HELPOT VINKIT KOTI-SPA -ILTAAN

Arkipäiväksi muodostuneesta kotoilusta saa ylellisempää muutamalla ihanalla tuotteella, jotka hemmottelevat niin kehoa kuin mieltä ja mahdollistavat rentouttavaa omaa-aikaa. Järjestä omaan kotiisi spa -tunnelmaa tästä artikkelista löytyvillä tuotteilla tai anna hemmottelevia tuotteita lahjaksi! Sytytä kynttilöitä ja varaa käden ulottuville lempiherkkujasi.


KOKEILE GUA SHAA KOTONA 

TARVITSET: Ecotools Jade Roller kasvorulla & Whamisa Facial Oil – Deep rich 

Kauneuden supertrendiksi viimeistään tämän vuoden aikana noussut kosmetiinen gua sha takaa spa-tunnelman ja itsensä äärelle hiljentymisen välittömästi. Välineitä gua shaan löytyy useita, mutta Ecotoolsin Jade Roller -kasvorulla sopii erityisen hyvin aloittelijan käteen. 

Gua sha poistaa kasvoilta turvotusta, helpottaa lihasjumeissa ja tekee ihosta kiinteämmän, kirkkaamman ja heleämmän. Rullaavat liikkeet vaikuttavat myös lymfakiertoa vilkastuttaen. Kuona-aineita sisältävät nesteet virtaavat pois kudoksista ja kun lymfanesteet virtaavat aktiivisesti, turvotus kasvoilla vähenee. 

Ennen gua shaa kasvoille levitetään ne ihonhoitotuotteet, joita käyttää normaalisti sekä viimeisenä kasvoöljy, jotta gua sha -väline liukuu iholla vaivattomasti. Kuivalle ja ikääntyneelle iholle erinomainen kasvoöljy on Whamisan Deep Rich -kasvoöljy, jossa on ruusukameliasta ja teepensaasta saatuja vitamiinirikkaita kasviöljyjä. 

Rullauksen suunta on aina alhaalta ylöspäin ja kasvojen keskiosasta ulospäin! Rulla ei kulje iholla edestakas vaan aina kerran alhaalta ylös tai keskeltä sivuille. Kaulalla ja niskassa rullaa voi rullata molempiin suuntiin. 

Instagramista ja Youtubesta löydät paljon videoita, jotka ohjaavat gua shan maailmaan.


KASVONAAMIO TAKAA SPA TUNNELMAN

TARVITSET: Patchology Current Mood Kit -silmänalusnaamiot &

Biotherm Aqua Bounce Flash Mask -kangasnaamio 

Tehokkaasti ihoa kosteuttavat kangasnaamiot ovat ihana keino tuoda spa-tunnelmaa kotiin. Kangasnaamio, oli se tarkoitettu sitten koko kasvoille tai vaikkapa silmänalusille, tuo iholle aina runsaan määrän kosteutta. Kangasnaamion avulla saa imeytettyä iholleen ekstra-annoksen kosteutta tavallisen ihonhoitorutiinin lomassa. Kangasnaamioita kannattaa käyttää aina halutessaan, voit hyvin käyttää sheetmaskia vaikka useamman kerran viikossa. 

Patchologyn Current Mood Kit -silmänalusnaamiopakkauksesta löydät naamion silmänalusiholle jokaiseen tarpeeseen. Voit valita tehokkaasti kosteuttavat, tummuutta poistavat tai ihon sävyä kirkastavat naamiot. Biothermin Aqua Bounce Flash Mask kosteuttaa ja täyteläistää ihoa samantien sisältämänsä hyaluronihapon avulla. Kuivat juonteet ovat poissa, iho tuntuu pehmeältä ja kiinteältä naamion jälkeen. 

Sheetmaskit ovat täydellinen lahja hemmottelusta pitävälle tai rentouttavaa aikaa tarvitsevalle! 


Tuotenosto:

Ecotools Jade Roller -kasvohierontarulla–46158502Tuotenosto:

Whamisa Kasvoöljy Deep Rich 26ml–45989009


 


Tuotenosto:

Patchology moodpatch Chill Mode -silmänalusnaamiolaput 5 paria–45150004Tuotenosto:

Biotherm Aqua Bounce Super Mask kangasnaamio–43119503TEE ARKISESTA ASIASTA, KUTEN PESEYTYMISESTÄ TODELLISTA LUKSUSTA

Meikinpoistoon: Sisley Triple-Oil Balm Make-Up Remover & Cleanser 

Ylelliseen suihkuhetkeen: La Provencale BIO Relaxing Shower Gel 

Tuoksuvaan käsienpesuun: Urtekram Hand Wash Soothing Lavender

Arjesta voi tehdä luksusta muutamalla pienellä valinnalla. Ylelliseltä tuoksuvat ja ihon silkkisen pehmeäksi jättävät tuotteet tuovat arkeen piristystä ja hemmottelua. Vaihda arkiset peseytymistuotteet ylellisempiin ja suihkuhetkestä tulee päivän odotetuin hetki. 

Sisleyn meikipoistobalmi saa toivomaan, että olisi jo ilta ja meikkinsä saisi pestä pois. Ihoa ravitseva ja vahvistava balmi sisältää muun muassa karite- ja mangovoita sekä lukuisia ylellisiä kasviöljyjä. Balmi poistaa meikin tehokkaasti, mutta jättää ihon pehmeäksi ja hyvin hoidetun tuntuiseksi. 

Suihkuhetkeen rentouttavaa tunnelmaa luo La Provencale BIO:n Relaxing Shower Gel -suihkusaippua. Oliiviöljyyn pohjautuva suihkusaippua jättää ihon suihkun jäljiltä ihanan pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. 

