Tutustu Lumenen meikkivinkkeihin ja osta tuotteet kätevästi verkkokaupasta sokos.fi.

Heleä kesämeikki syntyy vaivattomasti 

Sokoksen Instagramissa @sokostavaratalot tapahtuu! Tule mukaan meikkaamaan heleä kesämeikki Lumenen tuotteilla vaikuttaja Kriselda Mustosen opastuksella tiistaina 22.6. kello 18. 

Kauniin raikas kesämeikki syntyy vaivattomasti, kun käytössä on juuri oikeat tuotteet. Muista suojata iho auringolta ennen kasvomeikkiä mineraalisuojakertoimellisella päivävoiteella ja sen tehoa parantavalla seerumilla. 

Nappaa tästä jutusta vinkit juuri sinulle sopiviin meikkituotteisiin ja kerää ostoslista valmiiksi! 

Lumene-kesätapahtuma torstaista perjantaihin 17.–25.6. Sokoksella, Emotionissa ja verkkokaupassa sokos.fi. 

 

Kerää ostoslista heleään kesämeikkiin 

1. Heleä ja raikas meikkipohja 

Kesällä iho ei tarvitse paksua meikkikerrosta, vaan sen on hyvä antaa hengittää. Vaihda siis meikkivoiteesi kesäksi kevyempään ja anna ihon kuultaa kauniisti läpi. 

Natural Glow Heleyttävä meikkivoide on ilmavan kevyt vegaaninen meikkivoide, joka antaa viimeistellyn, luonnollisen hehkuvan lopputuloksen. Hengittävä koostumus auttaa kosteuttamaan, kirkastamaan ja silottamaan ihoa pohjoista lähdevettä, pohjoista luomukoivunmahlaa ja pohjoista lakkaa sisältävän Skinarctic Lumenessence -yhdisteen avulla. Suojakerroin 20 suojaa ihoa auringon haitallista UVB-säteilyä vastaan. 

Käyttövinkki: Levitä tasaisesti koko kasvoille tai vain ihon epätasaisille kohdille meikkivoidesiveltimellä, meikkisienellä tai sormenpäillä ja häivytä. 

Kevyt, geelimäinen Arctic Sun Ihon Sävyn Heleyttäjä antaa iholle luonnollisen, päivettyneen hehkun. Heleyttävää pohjoista lakkaa ja kosteuttavaa lähdevettä sisältävä kevyt ja raikas koostumus levittyy kasvoille vaivattomasti korostaen ihoa luonnollisella, lämpimällä hehkulla. 

Käyttövinkki: Käytä kasvoilla sellaisenaan tai meikkivoiteeseen sekoitettuna tuomaan lisähehkua. 

Tuotenosto:

Lumene Arctic Sun Ihon sävyn heleyttäjä 2 Auringonsäteitä 30ml–43988513

Lumene Natural Glow Heleyttävä meikkivoide SK20 Deep Tan 30ml–40439501

 

2. Auringon hehkua kasvoille 

Kesällä iho ei tarvitse paksua puuterikerrosta – päivettynyt kesäiho näyttää paremmalta luonnollisen heleänä. Sipaise sen sijaan kasvoille auringon hehkua Natural Glow Aurinkopuuterilla. Aurinkopuuteri korostaa päivettynyttä ihoa ja saa sen näyttämään hyvinvoivalta ja hehkuvalta. 

Kevyt Natural Glow Aurinkopuuteri antaa kasvoille luonnollisen kauniin auringon hehkun. Valoa heijastavia pigmenttejä ja kirkastavaa pohjoista lakkaa sisältävä koostumus levittyy kasvoille tasaisesti luoden hyvinvoivan, kesäisen hehkun ja puolimatan lopputuloksen. 

Käyttövinkit: Levitä aurinkopuuteria siveltimellä pyörivin liikkein poskiluulle kohti kasvojen keskiosaa. Voit sipaista tuotetta myös hieman otsan hiusrajalle ja nenänvarteen tuomaan lämmintä hehkua. Kevyen ja luonnollisen varjostuksen voit luoda sipaisemalla tuotetta leukaluun alapuolelle ja kaulaan. 

Tuotenosto:

Lumene Natural Glow Aurinkopuuteri 2 Auringon kultaa 10g–42179004

 

3. Kauniin viimeistellyt kulmat 

Longwear Eyebrow Definer Kulmakynä on automaattinen kulmakynä, jonka erittäin ohut kärki auttaa muotoilemaan kulmat kauniisti ja tarkasti. Tahraamaton, pitkäkestoinen koostumus antaa luonnollisen mattaisen lopputuloksen ja auttaa pitämään kulmat viimeistellyn näköisinä koko päivän. 

Käyttövinkit: Aloita harjaamalla kulmat. Käytä sitten kynää täydentämään ja muotoilemaan kulmia. Luonnollisen lopputuloksen saat kevyillä, ylöspäin suuntautuvilla vedoilla. Harjaa lopuksi kulmat, jotta väri tasoittuu ja kulmasi saavat kauniin muodon. 

Nordic Chic Kulmien muotoilugeeli muotoilee ja täydentää kulmakarvat kätevällä kierreharjalla. Väritön muotoilugeeli muotoilee ja kiinnittää kulmat pitkäkestoiseen ja kauniin tuuhean lopputuloksen saamiseksi. 

Käyttövinkit: Levitä muotoilugeeli karvan kasvusuunnan mukaan ylöspäin suuntautuvin vedoin. 

Tuotenosto:

Lumene Nordic Chic 5ml Kulmien muotoilugeeli–42178004

Lumene Longwear Eyebrow Definer Kulmakynä 1 Vaaleanruskea 0,09 g–49191526

 

4. Kauniit ja luonnolliset ripset 

Kesällä silmämeikkiin riittää pelkkä ripsiväri. Vedenkestävä versio kestää niin yllättävät kesäsateet kuin hellepäivien hikoilun. 

Nordic Berry Curl Mascara luo näyttävän pitkät, erotellut ja kauniin kaarevat ripset hetkessä. Sekoitus pohjoista mustikkaa ja variksenmarjaa ravitsee ripsiä käytön aikana ja ainutlaatuinen ripsiä kaareuttava yhdiste lisää taivuttavaa vaikutusta. Vegaanisen mascaran ripsiä kohottava harja on suunniteltu erityisesti suorille ja lyhyille ripsille. Tuloksena ovat täydellisen kaarevat, pitkät ripset, jotka todella avartavat katseen. 

Nordic Berry Curl Waterproof Mascaran vedenkestävä koostumus luo näyttävän pitkät, erotellut ja kauniin kaarevat ripset hetkessä. Mascaran ripsiä kohottava harja on suunniteltu erityisesti suorille, lyhyille ripsille. Tuloksena ovat vedenkestävät täydellisen kaarevat, näyttävän pitkät ripset, jotka todella avartavat katsetta. Hajusteeton koostumus, joka ei tahraa. 

Nordic Berry Volume Mascara luo näyttävän tuuheat ripset hetkessä ilman paakkuja. Sekoitus pohjoista mustikkaa ja variksenmarjaa ravitsee ripsiä käytön aikana ja ainutlaatuinen ripsiä tuuheuttava yhdiste lisää ripsien näyttävyyttä. Volyymia antavan harjan ripsiä erotteleva kärki tuo ripsille viimeistellyn lopputuloksen. Tuloksena ovat kauniit, katseen avaavat, runsaat ripset. Kerrostettava koostumus ei tahraa ja kestää varisematta ripsillä koko päivän 

Käyttövinkit: Levitä mascaraa ripsien tyvestä kohti ripsien kärkiä kevyellä siksak-liikkeellä. Kerrosta näyttävämmän lopputuloksen saavuttamiseksi. Harjan erikoismuotoillulla kärjellä voit erotella ripsiä ja viimeistellä lopputuloksen. 

Tuotenosto:

Lumene Nordic Berry Volume Mascara Black 8ml–42655032

Lumene Nordic Berry Curl Mascara Waterproof Black 8ml–42655002

Lumene Nordic Berry Curl Mascara Black 8ml–42655042

 

5. Kosteutetut ja pehmeät huulet 

Luminous Moisture Mattahuulipuna antaa huulille luonnollisen, pehmeän mattaisen lopputuloksen, joka levittyy samettisesti ja tuntuu äärimmäisen miellyttävältä huulilla. Vegaaninen huulipuna sisältää pohjoista kauravoita, marjansiemenöljyjä ja sekoituksen luonnonvahoja ja betaiinia, jotka kosteuttavat ja suojaavat huulia. Lopputuloksena on tasaisenväriset, luonnollisen mattaiset ja jopa pohjoisen haastavissa sääolosuhteissa kosteutetuilta ja pehmeiltä tuntuvat huulet. 

Käyttövinkki: Levitä tasaisesti, aloittaen huulten keskiosasta. Ennen huulipunan levittämistä voit käyttää huultenrajauskynää huulten tarkempaan muotoiluun. 

Tuotenosto:

Lumene Luminous Moisture Matteahuulipuna 103 Vanamo 4,7 g–49191518

 

Tutustu myös Lumenen aurinkosuojatuotteisiin 

Kesää kohden on tärkeää muistaa suojata ihoa auringolta. Lumenen mineraaliaurinkosuojat ovat luonnollinen vaihtoehto kemiallisille UV-suojille. Tutustu tuotteisiin ja valitse omalle ihollesi sopivin mineraalisuojakertoimellinen voide ja seerumi! 

Lue lisää > 

Osta Lumenen tuotteita >