Uusi luonnonkosmetiikkasarja

Lue testiryhmän kokemuksia We Care Iconin luonnonkosmetiikasta 

Testiryhmämme testasi tällä kertaa kotimaisen We Care Iconin PURE-ihonhoitosarjan tuotteita. Sarjan luonnonkosmetiikkatuotteet rauhoittavat ihoa ja hellivät kaikkia aisteja. Ja mikä parasta – ne sopivat loistavasti päivittäiseen käyttöön! Ympäristöystävällisyys ja ekologisuus näkyy paitsi raaka-aineissa ja tuotantotavassa myös sarjan pakkauksissa.

 

Tuotteet yllättivät testaajamme positiivisesti:

”Tuotteet herättivät heti kiinnostukseni, sillä haluaisin siirtyä käyttämään luonnollisempaa kosmetiikkaa. Käytin tuotteita päivittäin kahden viikon ajan, ja varmasti jatkan käyttöä!”
-Roosa

”Olen nyt kolme päivää päässyt testailemaan tuotteita ja olen jo aivan rakastunut tähän tuotesarjaan. Suhtauduin pienoiselle varauksella tuotteiden testaamiseen, sillä ko. sarjaa en ole aiemmin käyttänyt, eikä kukaan ystävistänikään ole sitä kokeillut. Varautuneisuus oli turhaa, sillä tuotteiden laatu oli ilmiömäinen.” 
-Anne

”Odotin, että tuotteet ovat hyvälaatuisia ja sopivat iholleni. Käytin tuotteita päivittäin ja käyttökokemus oli hyvä: miellyttävä tuoksu, ei liian voimakas, voiteet imeytyivät hyvin ja nopeasti. Aion jatkaa tuotteiden käyttöä ja ostan ehkä myös jatkossa.”
 -Taija

 

Tuotenosto:

We Care Icon Balance & Energy Body Wash suihkusaippua 200 ml–37585594

We Care Icon Balance & Energy Body Balm vartalovoide 200 ml–37585599

We Care Icon Balance & Energy Body Scrub laavakuorintavoide 100 ml–37585603

We Care Icon Harmony & Joy Body Butter vartalovoi 200 ml–37585598Testiryhmä tykkäsi: mieto tuoksu, hyvin imeytyvä voide, luksustuote! 

Testiryhmä sai kokeiltavaksi PURE-sarjan Balance & Energy sekä Harmony & Joy vartalonhoitotuotteita: suihkusaippuoita, vartalonkuorinta tuotteita, vartalovoiteita ja -voita. Tuotteet saivat positiivisen vastaanoton testaajissa. Tätä mieltä testaajamme olivat tuotteista:

”Body Butter on täyttänyt kaikki odotukset ja reilusti ylikin. Vartalovoi on juuri niin täyteläistä kuin odottaa saattaa. Mutta voiteen nopea imeytyminen yllättää joka kerta. Sopii täydellisesti tällaiselle ihmisille, jolla ei ole aikaa eikä kärsivällisyyttä odotella. Etenkin jaloissa ja käsissä, joissa oli ennen voiteen käyttöä kuiva iho, eron huomasi jo ensimmäisellä käyttökerralla. Muutaman käyttökerran jälkeen iho ei enää kiristänyt suihkun jälkeen, mutta ihanan tuoksun vuoksi olen aivan koukussa tähän tuotteeseen!”
-Riikka

”Body Balm: kevyt ja hyvin imeytyvä kosteusvoide, mieto tuoksu. Body Wash: aluksi aika pistävä tuoksu mutta käytössä tuoksuun tottui, iholle jäi raikas ja puhdas tunne, voisin ottaa vakituiseen käyttöön. Body Scrub: yksinään ei pesusienen kanssa levittynyt iholla kunnolla mutta yhdessä Body Washin kanssa toimi, ihosta tuli pehmeämpi, ei kuivattanut eikä ärsyttänyt herkkää ihoani, ei liian rakeinen, voisin ottaa käyttöön. Body Butter: mieto tuoksu, vartalolle liian paksua ja rasvaista mutta käsivoiteena toimii tosi hyvin, pehmentää, kosteuttaa kuivat kädet hyvin sekä imeytyy hyvin, voisin ottaa jatkuvaan käyttöön käsirasvaksi.”
-Kaisa

”Body scrub: tehokkaan tuntuinen kuorinta, mutta silti hellävarainen. Tuoksu hillitty, ok. Pakkaus ei kovin riittoisa. Body wash: miellyttävän tuntuinen suihkusaippua, pieni määrä riittää. Body balm: imeytyy nopeasti, tuoksu mieto, lääkemäinen. Body butter (harmony & joy -sarjaa): Ihana tuoksu, iho tuntui todella pehmeältä vielä seuraavana päivänä. Imeytyi nopeasti, ei tahmaa. Luksustuote!”
-Satu

Vartalonhoitotuotteiden lisäksi sarjaan kuuluu myös kasvojenpuhdistustuotteita, ja jatkossa valikoimaan saadaan lisäksi kasvojenhoitotuotteita. Mutta nyt syvennytään tarkemmin siihen, mitä nämä ihanat vartalonhoitotuotteet pitävät sisällään.


Kokonaisvaltaista hyvinvointia – keholle ja mielelle

Uuden We Care Icon PURE -sarjan tuotteissa on käytetty tarkkaan valittuja pohjoisen luonnon luomulaatuisia aktiiviaineita, kuten marjoja, yrttejä, kukkia ja muita tuttuja kasveja. Esimerkiksi Balance & Energy -tuotteet sisältävät minttua, salviaa ja timjamia. Marjaisalta tuoksuvat Harmony & Joy -tuotteet sisältävät lakkaa ja karpaloa.

”Balance & energy -tuotteiden tuoksu yllätti todella positiivisesti! Saan herkästi päänsäryn vahvoista tuoksuista, mutta balance & energy -tuotteiden tuoksu on ihanan raikas ja energisoiva. Näin pimeänä vuodenaikana, kun lisäenergia on tarpeen, suihkugeeli piristää ihanasti aamuisin. Harmi että balance & energy -sarjan body butteria ei ollut saatavilla, sillä marjojen tuoksuinen vartalovoi oli itselleni liian vahvan ja makean tuoksuinen, enkä siksi voinut käyttää sitä. Sen teho vaikutti kuitenkin hyvältä, kun kokeilin sitä kerran. Kaiken kaikkiaan ihania tuotteita!”
-Roosa

”Body wash oli todella kosteuttava ja huomasinkin, että aloe vera onkin incissä ekana. Ihanaa saada vihdoinkin body wash, joka ei kuivata ihoa! Balsami levittyi ja imeytyi nopeasti eikä jättänyt tahmaista tunnetta ihoon. Vartalovoi teki ihosta todella pehmeän, ja sekin paksusta ja täyteläisestä koostumuksesta huolimatta imeytyi nopeasti. Yleisesti iholle tuli todella virkistynyt ja pehmeä tunne näiden tuotteiden jälkeen. Mintun tuoksu on myös aivan ihana, ei liian voimakas ja jopa piristi hieman. Aion ehdottomasti käyttää jatkossakin!”
 -Netta

Tuotteiden hiilijalanjälkeä on pyritty pienentämään jättämällä tuotteista pahvipakkaukset pois. Lisäksi neitseellisen muovin sijasta käytetään kuluttajien jo kierrättämää muovia (PCR) aina kun mahdollista. Kaikissa pakkauksissa on mukana kierrätysohje, joka helpottaa jatkokierrätystä.

”Yleisilmeeltään purnukat ovat simppelin nättejä, maanläheisiä, tekstit on tarpeeksi isolla.”
-Satu 

”Tuotteet näyttävät tosi kivoilta ja voisin kuvitella antavani niitä esim. joulu- tai syntymäpäivälahjaksi. Tuoksuttelin kaikkia tuotteita ja ne tuoksuvat hyviltä, marjaisilta.”
-Riikka


Sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa

We Care Icon PURE -ihonhoitosarjan kaikki tuotteet ovat COSMOS NATURAL tai ORGANIC -sertifioituja Ecocert Greenlifen COSMOS -standardin* mukaisia vegaanisia luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnonmukaisista raaka-aineista menetelmillä, jotka kunnioittavat sekä luontoa että ihmisten terveyttä. PURE -tuotteiden ainesosista vähintään 97 % on luonnollista alkuperää, ja kaikki käytetyt kasviöljyt ja uutteet ovat luomulaatuisia. Lisäksi kaikki kasvojenpuhdistus- ja ihonhoitotuotteet ovat 100 % vegaanisia ja Cruelty Free.

