Ihastu Triumphin uusiin FIT SMART -rintaliiveihin

Triumph on lanseerannut uuden FIT SMART -malliston maaliskuussa 2020. Malliston rintaliivit on kehitetty tuntumaan mukavilta päällä vuoden jokaisena päivänä – myös silloin, kun turvottaa. 

Oikean rintaliivikoon löytäminen ei ole ollut koskaan helpompaa. Uuden innovaation avulla mallistossa on vain neljä eri kokoista liiviä, joista jokaisen on helppo valita itselleen parhaiten istuvat liivit.

Kuulostaako ihanalle? Tule sovittamaan Triumphin rintaliivejä Sokoksen myymälöihin ja löydä itsellesi uudet suosikkiliivit!


Triumphin Fit Smart rintaliivit Sokokselta

 

Hyvältä tuntuvaa tukea elämän jokaisena päivänä

Triumph on valmistanut alusvaatteita jo vuodesta 1886. Brändin tuotteet ovat laadukkaita, luotettavia ja kaiken kokoisille naisille kohdennettuja. Siis myös juuri Sinulle.

Naisen elämä ei ole aina helppoa, ja kaikille on varmasti tuttu tunne, kun rintaliivit kiristävät tiettyinä päivinä kuukaudesta ja mikään ei tunnu hyvältä päällä. Juuri näitä(kin) päiviä varten Triumph on luonut uudet kaarituettomat Fit Smart -rintaliivit, jotka tuntuvat hyviltä elämän jokaisena päivänä. 

 

Triumph Fit Smart rintaliiveissä neljä eri kokoa

 

Neljä eri liivikokoa, joista löydät helposti sopivimman

64% naisista käyttää edelleen väärän kokoisia rintaliivejä. Siksi Triumph on kehittänyt uuden innovaation, jossa kaikki tavalliset 35 rintaliivikokoa on saatu mahtumaan vain neljään eri kokoon. Oikean koon löytäminen ei siis voisi olla tämän helpompaa!

Rintaliivit on valmistettu joka suuntaan joustavasta 4D pitsistä, mikä muotoutuu juuri sinun rintojesi mukaisesti ja antaa tukea sen verran kuin tarvitset. Tämä mahdollistaa oikean koon löytämisen myös silloin, kun olet tottunut, että oma kokosi on aina kahden koon välissä.

Fit Smart -rintaliiveissä on hakaskiinnitys ja säädettävät olkaimet, eli ne toimivat kuin mitkä tahansa rintaliivit. Ne ovat lisäksi kaarituettomat ja kevyesti topatut. Liivit ovat saatavilla neljässä eri värissä.

Löydä oma kokosi ja osta unelmiesi liivit Sokokselta.

Osta Triumphia > 

 

Tuotenosto:

Triumph 10202460 Fit Smart rintaliivit–38650130


 

 

Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä