Lumene Invisible Illumination -tuotteet –25 %, voimassa 26.4.–30.5. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.

Hehkuva ja luonnollinen meikki Lumene-uutuuksilla 

Kevät tekee tuloaan ja värejä alkaa näkyä enemmän joka puolella. Siirry meikkirutiinissasi kevätaikaan ja ota käyttöösi Lumene Invisible Illumination -meikkiuutuudet! 

Lumene Invisible Illumination -tuotteet nyt 25 prosentin alennuksella. Etu voimassa 26.4.–30.5. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi. 

Osta Lumenea > 

Invisible Illumination -tuotesarjan kevyet ja kosteuttavat koostumukset mullistavat käsityksesi meikeistä; meikkituotteidenkin koostumukset voivat olla täynnä tehokkaita ihonhoidollisia raaka-aineita. Vaikka meikki on kevyt ja luonnollinen, ei sen kestävyydestä tarvitse tinkiä kun valitset sopivat pohjustus- ja kiinnitystuotteet. Oman haasteensa kestävyydelle tuo kasvomaskin käyttö, ja meikki kannattaa siksi kiinnittää laadukkailla tuotteilla, jotta se kestää raikkaan luonnollisena ja moitteettomana mahdollisimman pitkään. Ota siis avuksi Invisible Illumination -sarjan pohjustus- ja kiinnitystuotteet, jotka saavat ihosi näyttämään raikkaan kuulaalta. 

Kevään ihastuttava ja kosteuttava meikkirutiini koostuu näistä herkullisista tuotteista: 

1. POHJUSTA 

Meikinpohjustaja pitää meikkipohjan raikkaana ja valmistelee ihon meikkivoiteille. 

Tuotenosto:

Lumene Invisible Illumination Dewy Glow Geelimäinen meikinpohjustaja 30 ml–49170541

 

Invisible Illumination Dewy Glow Geelimäinen meikinpohjustaja silottaa ja kosteuttaa ihon tehden siitä virkistyneen tuntuisen. Meikki levittyy iholle kauniisti ja kestää raikkaana ja kauniina koko päivän. 

Käyttö: Annostele muutama pisara kämmenelle ja levitä tasaisesti puhtaalle, kosteutetulle iholle. Geelikoostumus sulautuu iholle kevyen seerumin tavoin jättäen ihon virkistyneen ja kimmoisan tuntuiseksi. 

 

2. TASOITA IHONSÄVYÄ 

Valitse itsellesi sopiva meikkipohjan tuote. Lue alta sävyseerumin ja -voiteen ominaisuuksista, ja valitse oma suosikkisi! 

Sävyvoide tasoittaa ja kosteuttaa. 

Tuotenosto:

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoide Universal Dark 30ml–42701501

 

Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoide yhdistää ihonhoidon ja meikin ennennäkemättömällä tavalla. Se kosteuttaa ja luo iholle nuorekkaan, virheettömän lopputuloksen. Sävyvoiteen raikas, geelimäinen koostumus sulautuu ihoon hetkessä tasoittaen ja heleyttäen ihoa. Puhdas pohjoinen lähdevesi ja pohjoinen levä syväkosteuttavat ihoa jättäen iholle raikkaan ja kimmoisan tunteen. 

Käyttö: Levitä voidetta kasvoille sormin tai applikaattorilla. Kerrosta peittävämmän lopputuloksen saavuttamiseksi. Saatavilla kolmessa eri sävyssä! 

 

Sävyvoiteen ominaisuudet tiivistettynä: 

1) Raikas geelimäinen koostumus 

2) Kerrostettavaa peittävyyttä 

3) Täyteläinen ja heleä lopputulos 

4) 24H tehokosteutus: pohjoinen punalevä, luomukoivunmahla ja pohjoinen lähdevesi 

 

Sävyseerumi kosteuttaa ja heleyttää. 

Tuotenosto:

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi Universal Light 30ml–41837506

 

Miellyttävältä hoitotuotteelta tuntuva sävyseerumi antaa luonnollisen lopputuloksen ja korostaa kasvojasi säteilevällä hehkulla. Pohjoista lähdevettä, pohjoisen lakan siemenuutetta ja valoa heijastavia pigmenttejä sisältävä ilmavan kevyt koostumus kosteuttaa ja heleyttää saaden ihon näyttämään tasaisemman sävyiseltä ja säteilevältä välittömästi ja päivä toisensa jälkeen. 

Käyttö: Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Annostele pipetistä muutama pisara kämmenellesi. Levitä tuotetta kämmeneltä pyörivin liikkein koko kasvoille joko siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Saatavilla neljässä eri sävyssä! 

Sävyseerumin ominaisuudet tiivistettynä 

1) Vesipohjainen, nestemäinen koostumus 

2) Läpikuultava peittävyys 

3) Luonnollinen, heleä lopputulos 

4) Kirkastava pohjoinen lakka & kosteuttava pohjoinen lähdevesi 

 

3. KIINNITÄ 

Meikinkiinnityssuihke kiinnittää meikin paikoilleen pikakosteuttaen ihoasi. 

Tuotenosto: https://www.sokos.fi/fi/sokos/lumene-invisible-illumination-dewy-glow-kosteuttava-meikinkiinnityssuihke-100-ml 

Invisible Illumination Dewy Glow Kosteuttava meikinkiinnityssuihke kiinnittää meikin pitkäkestoisesti ja antaa iholle kasteenraikkaan hehkun. Kirkastavaa pohjoista horsmaa, 

kosteuttavaa pohjoista levää ja pohjoista lähdevettä sisältävä äärimmäisen hienojakoinen koostumus antaa iholle välittömästi raikasta kosteutusta. Kokeile ja ihastu! 

Käyttö: Suihkuta kasvoille meikkauksen jälkeen 20–30 cm etäisyydeltä 2–4 kertaa pitäen silmät suljettuina. 

Tuotenosto:

Lumene Invisible Illumination Dewy Glow Kosteuttava meikinkiinnityssuihke 100 ml–49170513

 

 

Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.