Vegaanisuus kiinnosti myös testaajiamme:

”Tuotteet ihastuttivat jo pakkauksillaan! Todella harmoniset ja kauniit pakkaukset. Sertifikaatit oli helposti nähtävillä ja myös vegaanisuus oli merkitty selvästi tuotteen etupuolelle tuubeissa. Pakkaukset vaikuttivat tiiviiltä, joten ne voi kätevästi pakata vaikka treenikassiin. Tuotteet tuoksuivat sopivan raikkaalle ja yrttiselle.” 
-Katja

”Harmony & Joy -tuotesarja ylitti odotukseni! Tuotteet ovat hoitavia ja jättävät ihon ihanan pehmeäksi käytön jälkeen. Body Butter on ehdoton suosikkini ja ihana ihonhellimistuote varsinkin nyt kun talvi lähestyy. Koostumus on voidemainen ja ”paksusta” koostumuksesta huolimatta se imeytyy hyvin ihoon jättäen sen silkinpehmeäksi. Lisäksi tässä Harmony&Joy -sarjassa on ihanan luonnollinen ja raikas tuoksu, mutta ei liian voimakas. Olen käyttänyt tuotteita nyt joka päivä viikon ajan ja aion jatkossakin käyttää näitä säännöllisesti. Ehdoton suositus! Ja iso plussa siitä, että tuotteet ovat vegaanisia.”
-Juulia


Tuotenosto:

We Care Icon Harmony & Joy Body Butter vartalovoi 200 ml–37585598

We Care Icon Harmony& Joy Body Wash suihkusaippua 400 ml–37585593

We Care Icon Harmony& Joy Body Balm vartalovoide 200 ml–37585596

We Care Icon Harmony& Joy Body Scrub laavakuorintavoide 100 ml–37585602


Nämä kuorivat tuotteet eivät kuormita vesistöjä

We Care Icon PURE -tuotteet valmistetaan vain luonnonkosmetiikkaa tuottavassa tehtaassa yli kymmenen vuoden kokemuksella. Modernissa tehtaassa on pyritty minimoimaan suorat hiilidioksidipäästöt ja vedenkulutusta seurataan tarkkaan.

PURE -ihonhoitotuotteet valmistetaan lisäksi ilman vesistöjä kuormittavia mikrohelmiä. Tuotteissa käytetään hyväksi luonnon omia kuorivia ainesosia. Esimerkiksi Harmony & Joy -sarjan kuorintavoiteessa on käytetty rauhoittavaa ja luonnollista Islannin laavakiveä, joka ei vaaranna ympäristöä. Laavakuorintavoide kuorii ihoa hellävaraisesti ja tekee siitä samalla kuulaan ja hyvinvoivan näköisen.

”Kaikkien tuotteiden koostumus on tosi onnistunut! Kuorinta ei ole liian paksua, mutta siinä on runsaasti kuorivaa ainesta. Tuotteet ovat samettisia eivätkä liian valuvia koostumukseltaan.”
 -Katja

”Kuorinta oli AIVAN IHANA. Luonnonkosmetiikkaan tottuneena tämä oli positiivinen yllätys, ei lainkaan vastaava kuin mitä ne yleensä ovat. Tämä löytyy jatkossakin mun suihkukaapista.”
-Pirita

”Kokeilin tuotteita ensimmäistä kertaa ja ihastuin todella paljon! Body scrub oli helppo levittää ja saada pois ja ”rakeet” hajosivat hyvin ihoon. Kosteutti itsessään jo niin paljon, ettei olisi pakosti edes vaatinut voidetta sen jälkeen.” 
-Netta 

Osta tuotteita >>

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä