Helppo kasvohieronta kotona 

Gua Sha -lasta, jaderullaus, kasvoöljyt ja ylöspäin suuntautuvat liikkeet – kyseiset sanat ovat nyt monien huulilla, sillä kasvohieronta on yksi tähän hetken kuumimmista ihonhoitotrendeistä! Eikä mikään ihme, sillä oikeilla ohjeilla ja välineillä kasvohieronta on helppoa ja nopeaa toteuttaa kotioloissa. 

Katso kauneustoimittaja Eevis Liedeksen ohjeet kasvoja kohottavaan ja ihon sävyä parantavaan hierontaan. Ja nappaa talteen myös vinkit Gua Sha -lastan ja kasvorullan käyttöön. Kaikki apuvälineet sekä kasvovoiteet ja -öljyt saat kätevästi Sokokselta. 

Tuotenosto:

Cailap Kasvorulla, vaaleanpunainen–44346003

Cailap Gua Sha -Lasta, vaaleanpunainen–44346002

WHAMISA 30ml Kasvoöljy–29420040

Dr. Hauschka Kasvoöljy 18 ml–37791005

Clarins Blue Orchid Face Treatment Oil kasvoöljy 30 ml–37881507

L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age Face Oil kasvoöljy 30ml–35066533

 

Kauneustoimittajan ohjeet helppoon kasvohierontaan 

Kasvoja kohottavan ja ihon sävyä parantavan hieronnan voi tehdä kotona jo muutamassa minuutissa. Tarvitset kasvoillesi täyteläisen voiteen tai kasvoöljyn, jotta saat liikkeet liukumaan kasvoillasi sulavasti. Voit tehdä hieronnan kohottamaan ilmettä aamuisin tai rentouttamaan pitkän päivän jälkeen iltaisin. 

Toista jokainen liike vähintään kolme kertaa. Liike kulkee aina yhteen suuntaan, älä hankaa kasvoja edestakaisin. Kasvojen ihon on tarkoitus liikkua liikkeidesi mukana, mutta kova painaminen ei tee liikkeestä tehokkaampaa. 

 

Liike poskipäiden kohotukseen 

Liikuta käsiä ensin alhaalta ylöspäin leualta kohti poskiluuta. Kädet kulkevat aivan suun ja nenän vierestä. Liu’uta kädet sitten sivulle, poskiluita pitkin ohimoille. 

 

Liike leukalinjan kohotukseen 

Muista levittää kasvovoide tai -öljy myös kaulallesi, jotta tämä liike onnistuu. Paina kämmenelläsi leukalinjaa ensin kasvojen keskellä ja liu’uta kättäsi sitten pitkin leukalinjaa kohti korvaa seuraten koko ajan leukaluuta. Tee liike myös kasvojen toiselle puolelle. 

 

Liike otsan kohotukseen 

Aloita liike otsan keskeltä niin, että sormet osuvat toisiinsa. Liikuta sormia sitten aaltomaisesti ylösalaisin otsallasi, samalla liikkuen kohti ohimoita. Paina ohimoita lopuksi kevyesti. 

Näin käytät Gua Sha -lastaa 

Kasvohieronnassa voi käyttää apuvälineinä myös Gua Sha -lastaa ja jade- tai kasvorullaa. Nappaa tästä helpot ohjeet! 

Gua Sha -lasta on usein kivestä valmistettu kampamainen lasta. Sitä on käytetty alun perin kiinalaisessa lääketieteessä avaamaan lihaskalvojen jännityksiä. Gua Sha -käsittely aktivoi ihon verenkiertoa ja vilkastuttaa lymfanesteiden kiertoa eli kuona-aineet ja turvotus poistuvat tehokkaasti. 

Ohjeet Gua Sha -lastan käyttöön: 

• Käytä Gua Sha -lastaa aina kasvovoiteen tai -öljyn kanssa. 

• Kampaa ensi oikeapuoli kasvoista ja sitten vasen. Sivele lastalla aina yhteen suuntaan, joko alhaalta ylöspäin tai kasvojen keskiosasta sivullepäin. 

• Aloita lastalla kampaaminen kaulasta. Vedä lastaa pehmein vedoin solisluulta ylöspäin leukaluuhun asti. 

• Siirrä lasta keskelle leukaa ja sivele sillä leukalinjaa korvaan asti. 

• Sivele lastalla vaakasuoraan kasvojen muotoja mukaillen myös suupielet, posket, silmänaluset, silmäkulma ja kulmakarvat. 

• Sivele lastalla otsaa kulmakarvan päältä ylöspäin suuntautuvilla liikkeillä. 

Edellä mainitut ohjeet sopivat loistavasti myös jaderullaukseen. Kokeilemalla erilaisia kasvorullia, -lastoja ja -öljytä löydät parhaiten itsellesi sopivimman apuvälineet kasvohierontaa. Tutustu Sokoksen valikoimaan ja pidä hyvä huoli kasvoistasi! 

Osta kasvovoiteita >

Sivun alkuun