Uusi luonnonkosmetiikkasarja

We Care Icon tekee hyvää sinulle ja luonnolle

Kotimainen We Care Icon PURE -ihonhoitosarja sisältää ihoa rauhoittavaa ja kaikkia aisteja hellivää luonnonkosmetiikkaa päivittäiseen käyttöön. Sarjaan kuuluu kasvojenpuhdistus- ja vartalonhoitotuotteita, jatkossa valikoimaan saadaan lisäksi kasvojenhoitotuotteita. Ympäristöystävällisyys ja ekologisuus näkyy paitsi raaka-aineissa ja tuotantotavassa myös sarjan pakkauksissa. 

 

Kokonaisvaltaista hyvinvointia – keholle ja mielelle

Ihonhoidossa ja kosmetiikassa käytetyillä raaka-aineilla on suuri vaikutus sekä kehoomme ulkoisesti että terveyteemme. Ei siis ole ihan samantekevää, mitä iholleen laittaa, vaan omaa ihoa kannattaa hoitaa mahdollisimman laadukkailla ja puhtailla raaka-aineilla. 

Ilmastonmuutoksen myötä entistä isommassa roolissa on myös se, miten tämä kaikki vaikuttaa meitä ympäröivään luontoon. Kokonaisvaltainen ja aito hyvä olo tulee siitä, että tietää tekevänsä hyvää itselleen pitäen samalla huolta luonnon monimuotoisuudesta ja koko maapallon hyvinvoinnista. 

Uuden We Care Icon PURE -sarjan tuotteissa on käytetty tarkkaan valittuja pohjoisen luonnon luomulaatuisia aktiiviaineita, kuten marjoja, yrttejä, kukkia ja muita tuttuja kasveja. Hiilijalanjälkeä on pyritty pienentämään jättämällä tuotteista pahvipakkaukset pois. Lisäksi neitseellisen muovin sijasta käytetään kuluttajien jo kierrättämää muovia (PCR) aina kun mahdollista. Kaikissa pakkauksissa on mukana kierrätysohje, joka helpottaa jatkokierrätystä.

 

Sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa

We Care Icon PURE -ihonhoitosarjan kaikki tuotteet ovat COSMOS NATURAL tai ORGANIC -sertifioituja Ecocert Greenlifen COSMOS -standardin* mukaisia vegaanisia luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnonmukaisista raaka-aineista menetelmillä, jotka kunnioittavat sekä luontoa että ihmisten terveyttä. 

ECOCERT COSMOS -sertifiointi takaa, etteivät käytetyt raaka-aineet sisällä muun muassa torjunta-aineita, silikoneja, mineraaliöljyjä, geneettisesti muokattuja kasveja (GMO), synteettisiä hajusteita, vahvoja säilöntäaineita, PEG-yhdisteitä tai mikromuoveja. Sertifikaatti asettaa myös erittäin tarkat vaatimukset valmistukselle, markkinoinnille ja tuotteiden jäljitettävyydelle. Toiminnan laadun takeena on vuosittaiset kattavat auditoinnit. 

We Care Icon PURE -tuotteiden ainesosista vähintään 97 % on luonnollista alkuperää, ja kaikki käytetyt kasviöljyt ja uutteet ovat luomulaatuisia. 

 

Jokaisesta tuotteesta 5 senttiä WWF:lle

We Care Icon PURE -tuotteet valmistetaan vain luonnonkosmetiikkaa tuottavassa tehtaassa yli kymmenen vuoden kokemuksella. Modernissa tehtaassa on pyritty minimoimaan suorat hiilidioksidipäästöt ja vedenkulutusta seurataan tarkkaan. Esimerkiksi laitteiden puhdistukseen ja desinfiointiin käytetään vain luonnonmukaisia aineita, jotta siitä tuleva jätevesi olisi mahdollisimman puhdasta ja helposti kierrätettävissä uudelleenkäyttöön. Sarjan tuotteita ei ole myöskään testattu eläinkokein. Kaikki kasvojenpuhdistus- ja ihonhoitotuotteet ovat 100 % vegaanisia ja Cruelty Free.

We Care Icon on vuodesta 2010 lahjoittanut jokaisesta myydystä meikistä ja ihonhoitotuotteesta 5 senttiä WWF:n luonnonsuojelutyöhön Suomessa. Lahjoitetuilla varoilla on tuettu muun muassa Itämeren suojelutyötä ja uhanalaisen saimaannorpan pesinnän onnistumista. We Care Iconin tuotteiden myynnistä on kertynyt lahjoituksina WWF:lle tähän mennessä yli 100 000 €.

*lisätietoja COSMOS.ecocert.com

 

Ei mikromuovia!

Muun muassa kuorinta-aineissa, hammastahnoissa ja suihkugeeleissä usein käytetyt mikrohelmet uhkaavat aiheuttaa suurta ympäristötuhoa vesistöissämme. Mikromuovi on niin pientä, ettei se jää kiinni vedensuodattimiin, vaan päätyy meriin ja järviin vahingoittaen kaloja, merinisäkkäitä ja vesilintuja. We Care Icon PURE -ihonhoitotuotteet valmistetaan ilman mikrohelmiä, käyttäen hyväksi luonnon omia kuorivia ainesosia, kuten Islannin laavakiveä, joka ei vaaranna ympäristöä.

 

Osta tuotteita >>

Tuotenosto:

We Care Icon Hydra Balance Facial Mist kasvovesi 200ml–37585586

We Care Icon Balance & Energy Body Balm vartalovoide 200 ml–37585599

We Care Icon Gentle Cleanser Foam puhdistusvaahto 150 ml–37585584

We Care Icon Calming Cleanser Milk puhdistusemulsio 200 ml–37585583


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä