Katso IsaDoran helpot kesämeikkivinkit ja osta Bronzing Collection -tuotteita verkkokaupasta sokos.fi

Helpot kesämeikkivinkit IsaDoralta

Kesäinen helppo ja kaunis meikki syntyy nopeasti ja vaivattomasti IsaDoran Bronzing Collectionin tuotteilla. Kokoelman meikit mahdollistavat niin luonnollisen kuin juhlavammankin meikin kesän rientoihin. Meikkaamisen tulisi olla hauskaa eikä koskaan vaikeaa. Kätevillä vinkeillämme kesämeikin tekeminen on helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea hauskaa!

1. Levitä pieni määrä kasvoille Skin Tint Perfecting Cream -monitoimituotetta sormien avulla. Tämä ultrakevyt sävyttävä voide on kesän must have -tuote. Skin Tint Perfecting Cream on pohjustaja, päivävoide ja meikkivoide – kaikki samassa tuotteessa. Kesämeikkipohja halutaan yleensä pitää kevyenä ja luonnollisena. Puuterimaisen kevyen ja samettisen Skin Tint -voiteen lisäksi tarvitset vain sipauksen aurinkopuuteria

2. Kesän hehkua kasvoille tuo Bronzing Powder -aurinkopuuteri sävyssä 49 Beach Tan. Sipaise aurinkopuuteria mukana tulevalla vipalla kasvojen reunoille kuten otsalle, poskille ja nenän varteen. Näin saat ihanan pronssisen Sun Kissed -lookin ilman auringossa oleilua. 

 

Katso IsaDoran helpot kesämeikkivinkit ja osta Bronzing Collection -tuotteita verkkokaupasta sokos.fi

 

3. Jos pidät enemmän kullanhohtoisesta lookista, valitse silmämeikkiin Rose Glam -luomiväripaletti. Jos taas syvemmät sinisen ja burgundin sävyt puhuttelevat sinua, valitse silmämeikkiin Marine Style -luomiväripaletti. Molempiin paletteihin sopii sama levitystekniikka. Valitse ensin vaalea sävy ja levitä sitä sormen avulla koko liikkuvalle luomelle. Sen jälkeen ota tummempaa sävyä mukana tulevan siveltimen päähän, ja levitä sävyä aivan ripsityveen. Näin saat nopeasti ja helposti utuisen rajauksen, joka syventää kauniisti katsetta. Levitä lopuksi ripsiväriä kruunaamaan silmämeikki. Grand Volume Lash Curler -ripsivärin erikoismuotoiltu harja antaa ripsille kaarevuutta, pituutta ja runsautta ilman paakkuja. Täydellinen ripsiväri viimeistelemään kesäisen silmämeikin.

4. Viimeisenä levitä huulille Smooth Color Hydrating Lip Balm -huulivoidetta. Tässä kosteuttavassa ja silottavassa huulivoiteessa on mukana hento sävy, joten voit käyttää sitä sellaisenaan tai pohjana omalle suosikki kesähuulipunallesi.

Näillä vinkeillä olet viimeistään valmis lämpimiin kesäiltoihin. Jos odottamasi tapahtuma on tältä erää peruttu niin muista, että valmistautuminen on iso osa hauskuutta ja sen voi tehdä omaksikin iloksi!

 

 Tutustu Bronzing Collection tuotteisiin ja ihastu

 

Tuotenosto:

IsaDora Bronzing Powder 10 g 49 Beach Tan–49941017

IsaDora 30ml Skin Tint Perfecting Cream 30 Light meikkivoide–46243001

Isadora Eyeshadow Quartet 05 Rose Glam 4g luomiväri–49941021

Isadora Eyeshadow Quartet 07 Marine Style 4g luomiväri–49941009

Isadora Smooth Color Hydrating Lip Balm 3,3g 54 Clear Beige huulivoide–49081123

IsaDora 9 ml Grand Volume Lash Curler 60 Deep Black ripsiväri–43249501

Katso kaikki IsaDora-tuotteet >

 

Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.