Helli ihoasi syksyn uutuustuotteilla

Kun päivät lyhenevät ja syksyn viimat puhaltavat ankeasti, muista antaa ihollesi sen tarvitsemaa hellää huolenpitoa. Kevyt kasvohieronta ja hyväntuoksuiset hoitotuotteet virkistävät myös mieltä. Helli kasvojesi ihoa kosteuttavilla naamioilla, ravitsevilla voiteilla ja seerumeilla ja vaihda kesätuoksu uuteen talvisempaan. 


Osta Valentinon Voce Viva EdP tuoksuValentinon jännittävässä uutuustuoksussa, Voce Vivassa, yhdistyvät huippumuoti ja kapinallisuus. Makeahkossa, kukkais-hedelmäisessä eau de parfumissa on appelsiininkukkaa, kullanväristä gardeniaa, bergamottia ja mandariinia sekä viileä vivahde sammalta ja vaniljaa. Tuoksun nimi viittaa ääneen ja tuoksun kansainvälisenä kasvona – ja äänenä – toimii ihana Lagy Gaga.

Tuotenosto:

Valentino Voce Viva EdP tuoksu 30 ml–45931014


Osta Pathology-tuotteita Sokokselta


Patchology on yhdysvaltalainen, naamioista tunnettu ihonhoitomerkki, jonka nopeasti vaikuttavat ja tehokkaat naamiot ovat nyt saatavana myös Sokokselta. Saatavana on mm. erilaisia kasvojen ja silmänympärysihon hoitoon tarkoitettuja tuotteita, mutta kokeile myös ihanasti jalkoja helliviä naamiosukkia tai hanki talveksi rohtuneita huulia tehokkaasti hoitavia huulinaamioita.

Osta Patchology-tuotteita >> 


Tuotenosto:

Patchology FlashPatch Eye Gels -silmänalusnaamiolaput 5 paria–45150003

Patchology Best Foot Forward Softening Foot & Heel Mask -jalkanaamiosukat–45150016

Patchology FlashPatch Lip Gels -huulinaamiot 5 kpl–45150002


Osta Ole Henriksen -tuotteita Sokokselta


Myös tanskalainen Ole Henriksen on syksyn uusi, kiinnostava merkki Sokoksella. Ole Henriksenin filosofian mukaan hyvinvoivan ihon salaisuutena on positiivinen asenne ja elämänjano. Merkillä on neljä eriväristä tuotelinjaa ihon erilaisiin tarpeisiin. Raikkaiden värikoodien avulla on helppo valita itselle sopivat tuotteet ja luoda niillä omalle iholle upea, hyvinvoiva hehku, nk. Ole Glow. 

Osta Ole Henriksen -tuotteita >>

Tuotenosto:

OleHenriksen Truth Truth Juice Daily Cleanser puhdistusgeeli 147 ml–46159001

OleHenriksen Truth PHAT Glow Facial Mask uudistava ja heleyttävä kasvonaamio 50 ml–46159015

OleHenriksen Truth Balancing Force Oil Control Toner talineritystä tasapainottava kasvovesi 190 ml–46159018

OleHenriksen Truth So Nurturing Cleansing Cloths puhdistusliinat 30 kpl–46159022


Osta La Provencale Bio -tuotteita Sokokselta


Luonnonkosmetiikan nimeen vannoville on tarjolla monenlaista uutta. La Provencale Bio -tuotteet on valmistettu oliiviöljystä ja ne sisältävät vähintään 98 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Luomusertifioidut tuotteet kosteuttavat, silottavat ja hoitavat ihoa tehden siitä heleämmän ja nuorekkaamman näköisen.

Osta La Provencale Bio -tuotteita >>

Tuotenosto:

La Provencale BIO Cream of Youth Anti-Age päivävoide 50 ml–42965018

La Provencale BIO Oil of Youth yöseerumi 30 ml–42965020Osta Nuxe Bio -tuotteita SokokseltaLuonnonkosmetiikkasertifioidun Nuxe Bio Organic -sarjan tuotteissa hyödynnetään ainoastaan luonnosta saatuja vaikuttavia aineita. Puhdista iho ja poista meikki kasvoilta moringansiemenuutetta sisältävällä misellivedellä ja kosteuta ihoa miellyttävän samettisen tuntuisella hoitovoiteella, joka sisältää sitrushedelmien kasvisoluja sekä argan-, macadamia- ja aprikoosiöljyjä. Kuiva iho kiittää riisinöljyuutetta sisältävää hoitoöljyä, joka levitetään kasvoille yöksi. Miten ihanan levänneen ja raikkaan tuntuinen iho onkaan aamulla!

Osta Nuxe Bio Organic -tuotteita >>

Tuotenosto:

NUXE Bio Organic Moringa Seeds Micellar Cleansing Water misellivesi 200 ml–45242518

NUXE Bio Organic Citrus Cells Glow Rich Moisturizing Cream kosteusvoide 50 ml–45242526

NUXE Bio Organic Rice Oil Extract Ultimate Night Recovery Oil riisin öljyuute30 ml–45242521


Osta Madara-tuotteita Sokokselta


Ikääntymistä ei voi välttää, mutta ikääntymisen merkkien ilmaantumista voi pyrkiä hidastamaan. Mádara Derma Collagen -linjan tuotteilla autat ihosi kollageenin tuotantoa pysymään maksimitasolla, jotta iho pysyy kiinteänä ja joustavana. Tuotteet sisältävät mm. peptidejä, hyaluronihappoa ja mikroleviä. Sarjan kiinteyttävä voide on koostumukseltaan ihanan silkkinen ja kosteuttaa kasvojasi koko päivän ajan.

Osta Mádara-tuotteita >>

Tuotenosto:

MADARA Derma Collag HydraSilk Voide 50ml–45214501

MADARA Derma Collag HydraFill Serum 30ml–45214502Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä