko hiljentymisestä tai saunan lämmöstä.

Valmistaudu rituaaliin: sulje silmäsi ja laske kahteenkymmeneen hengitystäsi kuunnellen.

1) Aloita rituaali puhdistamalla ihosi ainutlaatuisella Lumene Harmonia -sarjan turvetta sisältävällä puhdistusvaahdolla.

2) Puhdistuksen jälkeen palauta ihon luonnollinen tasapaino Lumene Harmonia -sarjan ravitsevalla ja kosteuttavalla seerumilla.

3) Päätä rituaali Lumene Harmonia -sarjan kosteusvoiteen levitykseen. Se ravitsee, tasapainottaa ja antaa ihollesi pitkäkestoista kosteutusta.

 

1) Lisää Lumene Harmonia -sarjan turvenaamiota ja anna vaikuttaa 10 minuutin ajan. Huuhtele suihkussa. Voit tehostaa tuotteen vaikutusta saunan lämmössä.

2) Käytä Lumene Harmonia -sarjan suolapohjaista vartalokuorintaa ennen tai jälkeen saunan hieromalla hellävaraisesti koko vartalolle.

3) Levitä lopuksi Lumene Harmonia -sarjan hemmotteleva ja ravitseva vartalovoide. Näin ihosi rauhoittuu lämpötilavaihteluilta, jotka voivat aiheuttaa ihon punaisuutta.

Tuotenosto:

Lumene HARMONIA Seerumi 30ml–26326002

Lumene HARMONIA Kosteusvoide 50ml–26326003

Lumene HARMONIA Kosteusbalsami 30ml–26326004

Lumene HARMONIA Turvenaamio 75ml–26326005

Lumene HARMONIA Puhdistusvaahto 125ml–26326001


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä