Hävikistä kosmetiikkaa

Tekstit ja kuvat: Eevis Liedes

Vastuullisuus, ekologisuus ja kestävä kehitys kiinnostavat meitä yhä enemmän elämän eri osa-alueilla ja hyvä niin! Kosmetiikan osalta huomio kääntyy usein tuotteiden luonnolliseen sisältöön ja pakkauksiin. Pakkauksissa moni brändi onkin pohtinut vaihtoehtoja perinteiselle muoville ja siirtynyt kierrätyspakkauksiin, mutta voisiko myös kosmetiikkapurkin sisältö olla kierrätettyä?Kierrätetyistä kahvinpuruista kosmetiikkaa 

UpCircle-sarjan kaikissa tuotteissa hyödynnetään muuten jätteeksi päätyviä raaka-aineita. Tuotteissa on käytetty Lontoon kahviloista kerättyjä, jo kertaalleen käytettyjä kahvinpuruja ja chai-teen lehtiä. Sarja on vegaaninen, sataprosenttisen luonnollinen ja eläinkokeeton.


Kofeiinilla on paljon kauneusvaikutuksia!

Kahvin kofeiini sisältää paljon antioksidantteja, jotka auttavat ihoa suojautumaan esimerkiksi sitä stressaavilta ilmansaasteilta. Kofeiinilla on myös ihoa rauhoittava vaikutus ja sitä suositellaan jopa tulehtuneen ihon hoitoon. Näiden ominaisuuksien lisäksi kofeiini myös supistaa verisuonia, joten se tasoittaa iholla punoitusta.


 

UpCircle Face Scrub on valmistettu kertaalleen käytetyistä arabica-kahvipavuista. Kahvipapujen lisäksi tuotteessa on paljon erilaisia ihoa kosteuttavia kasviöljyjä ja -vahoja. Kuorintoja on valikoimassa erilaisia, Citrus Blend sopii parhaiten kuivalle iholle. 

 

UpCircle Face Serum on kosteuttava seerumi kasvoille. Kierrätetyistä kahvinpuruista valmistettu öljy sisältää myös jojoba-, tyrni- ja ruusunmarjaöljyjä. Seerumi tekee ihosta kirkkaan ja hehkuvan 


Taistelu ruokahävikkiä vastaan!

Ranskalainen Pulpe De Vie hyödyntää tuotteissaan myyntiin kelpaamattomia hedelmiä ja vihanneksia. Myymättä jääneet tai hassun näköiset hedelmät ja vihannekset ostetaan pientuottajilta. Sarjan tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja ne sopivat pienemmällekin budjetille.


 

 Pulpe De Vie -misellivesi

Porkkanasta ja greipistä valmistetulla misellivedellä puhdistat ihon aamuin illoin hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Kasta vanulappu miselliveteen ja pyyhi kasvot ja kaula kauttaaltaan. Porkkana ja greippi puhdistavat, virkistävät ja kosteuttavat ihoa.

Pulpe De Vie -kosteusvoide

Kosteuttava ja kirkastava päivävoide koostuu greipistä, luumusta ja porkkanasta. Paljon C- ja E-vitamiinia sisältävä voide sopii kaikille ihotyypeille. Voiteen tuoksu on ihanan raikas ja greippinen. Ohut koostumus levittyy täydellisesti meikin alle.

 

Pulpe De Vie -kasvonaamio

Biohajoava kasvonaamio on valmistettu tuoreista, myyntiin kelpaamattomista tomaateista. Luomukankainen naamio levitetään kasvoille kymmeneksi minuutiksi. Kasvot hehkuvat kirkkaina ja kosteutettuina naamion jäljiltä.

 

We Care Icon PURE -ihonhoitotuotteet ovat ECOCERT COSMOS -sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Pakkauksissa hyödynnetty neitseellisen muovin sijasta kuluttajilta kerättyä muovia (PCR). Valikoimassa kosteuttavia ja hoitavia kasvojenpuhdistus- ja vartalonhoitotuotteita. 

 

VASTUULLISIA VALINTOJA MYÖS MIEHELLE

Bulldogin parranajohöylä on valmistettu vastuullisesti kasvatetusta bambusta. Se on pakattu kierrätysmateriaaleista tehtyyn pakkaukseen, jonka painomuste on luontoystävällistä. Bambuvarsi kestää käytössä pitkään ja vain höyläpäitä joutuu vaihtamaan. 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä