Hemmottele äitiä tuoksulla

Naisten klassikkotuoksuissa tuoksuvat Pariisin ja Rooman kevät, värikkäät kukat, ihanan lämpöiset auringonsäteet sekä suurkaupunkien jännittävä tunnelma. Ylellisen kauniit tuoksupullot ovat kuin pieniä koruja. 

Pitkä, romanttinen viikonloppu lempikaupungissa on täydellinen äitienpäivälahja, mutta matkatunnelmaan voi virittäytyä jo klassikkotuoksun avulla. Kääräise siis lahjapakettiin tuoksu, joka kuvaa äidin lempimaisemaa. 

 

Maailmanmatkaajan klassikot

Rakastaako äiti kaupunkilomaa, Välimeren saarten aurinkoa vai halaajako sydän kaukomaiden kulttuureihin? Burberry Her on kuin pitkä viikonloppu eläväisessä Lontoossa. Brittiläistä charmia tihkuvassa klassikkotuoksussa on jasmiinin, orvokin ja englantilaisten marjojen tuoksunuotteja. Dolce & Gabbana Light Blue on välimerellisen raikas tuoksu, jonka sitruuna, omena ja valkoinen ruusu vievät Sisilian paahtavan auringon alle. Paco Rabanne Olympéan suolaisen vaniljainen tuoksu vie antiikin jumalten Kreikkaan. Laakerinlehtiseppeleen muotoinen tuoksupullo viestii voimasta, kilpailusta ja voittamisesta. Vai ehkä kuitenkin äidin juttu ovat Miamin iloiset rantabulevardit, avoautot ja palmut? Escada Miami Blossom on kuin värikkään hedelmäinen cocktail, jonka pääosassa on mehukas ananas. 

Tuotenosto:

Burberry Her EdP -tuoksu 30 ml–32200028

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT tuoksu 25 ml–182327

Paco Rabanne Olympéa EdP tuoksu 30 ml–8885012Suurkaupunkien klassikot

Ihanan lempeä Münchenin kevät, shoppailua New Yorkissa, joka ei koskaan nuku, tai illallinen ikuisessa Roomassa? Tyylikkään äidin lempituoksu on naisellinen ja viettelevä, kuten Hugo Boss The Scent for Her, jossa freesian, hunajalla kuorrutetun persikan ja kaakaopavun tuoksunuotit kietoutuvat viettelevästi yhteen. Tyylikkään äidin tuoksu on myös puinen, kuten Calvin Klein Women, joka on kiehtova yhdistelmä eukalyptusta, appelsiininkukkaa ja Alaskan setripuuta. Tyylikkään äidin tuoksua inspiroi myös puhtaankirkas kristalli, kuten Bvlgari Omnia Crystalline. Bvlgarin klassikkotuoksussa luovat muistoja lootuksenkukka, omenapäärynä ja balsapuu.

Tuotenosto:

Hugo Boss Boss The Scent for Her Intense EdP tuoksu 30 ml–25101082

Calvin Klein Women EdT tuoksu 30ml–35186017

Bvlgari Charm Omnia Crystalline EdT tuoksu 25 ml–556532

 

 

Kukkaiset klassikot

Tyttömäisen, leikkisän ja luovan äidin klassikkotuoksut vievät romanttiseen Pariisiin, Toscanan kumpuileviin maisemiin ja New Yorkin katuvilinään ja kahviloihin. Chloé Signature on tulvillaan klassista ruusua ja muistoja Pariisin vehreistä puistoista. Kukkaisista kukkaisin Gucci Bloom on kuin romanttiset treffit jasmiini- ja tuberosapuutarhassa. Kolmas kukkaisklassikkomme, Tiffany, on myskituoksu, jossa on kirkkaan vihreää mandariinia ja hienostunutta iiristä.

Tuotenosto:

Chloé Signature EdT tuoksu 30 ml–8885010

Gucci Bloom EdP tuoksu 30 ml–25101067

Tiffany & Co. Eau de Parfum tuoksu 30ml–35186015

 

Syntisenrohkeat klassikot

Unohtamatta klassista naistyyppiä, joka sisältää sekä nunnan että aistillisen viettelijättären, hyvän ja pahan, myös hänelle on omat klassikkotuoksunsa. Tuoksuja, jotka vievät Shanghain eksoottiseen yöhön ja Las Vegasin neonvaloihin. Sensuellin ja rohkean äidin tuoksuja ovat Jean-Paul Gaultier Scandal, jossa on makeaa hunajaa, puista patsulia ja veriappelsiinia, sekä Carolina Herrera Good Girl, jonka tuberosa ja paahdettu tonkapapu viestivät It’s good to be bad -asennetta. 

 

Tuotenosto:

Jean Paul Gaultier Scandal EdP tuoksu 30 ml–25101090

Carolina Herrera Good Girl EdP tuoksu 30 ml–25325064

 

Osta tuoksuja >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä