Osta IsaDora-kosmetiikkaa Sokokselta.

Helpot meikkivinkit töihin paluuseen 

Ruotsalainen meikkibrändi IsaDora uskoo, että meikkaamisen tulisi aina olla hauskaa, eikä koskaan vaikeaa. Siksi valitsimme parhaat meikkivinkit ja -tuotteet, jotka helpottavat paluutasi töihin ja kouluun pidemmänkin kotoilujakson jälkeen. IsaDoran kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja, minkä takia ne sopivat myös herkkäihoisille. 

Tuotteiden turvallisuus on ollut aina ensiarvoisen tärkeä asia IsaDoralle ja siksi raaka-aineet ovat laadukkaita ja turvallisia. Kaikki silmä- ja huulituotteet on sinetöity muovikalvolla, jotta tiedät olevasi ensimmäinen, joka tuotteen avaa. Eikä IsaDoran tuotteita ole koskaan testattu eläimillä. 

Hanki IsaDora-kosmetiikkaa Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä sekä sokos.fi-verkkokaupasta. Tutustu meikkivinkkeihin ja löydä omat kosmetiikkasuosikkisi IsaDora-tuotteista! 

Osta IsaDora-kosmetiikkaa >

 

Kulmat töihin 

Kulmat ovat monelle se kasvojen tärkein meikattava kohta. Hyvin muotoillut kulmat kehystävätkin kauniisti silmiä, mutta myös viestivät tehokkaasti tunnetiloja. Kulmien muotoilun täsmätuotteen Sculpting Brow Pen -kulmakynän erikoismuotoillun pään leveällä ja kapealla kärjellä on helppo korostaa ja täyttää kulmat ja muotoilla ne haluttuun muotoon. Näin se toimii: 

1. Harjaa ensin kulmat kynän päässä olevalla harjalla. 

2. Täydennä ja väritä kulmat leveällä kärjellä. 

3. Korosta kulmien muotoa ja ohutta loppuosaa kynän ohuella kärjellä ja tarvittaessa tee ohuita, karvaa muistuttavia, vetoja täydentämään kulmiasi. 

4. Viimeistele vielä häivyttämällä kynän jälki harjalla. 


Tuotenosto:

IsaDora 0,2g Sculpting Brow Pen With Brush kulmakynä–43334503


 

Kasvoille tervettä väriä ja hehkua 

Monikäyttöisen Face Sculptor -paletin avulla saat kohennettua kasvomeikin hetkessä. Levitä paletin aurinkopuuterisävyä kasvojen reunoille ja poskiluun alle tuomaan lämpöä sekä muotoilemaan kasvoja. Levitä poskipunaa poskille ja häivytä kohti korvia. Viimeistele meikki levittämällä korostussävyä kasvojen korkeimpiin kohtiin, ohimoille, amorinkaarelle ja kulmaluille. 


Tuotenosto:

IsaDora 18g Face Sculptor poskipuna–43334504


 


Ei ainoastaan herkille silmille 

IsaDoralla on laaja valikoima erilaisia ripsivärejä, joista joka ikinen on testattu silmälääkärien valvonnassa. Joten, jos käytät piilolinssejä, laseja tai sinulla on herkät silmät, soveltuvat IsaDora-mascarat sinulle – mutta ne käyvät myös sinulle, jolla ei ole mitään edellä mainituista. Nappaa tästä vinkit täydellisen maskaran valintaan! 

Aktiiviseen elämäntyyliin suosittelemme hikoilun, kosteuden ja elämän kestävää Active All Day Wear Mascaraa

Sinulle, joka haluaa välillä tuuheutta, välillä pituutta ja välillä molempia erinomainen valinta on Stretch Lash Mascara, jossa on todella hyvä ja kätevä säädettävä harja. 

Ripsivärit on helppo poistaa silmämeikinpoistoaineella. Jos kuitenkin rakastat puhdistaa ripsesi pelkällä lämpimällä vedellä, valitse All Day Long Mascara

Ja vielä niille kaikista herkimmille silmille suosittelemme Hypo Allergenic Mascaraa tai tuuheuttavaa versiota Hypo Allergenic Volume Mascaraa. Näistä muuten molemmat lähtevät ripsistä lämpimällä vedellä! 


Tuotenosto:

IsaDora 12 ml Active All Day Wear Mascara 20 Deep Black ripsiväri–38658519

IsaDora 9 ml Stretch Lash Mascara ripsiväri–42878009

IsaDora 7ml Hypo Allergenic Mascara–43439525

IsaDora 9ml Hypo Allergenic Volume Mascara 10 Black ripsiväri–43037501


 

Viimeinen silaus 

Huolitellut huulet ja kynnet tekevät sen viimeisen silauksen ja hauskuuden meikkilookkiisi. IsaDora kannustaa meikeillä korostamaan omaa kauneuttasi, joten valitse rohkeasti se sävy, joka sinusta tuntuu omimmaltasi. 

Twist Up Gloss Stick -huulikiiltokynää helpompaa ja hauskempaa tapaa lisätä sävyä huulille ei löydy. Se kulkee kätevästi myös mukana. 

Wonder Nail -kynsilakkojen leveä sivellin tekee kynsilakan levittämisesti helppoa ja nopeaa. Pitkäkestoisen koostumuksen takia lakkausta ei tarvitse korjailla joka ilta – ihanan helppoa! Tuotenosto:

IsaDora 3,3 g Twist-up Gloss Stick huulikiiltokynä–45212005

IsaDora Wondernail kynsilakka 6 ml–44116028


Sivun alkuun