Osta äitienpäivälahjaksi Lumene-ihonhoitotuotteita Sokokselta.

Anna äidille lahjaksi ihanaa hemmottelua Lumenen tuotteilla 

Toukokuun toisena sunnuntaina 9.5. on jälleen aika juhlistaa äitejä! Ilahduta siis äitiäsi tai isoäitiäsi äitienpäivänä ja anna lahjaksi kotimaisia Lumene-ihonhoitotuotteita. 

Lumenen tuotteilla voit järjestää hemmotteluhetken äidillesi ja luoda spa-tunnelman kotioloihin. Ilahduta sopivalla tuotteella tai kokoa houkutteleva hemmottelupakkaus, johon sisällytät Lumenen herkullisen näköisiä ja tuoksuisia ihonhoitotuotteita. 

Vinkki: Tee pakkauksesta vielä ihanampi lisäämällä joukkoon kynttilöitä, kukkia tai jotain kuplivaa! 

 

Lumene-lahjaideat äidille: 

1. Valitse alkuun sopiva naamio 

Tuotenosto:

Lumene VALO Kirkastava geelinaamio 150ml–46765501

VALO Kirkastava geelinaamio 

Kirkastava geelinaamio kuorii ihoa lakan viinietikkauutteen hellävaraisten AHA-happojen avulla, virkistäen välittömästi väsyneen ja samean näköisen ihon. 

Käyttö: Levitä runsaasti kuivalle, puhtaalle iholle välttäen silmänympärysihoa 1–2 kertaa viikossa. Anna vaikuttaa 5–10 minuuttia ja pyyhi pois kostealla pyyhkeellä. Huuhtele lopuksi lämpimällä vedellä. 

 

Tuotenosto:

Lumene KIRKAS Kirkastava kangasnaamio 1kpl–42644061

KIRKAS Kirkastava kangasnaamio 

Tämä C-vitamiinia sisältävä, kangasnaamioon imeytynyt seerumikoostumus auttaa tekemään ihosta hehkuvan ja tasaisen näköisen. 

Käyttö: Avaa naamio, poista verkkomainen suojakangas ja aseta naamio kuivalle, puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja poista naamio. Hiero ylimääräinen iholle jäänyt tuote kevyesti kasvoille. Käytä naamiota 1–2 kertaa viikossa. 

Vinkki: Kangasnaamiot sisältävät tyypillisesti runsaasti hoitonestettä. Pakkauksen sisälle ja naamioon jääkin yleensä tuotetta käytön jälkeen. Voit käyttää naamiota ja pussiin jäänyttä nestettä kaulan alueella, käsien iholla tai vaikka pyyhkiä naamiolla koko vartalon ihon. Näin saat naamiosta kaiken hyödyn irti. 

 

2. Tehosta äidin ihonhoitorutiinia 

Tuotenosto:

Lumene LUMO Silottava & kiinteyttävä pikakaunistaja 30 ml–47096501

Lumo Pikakaunistaja aamun ihonhoitorutiiniin 

Pikakaunistaja napakoittaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, jättäen iholle kauniin hehkun. 

Käyttö: Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle ennen päivä- tai yövoidetta. 

Tuotenosto:

Lumene AJATON Yöeliksiiri 30 ml–49601501

Ajaton Yöeliksiiri illan ihonhoitorutiiniin 

Ylellinen yöseerumi auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkymistä ja saa ihon näyttämään kiinteämmältä ja hehkuvammalta. Tiivistetty öljyseerumikoostumus tukee ihon luonnollista yöllistä palautumisprosessia. Kevyen mutta tehokkaasti kosteuttavan koostumuksen puolukansiemenöljyä sisältävät öljypisarat ravitsevat ihoa yön aikana. 

Käyttö: Ravista hyvin ja levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle iltaisin ennen yövoidetta. 

 

3. Kosteusvoide lukitsee tehoaineet iholle 

Tuotenosto:

Lumene LUMO Silottava & kiinteyttävä päivävoide mineraali SK30 50ml–49062524

LUMO Silottava & kiinteyttävä päivävoide mineraali SK30 

Kevyt päivävoide auttaa häivyttämään juonteita ja saa ihon näyttämään kiinteämmältä sekä antaa päivittäisen luonnollisen mineraaliaurinkosuojan UVA/UVB-säteitä vastaan (SK 30). Tuote levittyy helposti ilman tahmeaa tunnetta ja sopii kaikille ihotyypeille. 

Käyttö: Levitä kasvojen ja kaulan iholle seerumin jälkeen. 

Tuotenosto:

Lumene AJATON Yövoide 50ml–43039534

Ajaton Yövoide 

Luontaisen unirytmin inspiroima yövoide tukee ihon luonnollista uudistumisprosessia yöllä, joka on erityisen tärkeä aika ihon uudistumisen ja palautumisen kannalta. Yövoide auttaa häivyttämään hienojen juonteiden ja ryppyjen näkymistä, tehden ihosta nuorekkaan ja hehkuvan näköisen yön aikana. 

Käyttö: Levitä kasvojen ja kaulan iholle puhdistuksen jälkeen.