Käsien pesusta on tänä vuonna tullut entistä tärkeämpää ja moni on varmasti huomannut ettei ole täysin yhdentekevää millaisella saippualla kätensä pesee, jotta käsien iho ja kynnet sekä kynsinauhat pysyisivät mahdollisimman hyvässä kunnossa. Urtekramin Soothing Lavender tuoksuu ihanalta ja hoitaa käsien ihoa. Pullo ilahduttaa varmasti myös tuliaisena! 


KUIVAHARJAUS ANTAA HETKEN ITSELLE, VILKASTUTTAA VERENKIERTOA JA AINEENVAIHDUNTAA SEKÄ POISTAA KUIVUNUTTA IHOSOLUKKOA 

TARVITSET: Ecotools Dry Brush tai Estelle & Thild Renewing Body Scrub 

Kokeile kuorintaan kuivaharjausta Ecotoolsin Dry Brush -kuivaharjalla. Kuivaharjaus kuorii ihoa, parantaa hiusverenkiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Elimistöstä ja ihosta poistuu kuivaharjauksen avulla tehokkaammin kuona-aineita. Harjaus aloitetaan aina vartalon alaosasta eli jaloista ja pyörittelevin liikkein edetään vartalossa ylöspäin. Voit käsitellä esimerkiksi selluliittikohtia tehokkaammin, mutta älä harjaa ihoalueita, jotka ovat rikki tai joissa on tulehtuneita näppyjä tai ärtynyttä ihottumaa. 

Voit myös valita perinteisemmän keinon ja panostaa ihanaan vartalokuorintavoiteeseen. 

Estelle & Thildin Renew Body Scrub sisältää virkistävää sitrusta ja minttua. Keho ja mieli piristyy ja olo on kokonaisuudessaan raikkaampi vartalokuorinnan jälkeen. Valkoinen sokeri kuorii ihon pintaa hellävaraisesti ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Karitevoi pehmentää ja ravitsee ihoa kuorinnan lomassa. 


Tuotenosto:

Sisley Triple-Oil Balm Make-Up Remover & Cleanser puhdistusbalsami 125g–44824002


 


Tuotenosto:

La Provencale BIO Rentouttava suihkugeeli 500ml–42965024


 


Tuotenosto:

Urtekram Luomu Soothing Lavender Nestesaippua 300 ml–45270503


 


Tuotenosto:

Ecotools Dry Brush kuivaharja vartalolle, lajitelma–21843054


 

 

HELLI HIUKSIA JA HIUSPOHJAA 

TARVITSET: Pulpe De Vie Hair Moisturizing Mask & Conditioner 

Vaihda hoitoaineen tilalle hoitavampi hiusnaamio kerran tai kaksi viikossa niin hiukset ja hiuspohja saavat erityistä hemmottelua. Naamio kosteuttaa tehokkaasti hiusta ja vahvistaa sitä sisältämänsä kurkku- ja meloniuutteen sekä risiini- ja jojobaöljyn ansiosta. Hiukset ovat vahvemmat ja kiiltävämmät hiusnaamion jäljiltä. Kun hiusnaamio vaikuttaa, tee vaikka kuorinta odotellessa.  


LOTRAA VARTALOVOITEILLA JA -ÖLJYILLÄ 

TARVITSET: Patyka Almond Blossom Moisturizing Milk & Dr. Hauschka Rose Nurturing Body Oil 

Vartalovoiteissa ja käsivoiteissa saa tänä syksynä olla kunnolla luksusta. Voiteita tarvitaan aina syys- ja talviaikaan, mutta erityisesti nyt ihomme on koetuksella - erityisesti käsissä. Muista aina hieroa ylellinen vartalovoide tai -öljy aina myös käsiin. Vartaloöljyllä voit myös tehdä käsihierontaa kotisohvalla! 

Patyka Almond Blossom Moisturizing Milk on ihanan kevyt maitomainen vartaloemulsio, joka levittyy todella nopeasti ja imeytyy hyvin. Mantelinkukkaa sisältävä maito on erityisen kosteuttava ja ihossa säilyy hyvin kosteutettu ja raikas tunne pitkään. Tuoksu on ihanan lempeä ja tekee voiteluhetkestä ihanan ylellisen. 

Vartalovoiteen jälkeen iholle voi kerrostaa vielä öljyn, kun oikein haluaa hemmotella ihoaan. Vartaloöljyä voi myös käyttää yksinään, mutta silloin öljy kannattaa levittää vielä suihkusta kostealle iholle! Näin kosteus ei pääse haihtumaan iholta vaan ylellinen öljy lukitsee kosteuden ihoon. 

Dr. Hauschka Rose Nurturing Body Oil on huumavan ruusuntuoksuinen vartaloöljy, joka tuo heti luksusta päivään. Kevyt öljy liukuu vartalolle vaivattomasti ja tuntuu ihoa ravitsevalta ja suojaavalta. Ruusuinen tuoksu on lempeä ja raikas. Öljy jättää ihon silkkisen pehmeäksi ja auttaa myös laukaisemaan jännitystä ja henkistä rasitusta. 


Teksti ja kuvat: Eevis Liedes


Tuotenosto:

Estelle & Thild Citrus Menthe Renewing Body Scrub vartalokuorinta 200ml–37757512Tuotenosto:

Pulpe De Vie Chapeau kosteuttava hoitoaine ja hiusnaamio 150ml–45214507Tuotenosto:

Patyka Almond Blossom Body Milk mantelinkukka vartalovoide 150 ml–25482525Tuotenosto:

Dr.Hauschka Ruusuvartaloöljy 75 ml–148980