HELPOT VINKIT KOTI-SPA -ILTAAN

Arkipäiväksi muodostuneesta kotoilusta saa ylellisempää muutamalla ihanalla tuotteella, jotka hemmottelevat niin kehoa kuin mieltä ja mahdollistavat rentouttavaa omaa-aikaa. Järjestä omaan kotiisi spa -tunnelmaa tästä artikkelista löytyvillä tuotteilla tai anna hemmottelevia tuotteita lahjaksi! Sytytä kynttilöitä ja varaa käden ulottuville lempiherkkujasi.


KOKEILE GUA SHAA KOTONA 

TARVITSET: Ecotools Jade Roller kasvorulla & Whamisa Facial Oil – Deep rich 

Kauneuden supertrendiksi viimeistään tämän vuoden aikana noussut kosmetiinen gua sha takaa spa-tunnelman ja itsensä äärelle hiljentymisen välittömästi. Välineitä gua shaan löytyy useita, mutta Ecotoolsin Jade Roller -kasvorulla sopii erityisen hyvin aloittelijan käteen. 

Gua sha poistaa kasvoilta turvotusta, helpottaa lihasjumeissa ja tekee ihosta kiinteämmän, kirkkaamman ja heleämmän. Rullaavat liikkeet vaikuttavat myös lymfakiertoa vilkastuttaen. Kuona-aineita sisältävät nesteet virtaavat pois kudoksista ja kun lymfanesteet virtaavat aktiivisesti, turvotus kasvoilla vähenee. 

Ennen gua shaa kasvoille levitetään ne ihonhoitotuotteet, joita käyttää normaalisti sekä viimeisenä kasvoöljy, jotta gua sha -väline liukuu iholla vaivattomasti. Kuivalle ja ikääntyneelle iholle erinomainen kasvoöljy on Whamisan Deep Rich -kasvoöljy, jossa on ruusukameliasta ja teepensaasta saatuja vitamiinirikkaita kasviöljyjä. 

Rullauksen suunta on aina alhaalta ylöspäin ja kasvojen keskiosasta ulospäin! Rulla ei kulje iholla edestakas vaan aina kerran alhaalta ylös tai keskeltä sivuille. Kaulalla ja niskassa rullaa voi rullata molempiin suuntiin. 

Instagramista ja Youtubesta löydät paljon videoita, jotka ohjaavat gua shan maailmaan.


KASVONAAMIO TAKAA SPA TUNNELMAN

TARVITSET: Patchology Current Mood Kit -silmänalusnaamiot &

Biotherm Aqua Bounce Flash Mask -kangasnaamio 

Tehokkaasti ihoa kosteuttavat kangasnaamiot ovat ihana keino tuoda spa-tunnelmaa kotiin. Kangasnaamio, oli se tarkoitettu sitten koko kasvoille tai vaikkapa silmänalusille, tuo iholle aina runsaan määrän kosteutta. Kangasnaamion avulla saa imeytettyä iholleen ekstra-annoksen kosteutta tavallisen ihonhoitorutiinin lomassa. Kangasnaamioita kannattaa käyttää aina halutessaan, voit hyvin käyttää sheetmaskia vaikka useamman kerran viikossa. 

Patchologyn Current Mood Kit -silmänalusnaamiopakkauksesta löydät naamion silmänalusiholle jokaiseen tarpeeseen. Voit valita tehokkaasti kosteuttavat, tummuutta poistavat tai ihon sävyä kirkastavat naamiot. Biothermin Aqua Bounce Flash Mask kosteuttaa ja täyteläistää ihoa samantien sisältämänsä hyaluronihapon avulla. Kuivat juonteet ovat poissa, iho tuntuu pehmeältä ja kiinteältä naamion jälkeen. 

Sheetmaskit ovat täydellinen lahja hemmottelusta pitävälle tai rentouttavaa aikaa tarvitsevalle! 


Tuotenosto:

Ecotools Jade Roller -kasvohierontarulla–46158502Tuotenosto:

Whamisa Kasvoöljy Deep Rich 26ml–45989009


 


Tuotenosto:

Patchology moodpatch Chill Mode -silmänalusnaamiolaput 5 paria–45150004Tuotenosto:

Biotherm Aqua Bounce Super Mask kangasnaamio–43119503TEE ARKISESTA ASIASTA, KUTEN PESEYTYMISESTÄ TODELLISTA LUKSUSTA

Meikinpoistoon: Sisley Triple-Oil Balm Make-Up Remover & Cleanser 

Ylelliseen suihkuhetkeen: La Provencale BIO Relaxing Shower Gel 

Tuoksuvaan käsienpesuun: Urtekram Hand Wash Soothing Lavender

Arjesta voi tehdä luksusta muutamalla pienellä valinnalla. Ylelliseltä tuoksuvat ja ihon silkkisen pehmeäksi jättävät tuotteet tuovat arkeen piristystä ja hemmottelua. Vaihda arkiset peseytymistuotteet ylellisempiin ja suihkuhetkestä tulee päivän odotetuin hetki. 

Sisleyn meikipoistobalmi saa toivomaan, että olisi jo ilta ja meikkinsä saisi pestä pois. Ihoa ravitseva ja vahvistava balmi sisältää muun muassa karite- ja mangovoita sekä lukuisia ylellisiä kasviöljyjä. Balmi poistaa meikin tehokkaasti, mutta jättää ihon pehmeäksi ja hyvin hoidetun tuntuiseksi.